Canim sen evlimisinÖyle şey yok. Yemek yapmıyor mu? O zaman yemek yemeyecek. Çayını kendi almıyor mu? O zaman çay içmeyecek. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bu işleri yapması için bir insan tutsanız, o insana günlük dünyanın parasını ödemeniz gerekir. Sen neden bütün bu işleri kendi görevinmiş gibi yapacakmışsın?
Yemeği beraber yapmıyorsanız, yaptığın yemeği sadece kendin yer, ona vermezsin, kendine kadar yaparsın, bu kadar basit. Tabağını kendi kaldırmıyorsa o tabak orada kalır, beyefendi de b.kun içinde yaşar, bu kadar basit.
Bu kadar basit.
Ayrıca erkekler için doğum kontrol iğneler var, gitsin olsun iğnesini. Uzuuuuuun süreli koruma sağlıyor.
neden şaşırdınız ki? benim de yöntemim gayet budur. evli değilim ama işe yaradığını görmüşlüğüm varCanim sen evlimisinevliysen oylemi yapiyorsun diye merak ettim
neden şaşırdınız ki? benim de yöntemim gayet budur. evli değilim ama işe yaradığını görmüşlüğüm var
Benim eşim ben korunurum o hormonlu haplarla miğdeni doldurmanı istemiorum dedi. Sen de böyle duygusal yaklaş. Ayrıca yardım edecek yok öyle bi dünya baştan tavrını koy. Yardım etmediği zaman sinirli değil şaşkın davran nasıl yani gerçekten oturucak mısın orda falan gibi. Çoook sıradışı bişi yapıyormuş hissine kapılsın.
Canim sen evlimisinevliysen oylemi yapiyorsun diye merak ettim
he anladım :) bazılarına evet olmak gerekiyor. radikal düzelmeler, radikal kararlarla gerçekleşir benceCanim niye sasiriyim yani bu kadar kati olmakmi gerekiyor diye sordum sadece
Tamam canım anladim herkese oyle erkekler kocalar nasip etsinŞöyle söyliyim, bugüne kadar hayatımdaki tüm erkekler (ister uzun süreli, ister kısa süreli ilişkilerim olsun) ev temizliğini, yemeği, çay getirip götürmeyi, bulaşık yıkamayı, hem de benim evimde, bizzat kendileri yaptılar.
Benim babam da böyledir, oğlan kardeşim de böyledir.
Benim evime geldiklerinde temizliği, bulaşığı, yemeği onlar yaparlar.
Ve ben bunu onlardan istemem bile, onlar bunu kendi kendilerine yaparlar.
Yani sonuçta dağınık bir yer varsa, birikmiş bulaşık varsa, o sırada kim müsaitse, kimin enerjisi varsa, kimin gözüne çarptıysa o kalkıp onu yıkar. Bunu kadının görevi gibi görmek 3. dünya ülkelerinde bile kalmadı artık.
Benim esim dunyalar iyisi bi adamdir sagolsunCanim niye sasiriyim yani bu kadar kati olmakmi gerekiyor diye sordum sadece
Canim niye sasiriyim yani bu kadar kati olmakmi gerekiyor diye sordum sadece