Bir haftalık kocacim deniyor mu beni acaba

Temizlik konusuna girmeyecegim yeterince yazilmis.
Bana garip gelen inatlasma yuzunden 1 haftalik evli bir ciftin seks yapmamaya karar vermesi .
Yani bu durum bana o kadar tuhaf geldi ki. Esin prezervatif kullanmaktansa seks yapmamayi tercih etti demek.
Saniyorum ki sen hap kullansan da, cinsel problemler yasayacaksiniz evliliginizde.

Bismillah bir haftada tabak kaldırmamsının gözüne batması konşmayı düşünmen gözlem yapman.ilşki konsnda inatlaşmanız.beni deniyormu şüpheleri.bir haftada evlilik böyle göze batmamalı ve bi sorun haline gelmemeli bence

genelde buraya yorum yaparken pek olumsuz cümleler kurmam. ama sizin korunma durumunuz bana garip geldi. eşinizde aşırı bir inat uyu var galiba. ben eşime ben korunmam dedim. yoksa olmaz dedim. hemen kabul etti.

daha bir haftalık evlisiniz bide eşinizin sizin yanınızdan ayrılmaması lazım. her fırsatta anladınız siz.

Benim erkek arkadaşım geçenlerde aynen şunu dedi "erkeğe şunu yap bunu yap demezsen zaten yapan var diyip yapmaz, biz sizin kadar düşünmeyiz zaten işimizede gelmez".Tatlı dille bence sana yardım etmesini sağlayabilirsin.

baslicam onlarin erkekligine.
sanki kadinlar hizmetcilik icin yaratilmis.

Ama onları bu hale getiren yine kadınlar anneleri.Değiştirmekte zaten bizim elimizde değil mi?

ben kimsenin yetiskin bir insani tam anlamiyla deyistirebilecegini dusunmuyorum.
ancak karsindaki deyisirse kendi istegiyle, o da tam olmuyor zaten.
ancak deyistirebilirsek kendi evlatlarimizi deyistirebilecegiz.

eskiden kadinlarin buyuk kismi ev isleriyle mesul olduklari icin erkek cocuklari oyle algiliyor ki bu isleri sadece kadinlar yapar.
kendileri cay yapip getirse aman erkeklikleri kayboluverir.
acayip sinir oluyorum bazen.

Benim esim de oyle cunki saat 6 da ise gidiyor aksam 9 da geliyor adam cok yorgun oluyor ama ben hamile oldugum icin evdeyim ve isten ayrildim o yuzden cok sukur kendim idare ede biliyorum ama siz de calisiyorsunuz sizin durum farkli
Konusun onla hic degilse sofrayi toplamaniza yardim etsin siz de yorgun oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…