Bir haftalik iznini evde yatmak için kullanan ancak barışmak isteyen ex hakkında sizi seven adam o bir haftada yaşadığıniz şehire gelmez miydi ?

İlginç olan şu ki beni geri kazanacağına her seferinde kaybediyor hemde daha acı kalbimi kırarak bunu yapıyor

çünkü sizi sevmiyor evlenmeye odaklı başkasını da bulamıyor. hep yalan o akrabaları bulmuş birini vs hikayeleri.
sizin kalbiniz niye kırılıyor ki yani bana dese biri bunları anında soğurum üstelik bir gülme gelir dalga geçerek aşağılarım.

Böyle basit insanlarla zaman kaybetme bence, çok güzel seven erkekler de var.

Herkes g.tünü yaydığı koltuktan böyle yaldızlı cümleler sarf edebilir. Sizin kapınızda yatmayan adam sizin kimle mutlu olacağınıza karar versin, siz de aaa diye açın ağzınızı.

beni isteyenler var mı
ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben sana varıcam da dedi mi?
37 yaşında koca adam muhabbete bak.
şununla kaybettiğiniz zamana yazık kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?
Dişil enerjisi kıskanılmayacak gibi değil herifin yav.

Bu işten bir bk olmaz adam kafadan sakat, acaip bir tip. neden yaşıtın, yakın yerde yaşayan adam gibi görüşen buluşan birini bulmuyorsun??

Bu işten bir bk olmaz adam kafadan sakat, acaip bir tip. neden yaşıtın, yakın yerde yaşayan adam gibi görüşen buluşan birini bulmuyorsun??
Kafadan sakat dediniz durduk yerde kendi kendine ev düzdüğü için mi bence sadece sevmiyor birini bulamazsa seçenek olarak beni görüyor hepsi bu yoksa seven insan düşüncesiz mi davranir

Yaşıtimla buluştum en son uymadı hep karşıma istemediğim tipler çıkıyor düşüncesiz kazma

Kafadan sakat dediniz durduk yerde kendi kendine ev düzdüğü için mi bence sadece sevmiyor birini bulamazsa seçenek olarak beni görüyor hepsi bu yoksa seven insan düşüncesiz mi davranir

Kusura bakma konu sahibesi eksiledim. Adam gelmiş 40 yaşına, sence şu davranışları normal mi?? Neyse ben haksız olsam bile neye savunuyorsun daha sevmiyor yazmışsın , zaten 8 saat uzakta yaşıyor kıçını da çekmiyor gelmek için boşver gitsin. Yaşın genç, biraz akıllı ol daha iyisini bul. Boşver bu saçma sapan tipi ne yapıcaksın Allah aşkına. neyse ne, bu tipi boşver geç.

Bırakmıyor peşimi nasıl kurtulacağım bu defa gönülden kurtulmak istiyorum bir taktik verin lütfen bütün hesaplarimi kapatmalı miyim yada numara mi değiştirmek

yine konulara en geç gelen ben. quenn02 engellediniz mi yoksa barıştınız mı?
son durumu merak ettim

sevmiyor seni yılda 2 kez görüşme ile aşk falan olmaz

sevmiyor seni yılda 2 kez görüşme ile aşk falan olmaz
Biliyorum zaten sevmediğini de itiraf etti güya aylar önce bitmiş sevgisi ama bence uzun zaman önce yada hiç sevmedi beni

yine konulara en geç gelen ben. quenn02 engellediniz mi yoksa barıştınız mı?
son durumu merak ettim

Ben onunla barışmam bu saatten sonra zaten o da bizden olmayacağını biliyor herşeyi yeterince mahvetti bütün kapıları bir bir kapattirdi ona teşekkür borçluyum bana büyük bir iyilik yaptı lutufta bulundu yoksa ben birakamazdim artık hislerim eskisi gibi değil sadece biraz canım yanıyor ama geçer elbet bana hiç ulaşmasa keşke daha iyi olacak ruh sağlığımı bozmaya çalışıyor hem nefretini sevgisizliğini kusuyor hemde barışma amacıyla yazmadım diyor hesaplarını sil yoksa hep yazarım diyor gerçekten anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…