Bir haftalık kocacim deniyor mu beni acaba

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
36
Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..

yardım istemeyin. alın karşınıza yorulduğunuzu ve onun da işleri paylaşması gerektiğini söyleyin ve bir iş bölümü yapın.
hap kullanmama konusuna siz mi karar verdiniz yoksa doktorla görüştünüz mü? doğum kontrol hapları son derece güvenlidir. zaten bünyenize ters bir etki olursa doktorla görüşür uygun bir yöntem belirlersiniz. ben zorunlu olmadıkça düzenli partnerlerin kondom kullanmasını pek manalı bulmuyorum açıkçası

canım erkkelerin hepsi öyle hele tek erkekse yapacak bişey yok korunma konunsada karar alın yoksa birbirinzden soğursunuz yapmadan

Evlendikten sonra cogu erkek böyle oluyor heralde.Ben olsam basta böyle iyi iyi davranır sonra yavas yavas ona yüklerdim biraz bi seyleri.Tabagı kaldırmasını ögretirdim mesela
Hassasmıssınız bir doktor yardımıyla hap alabilirsiniz belki?

Evlenince erkeleri taniyirsun.ev konusunda eğer böle alismis ise isin zor.bekleme tatli dille konuş.ilişkide korunmak içinise birlikte karar verin

Bence ondan beklemeyin siz söyleyin. Hadi sofrayı hazırlayalım, ben yemekleri yaparken sen de salatayı yaparmısın ?Bunları diyormusunuz ? Kendiliğinden pek yapacağını sanmıyorum eşinizin ailesi öyle alıştırmamış.

buradaki problem eşinizin sizi evlenmeden önce yanlış beklentiye sokması olmuş.genelde erkekler tabağındaki yemek bitince eşlerinden isterler ya da hadi çay koy da birlikte içelim diye eşlerine söylerler.çalışıyorsun yorgunsun ama evlilik böyle bir şey canım.arada dürtüklersen masayı birlikte toplarsınız ya da hazırlarsınız.arada bir de belki yemeğe yardım eder daimi olarak bekleme kendini mutsuz etme.belli ki annesinin evinde yapmamış ve alışık değil.cinselliğe gelince doğum kontrol hapları eskisi gibi değil.yan etkisi yok böyle uzak durarak kendini soğutursun.

işlere yardım etmesini şu şekilde söyleyin ben şunu yapıcam sende şunu yapsana diyin. yorgunum hadi sende şunu yapta hemen bitsin film izleyelim yada hemen yemeğe oturalım gibi görev verin.

ilaç bence mantıklı bir seçenek. hani sevgiliniz olsa tanımasanız hastalık korkunuz olsa yani, kondom mantıklı ama evlendiğiniz insan için hem ekonomik değil hem pratik değil hemde ikiniz içinde zevki azaltıcı tarafları var. ayrıca iğne spiral gibi başka yöntemlerde var ama hepsi hormon içeriyor yine. yani kadın korunma yöntemlerinde hep bu şekilde..

Hic panik yapmayin hic..
Siz nasil esim bana yardim etmeli diyorsaniz da erkekler de alismamak is yapmamak icin ugrasirlar yardimci olmaui kilibiklik sanirlar..
Hic kafani takmiyosun ve yavas yavas ögretiyosun. Tatli tatli kibar kibar bi gun tabagi alir misin hayatim dersin ertesi gun su salataya limon ekler misin sonra bi bakarsin adam sana soyletmeden bulasiklari toparliyo. Sahsen denedim ve sonuc aldim.. Gozunu korkutmayin yardim ister gibi davranin yoksa maalesef verim alamazsiniz..
Korunma konusu cok daha önemli yeni evlisiniz birbirinizin tadini cikarin bi gondom kullanmak neden zor olabiliyo anlamis degilim.

Güzel yorum

Erkek işte" demeyin ya.. Oyle erkek mi olur ?
Kendi işini başkasına yaptırana erkek mi diyorlarmış. !
Elinde kumandayla çay isteyen hanzolar tukensin artık.

Edit : Bizde anamızın evinde işçi değildik. Hani diyorlar ya annesinin evinde yapmıyormuş yavaş yavaş alıştır diye. İşte bunu yapmayın, net olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…