Bir haftalık kocacim deniyor mu beni acaba

Ya bu arada doğum kontrol hapıyla ilgili şöyle bir şey var, doğum kontrol hapı regli düzenler, kanamayı azaltır, ağrılı geçen regl dönemleriniz varsa ağrıyı ya çok azaltır ya da tamamen yok eder, rahim ağzı ve göğüs kanseri riskini çok azaltır, hormonları düzenler... Yani doğum kontrol hapı vücuda zararı olan bir şey değil, aksine birçok faydası olan bir şey. Ama hiçbir kadın da doğum kontrol hapını karşı taraf istiyor diye kullanmamalı. Dediğim gibi, erkekler için doğum kontrol iğneleri var, aylık, yıllık, bazıları 2 yıllık. Onları araştırsın.

Benim bildiğim erkekler eşlerinin ilaç kullanmasını istemez karşıdırlar kesinlikle, kendileri korunmak isterler. Eşinizin tutumu çok garip ve bencilce!

Yok canım tam tersi. Erkekler o plastiği kullanmayı sevmez. Hapla korunmayı daha mantıklı bulur :)

Teşekkürler ederim kızlar. Yorumlarınızı hepsini okudum ama tek tek cevap yazacak kadar vaktim yok, af ola. Çok farklı düşünceler ve tutumlar var. Tesekkur eder7m tekrar degisik fikirler edi8ndi8m sayenizde. Sanırım Nabza göre şerbet hesabı. Pes etmeyeceğim çünkü bir süre sonra kaldiramayacagimi çok iyi biliyorum.

tabağına yemek isterken canım ben yoruldum bana da koyar mısın
çay koy deyip içeri geçerken canım çayımızı sen koymak ister misin yorgun eşine yardımcı olmak istemez misin deyin...
bakalım ne diyecek...

Ya daha çok yeni evlisiniz eşiniz evliliğin tadına varmak ister evin reisi olduğunu eşinin kendine hizmet ettiğini görüp kendince gururlanır hoşuna gider daha şimdiden yardım istemeyin bence yapabildiğiniz kadar yapın sonra zorlandığınız şeylerde güzel bir dille yardım isteyebilirsiniz.ilişki konusuna gelince daha yeni evli çiftsiniz korunma yöntemi bulamadık diye birliktelik yapmamak çok saçma geldi bana nasıl durabiliyorsunuz anlam veremedim daha bir haftalık çiftsiniz en çok birbirinizi arzulayacağınız dönemler

Valla canim ben yardim istiyorum esimden o da yok demiyor ama sizinki daha cok yeni ilk bir haftada kocam bana yardim etmiyor demek icin cok erken geldi bana sanki biraz daha duruma bak derim olmadi konusursun

Inatlasmayin konusun. Hap kullanmak istemiyorsan baska cozum bul. Kafin prezervatifi yada igneleri var.

Ya daha çok yeni evlisiniz eşiniz evliliğin tadına varmak ister evin reisi olduğunu eşinin kendine hizmet ettiğini görüp kendince gururlanır hoşuna gider daha şimdiden yardım istemeyin bence yapabildiğiniz kadar yapın sonra zorlandığınız şeylerde güzel bir dille yardım isteyebilirsiniz.ilişki konusuna gelince daha yeni evli çiftsiniz korunma yöntemi bulamadık diye birliktelik yapmamak çok saçma geldi bana nasıl durabiliyorsunuz anlam veremedim daha bir haftalık çiftsiniz en çok birbirinizi arzulayacağınız dönemler
teşekkür ederim yorumun için. Bende bu konuda kararsızim acaba acele mi ediyorum diye. Bilerek mi böyle davranıyor. Inanmak istemiyorum bu duruma :))))

Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
Kocacının icindeki has öküzcan ortaya cıkmıs, hepsi bu.

baştan nasıl alıştırırsan öyle gider, ben en başında yemek yaparken hayatım gel sende salatayı yap, ben süpüreyim sen sil çabuk bitsin falan diye şirinleşerek söyledim, 2 yıl oldu alıştı şimdi ben söylemeden yapıyor. şimdiden her dediğini yaparsanız yarın daha fazlasını ister.

Bence ilk aylar olduğu için evliliğin tadını çıkartmak erkek olduğunu hissetmek istiyor olabilir bence üslubunuza çok dikkat edin kırıcı olmayın konuşma yerine yavaş yavaş ondan yardım isteyin küçük şeylerle başlayın şunu yapabilir misin vs ... Durumuna gelince sorun tek erkek olması değil bu şekilde yetiştirilmesi böyle görüp büyümesi ile alakalı canınızı sıkmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sebimlilik yapın mutfaktan kocanıza itafen şarkılar uydurun hemen yanınıza gelir :KK66:

Iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır üyeyim ilk defa konu açıyorum. Ben bir hafta önce evlendim. Tanıştıran 2 ay sonra nisanlandim ve 9 ay sonra da evlendim. Nisanlim cok dusunceli yardims3ver,kibar biriydi evlendik esim oldu. Bir haftada nasil bu kadar degisti. :-/ inanmak istemiyorum. Ben calisiyorum. Isimden dolayi izin kullanamadim. Eve gel8ince yemegimi yapiyorum sofrayi hazirliyorum. Bunlari yaparken keyif aliyorum ama elini hic bir seye atmiyor. Simdiden bu tutumu canimi sikmaya basladi. Sofrada tabaginda yemek bitince bile benden istiyor. Yemek bitince, hayatim cay koy da icelim deyip odaya geciyor. Sofradan bir tabak kaldirmaktan aciz.Halbuki evlenmeden once hep sana yardim eder8im yemegi birlikte yapariz temizlige3 yardim ederim falan diyordu.Kocami cok seviyorum evimi8 cok seviyorum. Tek erkek çocuk annesi ve kız kardeşleri hiç is yaptırmamis ona bu yüzden mi tutumu bilmiyorum. Ama ben çalışıyorum ve yoruluyorum bunu biliyor bir hafta önce zaten bunu kendi soyluyordu. Simdiden konuşmalı miyim yoksa biraz daha gözlemlesem mi? Siz olsanız nasıl yaklasirdiniz??? Birde biraz özel olacak ama bir haftalık evliligimiz de inatlasma yüzünden korunmadik ve çözüm bulmayana kadar birlikte olmamaya karar verdik. Ben ilaç kullanmak istemiyorum, bunye3m cok hassas kendi de cok iyi biliyor. o da kendi korunmak istemiyor ve bu konuda ikimiz de kararlıyiz hiç bilmiyorum ne yapacağımı. ..
kendisi korunmak istemiyor mu bu nasıl bir bencillik daha bir haftalık evlilikte birde ..

EVLİLİĞİİN GERÇEKK YÜZÜ BİZİM DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN ARKADAŞIMM ,,ERKEKLERİN %90 SINI SENİNKİSİ GİBİ ALIŞMAYA ÇALIŞ :KK28::KK28:

konuşmadan yaptır hiç bekleme. akşam yemekten sonra off bugün çok yorulmuşum hadi sen tabakları kaldırırken ben de bir yorgunluk çayı koyayım falan de. yemeği hazırlarken yanına çağır yemek olmak üzere ben çok acıktım hadi sen de sofrayı hazırla da hemen yiyelim de. söyle yani. yok yapmayacağım derse o zaman konuşursun. baştan hiçççç alıştırma tembelliğe

Valla arkadas karsina al konusma. İs yaptir. Benimkinden de bekledigim zaman yapmiyor. Ha sofrayi ben kuruyorum o kaldiriyor ama ev islerinde artik soyluyorum. Hatta mesaj atiyorum. " oturma odasini supur copu at " filan.

Erkekler hic bir is yaptirlmamaya alismis. Bu yuzden ne yapmalari gerektigini bilmiyorlar. Sizin soylemeniz lazim. O bir kadin mantigiyla yetismemis unutmayin

şimdiden konuşun ne kadar beklerseniz o kadar alışacak nede olsa yapıyor diyecek konuşarak herşeyi aşarsınız sonrası olmaz

Ah ahh su erkek anneleri yokmu ogretmiyolar cocuklarina bazi isleri onlarinda yapabilecegini , temizligi, tertibi ,duzeni ogretmeyince karisi ugrassin dursun.gerci benim esim saolsun yapior masayi falan kurmama ,kaldirmama.mesela masayi toplarken bir tencerede sen kaldir kampanyasina katilirmisin derim hem guler hem kaldirir:KK53:yani söylenmeden şikayet etmeden soylerseNiz belki yardimci olur sonucTa sizde calisiosuz otelmi orasi sizin müsterek eviniz.ayrica evlenmeden bisuru vaatlerde bulunupta sonradan yapmayan erkeklere cok kiziorum .ya soyleme yada tut sozunu ne oyle yan cizmeler :KK20:eee o zsman sen hasta falan oluncada bskmaz sana.ben senin yerinde olsam bigun hasta numarasi yapar birde öyle denerdim bakalim ne kadar vicdanli o_O

İnatlaşma yüzünden korunmamak ne.Jinekoloğa gidip,bünyene uygun ilaç alabilirsin.Diğer konuyu konuşarak çözeceksin.Sana yardım etmesini isteyeceksin.

X