Bir haftalık kocacim deniyor mu beni acaba

Öyle şey yok. Yemek yapmıyor mu? O zaman yemek yemeyecek. Çayını kendi almıyor mu? O zaman çay içmeyecek. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bu işleri yapması için bir insan tutsanız, o insana günlük dünyanın parasını ödemeniz gerekir. Sen neden bütün bu işleri kendi görevinmiş gibi yapacakmışsın?
Yemeği beraber yapmıyorsanız, yaptığın yemeği sadece kendin yer, ona vermezsin, kendine kadar yaparsın, bu kadar basit. Tabağını kendi kaldırmıyorsa o tabak orada kalır, beyefendi de b.kun içinde yaşar, bu kadar basit.
Bu kadar basit.
Ayrıca erkekler için doğum kontrol iğneler var, gitsin olsun iğnesini. Uzuuuuuun süreli koruma sağlıyor.

Canim sen evlimisin evliysen oylemi yapiyorsun diye merak ettim

Benim eşim ben korunurum o hormonlu haplarla mideni doldurmanı istemiorum dedi. Sen de böyle duygusal yaklaş. Ayrıca yardım edecek yok öyle bi dünya baştan tavrını koy. Yardım etmediği zaman sinirli değil şaşkın davran nasıl yani gerçekten oturucak mısın orda falan gibi. Çoook sıradışı bişi yapıyormuş hissine kapılsın.

Son düzenleme:
Bir insan kendi temel ihtiyaçlarını karşılamaktan bile aciz olabilir mi? Yemeğini bile yapamayan, tabağını bile kaldıramayan, çayını bile alamayan insan mı olur? Gitsin bi zahmet köprüden atsın o zaman kendini, oksijen tüketmesin.
Siz de lütfen bu duruma anlayışla falan yaklaşmayın.

Her insanin sabri ve istekleri farkli.biraz eli sopali bir eşsiniz anlasilan fakat daha çok yeniler

[QUO9, post: 40375045, member: 615147"]Öyle şey yok. Yemek yapmıyor mu? O zaman yemek yemeyecek. Çayını kendi almıyor mu? O zaman çay içmeyecek. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bu işleri yapması için bir insan tutsanız, o insana günlük dünyanın parasını ödemeniz gerekir. Sen neden bütün bu işleri kendi görevinmiş gibi yapacakmışsın?
Yemeği beraber yapmıyorsanız, yaptığın yemeği sadece kendin yer, ona vermezsin, kendine kadar yaparsın, bu kadar basit. Tabağını kendi kaldırmıyorsa o tabak orada kalır, beyefendi de b.kun içinde yaşar, bu kadar basit.
Bu kadar basit.
Ayrıca erkekler için doğum kontrol iğneler var, gitsin olsun iğnesini. Uzuuuuuun süreli koruma sağlıyor.[/QUOTE]
Her kisinin

Başkalarının evliliğine bakmayın, kendi evliliğiniz nasıl olsun istiyorsanız o hale getirmeye çabalayın. Erkekler öyle, kadınlar böyle, evlilik şöyle diye genellemelerle kişi kendi zindanına alışmasın bir zahmet.

Eşinizin yaa tüm kadınlar hiç şikayet etmeden işleri yapıyor kocasından hiç bir şey beklemiyor demesine inanır mıydınız, ben hiç bir zaman inanmadım. Peki ya "haklısın tüm kadınlar böyle senin de bu yaptığın çok doğru o zaman." diyen bir erkek gördünüz mü hiç? haha güldürmeyin beni.

Nazar :)değmesin

Hap iyidir iyi Yapsa yan etki bana yapar bende çok hassasımHiç kondom denemediğiniz için ne illet bi şey oldunu bilemezsiniz Hiç boşuna kullanmayı denemeyin paranıza yazık.Yardım konusunda çalıştığınız için haklısınız, ben çalışmıyorum evin yükü bende işin yükü eşimde bizim iş paylaşımımız böle ben çalışırken her işi yapardı

Canim sen evlimisin evliysen oylemi yapiyorsun diye merak ettim

Şöyle söyliyim, bugüne kadar hayatımdaki tüm erkekler (ister uzun süreli, ister kısa süreli ilişkilerim olsun) ev temizliğini, yemeği, çay getirip götürmeyi, bulaşık yıkamayı, hem de benim evimde, bizzat kendileri yaptılar.
Benim babam da böyledir, oğlan kardeşim de böyledir.
Benim evime geldiklerinde temizliği, bulaşığı, yemeği onlar yaparlar.
Ve ben bunu onlardan istemem bile, onlar bunu kendi kendilerine yaparlar.
Yani sonuçta dağınık bir yer varsa, birikmiş bulaşık varsa, o sırada kim müsaitse, kimin enerjisi varsa, kimin gözüne çarptıysa o kalkıp onu yıkar. Bunu kadının görevi gibi görmek 3. dünya ülkelerinde bile kalmadı artık.

evlenmekten korkuyorum boyle konular gordukce.
erkekler neden boyle cidden anlayamiyorum. karsiniza alip konussaniz, yardim etmek degil de paylasmak oldugunu soyleseniz. sonucta siz sadece ona hizmet etmek icin evlenmediniz ki. Hayret bi sey ya, cidden sinir oldum.
Hakkinizda hayirlisi olur umarim esiniz duzelir.
sevgiler

Tamam canım anladim herkese oyle erkekler kocalar nasip etsin

Bizdede böyleydi canım ben bide izin günleri de reçelimi tursumu yapardım.ama eşimde haftasonu izinliydi ben değildim ortalıgı toparlar yemek yaparsı sağolsun.ama akşam yemeklerini ben hazırlardım yıkardım çay koyardım servis yapardım çamaşir bulasık normal canım erkek milleti.onun işi benden yoğundu.çalişma saatı az ama ağir o yüzden idare ediyorduk benim toplantılarım oluyordu her hafta,ay

Canim niye sasiriyim yani bu kadar kati olmakmi gerekiyor diye sordum sadece
Benim esim dunyalar iyisi bi adamdir sagolsun ama onun isi benimkine gore daha yorucu Ve o istesede ben izin vermem "hallederim" diyorum.Ben karsilikli anlasmalara girmeye snn gibi karsiyim isterse yapar,ki pazar gunleri yapar mesela.
Esitse durumlar o baska..

Canim niye sasiriyim yani bu kadar kati olmakmi gerekiyor diye sordum sadece

Bugün dışardan yemek sipariş ettiğimizde, malzemesi taş çatlasa 3-4 lira tutan yemeklere 40-50 lira ödüyoruz. Bu kadar parayı neden ödüyoruz? O yemeği hazırlarken verilen emek için.
Bugün bir gündelikçi tutsak, sadece bir gün gelip evi temizlese yüzlerce lira ödüyoruz.
Bugün bir çocuk bakıcısına ya da kreşlere tonlarca para ödüyoruz.
Yani normalde bir kadının evde bir günde yaptığı işin değeri bile neredeyse binlerce tlye denk geliyor ve biz tüm bu işleri, kadının hiç ses çıkarmadan, işten yorgun argın gelmişken, bir numaralı göreviymiş gibi, çok normalmiş gibi bedavaya yapmasını istiyoruz.
Buna "kadının sömürülen ev içi emeği" deniliyor. Eğer bir işçiye bu kadar iş yaptırıp da parasını ödemeseydik, buna tam olarak "kölelik" denirdi.
Ve kadınlar bu köleliği, "eş olmanın doğal gerekliliği" bu imiş gibi yapmaya mecbur bırakılıyorlar Allah'ın her günü. Esas katı olan bu. Gerçekten, hiç normal değil.

Kusura bakmada, 10 ay içinde insanlari ne kadar taniyabilirsin ki? Elbette o 10 ayda sana en iyi tarafini gösterecekti. Keske biraz daha bekleyip, birbirinizi daha tanisaydiniz..

Neyse olan olmus artik, ve evet seni yardim etmesi lazim esim. Ve bunu ilk mükemmel es olmayi birakmak ile olur. Yani her daim eve geldiginde ev temiz, yemek hazir olmamasi lazim. Özelikle o senden daha erken eve geldiginde. Bazen pijamalarin ile otur iste tv'nin önünde, yoruldugunu söyle. Hafta sonlari mesela "ben banyo'yu temizleyim, sen bulasik makinesini bosalt" diye yavas yavas alistirabilirsin.

Baktin naz etmek, yavas yavas alistirmak birsey yaramadi, o zaman iste evde hiçbirsey yapmazsin. Ne yemek, ne temizlik,.. bi görsün bakalim hem is, hem temizlik ne kadar zor diye. Yada anlasin, 1, 2 hafta o yapsin tüm isleri. Yani evin islerin "is" oldugunu görmesi lazim. Yoksa eve geldiginde hep temiz, çamisirlari dolapta, ütûleri yapilmis,... bir sekilde bulursa herseye, bunlarin yapilmasini ne kadar zaman aldigini asla idrak edemez. Hatta bunlarin yapilmasi son derece normal gelir.

Veee korunma konusunda bir doktora danisin. Cesitli haplar var, spiral var, yapiskan var, igne var,... yani var da var. Bünyene göre doktor ile konusup, bir çesiti deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…