Bir haftalik iznini evde yatmak için kullanan ancak barışmak isteyen ex hakkında sizi seven adam o bir haftada yaşadığıniz şehire gelmez miydi ?

Kimsenin evliligi ilişkisi mükemmel değil. Bazi postlar var çocuk var, maddi olanak yok sıkışıp kalmış onları da anlıyorum. Gizli gizli bir tarafın şahane kendini sakladığı iliskiler de var ama sizinki ne biliyor musunuz? Şahane bir narsist bağımlı hikayesi. Önce size kilonuzdan "body shaming" yapıyor, bensiz mutlu olamazsın şahane tipik bir narsist cümlesi siz tamam, iyi o zaman git dediğinizde ama ben seni istiyorum deyip yukarı taşıyor. Sizin icin size özel hiçbir çabası yok, resmen avını yedek klubesinde tutuyor. Bir dusurup bir yükseltiyor. O zaten kendi dünyasında birini arıyor o zamana kadar sizi eyliyor kimseyi bulamazsa size gel diyecek. Lütfen kurtulun. Ozguveniniz düşük belli. Hayata karisin. Bu adamla uzuntuden, degersizlestirmeden başka bir şey yaşamazsınız. En kestirme yol hayatımda biri var, arama lütfen deyip heryerden engellemek.

Bence boşverin. Bir daha da barışmayın. Sağlıklı ilişkide kafanızda sorular acabalar kalmaz bile. 6,5 yıllık toksik ilişkim vardı bizde de saygısızlık vs. oluyordu son bir yıldır bitirmiştim. Sonra başka biriyle evlendim o kadar mutluyum ki 2 yıldır. Yani diyeceğim mutluluk orada değilse başka yerlerdedir, lütfen kendinizi sevin :)

Bence idealmiş ama bizim türk erkekleri etli butlu seviyor. Oyle olunca az kilo ver dubaya dönmüşsün diyor. Vücudumuz onlara göre şekillenir oldu. BENCE cok ilgilenmeyin ya ona takıkmıs gibi gorunmeyin
Öyle birini hayatımdan çıkardım zaten

bırakması kolay değil anlıyorum seni. cesaretini toplayıp her yerden silip engellemelisin. onu hatırlatacak herşeyi de kaldırmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…