İlginç olan şu ki beni geri kazanacağına her seferinde kaybediyor hemde daha acı kalbimi kırarak bunu yapıyor
Tecrübelerden.Peki bunu nereden anladınız
Böyle basit insanlarla zaman kaybetme bence, çok güzel seven erkekler de var.Yok iletişimde değilim bitti hemde sonsuza kadar anladım ki bu adam ne zaman gönlümü yapmaya çalışsa eline gözüne bulaştırıyor daha çok kırıyor ne kadar ilginç bir durum değil mi sanki bilerek yaparcasına oysa geri kazanacak hesapta beni
Evet onu demek istedim tam üstüne bastinizTürkçe böyle katledilir mi demek istediniz?
Herkes g.tünü yaydığı koltuktan böyle yaldızlı cümleler sarf edebilir. Sizin kapınızda yatmayan adam sizin kimle mutlu olacağınıza karar versin, siz de aaa diye açın ağzınızı.Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ? Adam evde yattım diyor.Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.
Haberiniz olması gerektiğini düşünmeniz çok tatlı. Ama o böyle bakmıyor olaya. O eve kimin gireceği belli değil ki. Herkes olabilir.Komik olan ben hayatında yokken benden habersiz ev düzmesi
Dişil enerjisi kıskanılmayacak gibi değil herifin yav.beni isteyenler var mı
ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben sana varıcam da dedi mi?
37 yaşında koca adam muhabbete bak.
şununla kaybettiğiniz zamana yazık kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?
Kafadan sakat dediniz durduk yerde kendi kendine ev düzdüğü için mi bence sadece sevmiyor birini bulamazsa seçenek olarak beni görüyor hepsi bu yoksa seven insan düşüncesiz mi davranirBu işten bir bk olmaz adam kafadan sakat, acaip bir tip. neden yaşıtın, yakın yerde yaşayan adam gibi görüşen buluşan birini bulmuyorsun??
Yaşıtimla buluştum en son uymadı hep karşıma istemediğim tipler çıkıyor düşüncesiz kazmaBu işten bir bk olmaz adam kafadan sakat, acaip bir tip. neden yaşıtın, yakın yerde yaşayan adam gibi görüşen buluşan birini bulmuyorsun??
Kafadan sakat dediniz durduk yerde kendi kendine ev düzdüğü için mi bence sadece sevmiyor birini bulamazsa seçenek olarak beni görüyor hepsi bu yoksa seven insan düşüncesiz mi davranir
Bırakmıyor peşimi nasıl kurtulacağım bu defa gönülden kurtulmak istiyorum bir taktik verin lütfen bütün hesaplarimi kapatmalı miyim yada numara mi değiştirmekKusura bakma konu sahibesi eksiledim. Adam gelmiş 40 yaşına, sence şu davranışları normal mi?? Neyse ben haksız olsam bile neye savunuyorsun daha sevmiyor yazmışsın , zaten 8 saat uzakta yaşıyor kıçını da çekmiyor gelmek için boşver gitsin. Yaşın genç, biraz akıllı ol daha iyisini bul. Boşver bu saçma sapan tipi ne yapıcaksın Allah aşkına. neyse ne, bu tipi boşver geç.
Bırakmıyor peşimi nasıl kurtulacağım bu defa gönülden kurtulmak istiyorum bir taktik verin lütfen bütün hesaplarimi kapatmalı miyim yada numara mi değiştirmek
ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.
sevmiyor seni yılda 2 kez görüşme ile aşk falan olmazAramızda uzak mesafe var ; sekiz saatlik yol en son beni kırdığı için bir nevi saygısızlık ondan ayrıldım birkaç defa ulaştı yazdı sonra hesabımı dondurdum açinca yine yazdı bugün de açık açık dedi ki ben bir haftalık iznimi kullanmak zorunda bırakıldım işyerinde tarafıma baskı yapıldı falan üstelik ev bile düzüyormuş seninle barisacagimin bana döneceğinin garantisi yok ama zamanında sana verdiğim sözü tutmayı borç bilirim bununla mükellefim dedi güya benim için çaba sarfediyor gitmiş evin bütün aboneliklerini açtirmiş fotoğrafini atıyor buarada üç hafta oldu ayrıyız onunla bana daha bugün ben senin için ailemi karşıma alacağım dedi neymiş akrabası ailesi beni beğenmemiş aşırı zayifmişim eski halimden eser yokmuş kendime iyi bakmamışim ruh gibiymişim sen ne düşünüyorsun dedim bende zayıf olduğunu düşünüyorum biraz kilo almalısın kaç kilosun ki dedi dört beş kilo almaliymişim iyi dedim ailen sana balık etli gönlünce bir gelin bulurlar diye ben seni istiyorum dedi buarada bu yıl iki defa görüştük ilki yılbaşı öncesi diğeri de iki ay önceydi o da birkaç saatlik ti yılbaşı öncesi üç gün olarak yıllık iznini kullanmıştı bana sürekli yoğunum iznim yok yanına gelemiyorum diyordu ne hikmetse bugün öğrendim ki yıllık iznini kullanmış dürüst davrandım yalan mı söyleseydim diyor birde güya onu seven isteyen varmış da kendi istemiyormuş ailesi akrabaları gelin adayı arayışına girişmişler bile el yordamıyla .. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum değerli hanımlar ; rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ? Adam evde yattım diyor.Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.
Biliyorum zaten sevmediğini de itiraf etti güya aylar önce bitmiş sevgisi ama bence uzun zaman önce yada hiç sevmedi benisevmiyor seni yılda 2 kez görüşme ile aşk falan olmaz
Ben onunla barışmam bu saatten sonra zaten o da bizden olmayacağını biliyor herşeyi yeterince mahvetti bütün kapıları bir bir kapattirdi ona teşekkür borçluyum bana büyük bir iyilik yaptı lutufta bulundu yoksa ben birakamazdim artık hislerim eskisi gibi değil sadece biraz canım yanıyor ama geçer elbet bana hiç ulaşmasa keşke daha iyi olacak ruh sağlığımı bozmaya çalışıyor hem nefretini sevgisizliğini kusuyor hemde barışma amacıyla yazmadım diyor hesaplarını sil yoksa hep yazarım diyor gerçekten anlam veremiyorumyine konulara en geç gelen ben.quenn02 engellediniz mi yoksa barıştınız mı?
son durumu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?