- 14 Ekim 2020
- 628
- 505
- 33
Ikna olmayi mi bekliyorsun? Yani ayaklarna lapanmasini? Ayaklarina kapansa affedeceksin egon tatmin olacak. Bu adami istiyor musun istemkyor musun? Istiyorsan bence tiyatro oynamayi birak. Bir kere de sen git yaninaAramızda uzak mesafe var ; sekiz saatlik yol en son beni kırdığı için bir nevi saygısızlık ondan ayrıldım birkaç defa ulaştı yazdı sonra hesabımı dondurdum açinca yine yazdı bugün de açık açık dedi ki ben bir haftalık iznimi kullanmak zorunda bırakıldım işyerinde tarafıma baskı yapıldı falan üstelik ev bile düzüyormuş seninle barisacagimin bana döneceğinin garantisi yok ama zamanında sana verdiğim sözü tutmayı borç bilirim bununla mükellefim dedi güya benim için çaba sarfediyor gitmiş evin bütün aboneliklerini açtirmiş fotoğrafini atıyor buarada üç hafta oldu ayrıyız onunla bana daha bugün ben senin için ailemi karşıma alacağım dedi neymiş akrabası ailesi beni beğenmemiş aşırı zayifmişim eski halimden eser yokmuş kendime iyi bakmamışim ruh gibiymişim sen ne düşünüyorsun dedim bende zayıf olduğunu düşünüyorum biraz kilo almalısın kaç kilosun ki dedi dört beş kilo almaliymişim iyi dedim ailen sana balık etli gönlünce bir gelin bulurlar diye ben seni istiyorum dedi buarada bu yıl iki defa görüştük ilki yılbaşı öncesi diğeri de iki ay önceydi o da birkaç saatlik ti yılbaşı öncesi üç gün olarak yıllık iznini kullanmıştı bana sürekli yoğunum iznim yok yanına gelemiyorum diyordu ne hikmetse bugün öğrendim ki yıllık iznini kullanmış dürüst davrandım yalan mı söyleseydim diyor birde güya onu seven isteyen varmış da kendi istemiyormuş ailesi akrabaları gelin adayı arayışına girişmişler bile el yordamıyla .. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum değerli hanımlar ; rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ? Adam evde yattım diyor.Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.
Yazdıklarımı okumadığinizi varsayıyorumIkna olmayi mi bekliyorsun? Yani ayaklarna lapanmasini? Ayaklarina kapansa affedeceksin egon tatmin olacak. Bu adami istiyor musun istemkyor musun? Istiyorsan bence tiyatro oynamayi birak. Bir kere de sen git yanina
Okumadim simdi okuyorum. Ama ilk yazdiklarinizdan bunu cikardim. Yani yillik iznini yaninizda kullanmasini isterdiniz. Inanin hic deger vermeseydiniz burada konu acmazdiniz. Kurtulmak istiyorsaniz hic cevap vermeyin onaYazdıklarımı okumadığinizi varsayıyorum
ManipuleBu adamın cümleleri "bak çevremde birileri var, tek seçenek sen değilsin, ailemi karşıma aldım" dçfalan demesi bana sağlıklı gelmedi. Göz mü boyamak istiyor, kendini üstün mi görmeye çalışıyor anlamadım.
Ayrıca yanınıza neden gelmiyor ne saçma yani
Vermeyeceğim engelledim çünkü artık aptal biri değilim karşısında kandirabileceği o toy kız değilimOkumadim simdi okuyorum. Ama ilk yazdiklarinizdan bunu cikardim. Yani yillik iznini yaninizda kullanmasini isterdiniz. Inanin hic deger vermeseydiniz burada konu acmazdiniz. Kurtulmak istiyorsaniz hic cevap vermeyin ona
Onunuze bakin, hayatiniza baskasini sevdiginiz icin alin,ondan kurtulmak icin degil. Sabki o yoknus gibi davranin, hic olmamis gibi.Vermeyeceğim engelledim çünkü artık aptal biri değilim karşısında kandirabileceği o toy kız değilim
acayip uyuz oluyorum böyle anca vaat veren adamlara.G*tunu kaldirip gelmemis arayip oyle olacak boyle olacak anamgil kiz bakiyor falan filan offff isteyen varmis bir de:)Ya bu erkeklere ne oldu kizlar?Bi evrim falan mi gecirdiler hepsi bi prenses kiz gibi tripler.Kadinlar olarak bu adamlari biz mi bu hale getirdik naaptik
O evi sizin için düzmüyor! Ailesi gelin arayışına girmiş ve hali hazırda evi var dayalı döşeli demek için hazırlık yapıyorlar. Sizi de kenarda seçenek olarak tutuyor gibi.Aramızda uzak mesafe var ; sekiz saatlik yol en son beni kırdığı için bir nevi saygısızlık ondan ayrıldım birkaç defa ulaştı yazdı sonra hesabımı dondurdum açinca yine yazdı bugün de açık açık dedi ki ben bir haftalık iznimi kullanmak zorunda bırakıldım işyerinde tarafıma baskı yapıldı falan üstelik ev bile düzüyormuş seninle barisacagimin bana döneceğinin garantisi yok ama zamanında sana verdiğim sözü tutmayı borç bilirim bununla mükellefim dedi güya benim için çaba sarfediyor gitmiş evin bütün aboneliklerini açtirmiş fotoğrafini atıyor buarada üç hafta oldu ayrıyız onunla bana daha bugün ben senin için ailemi karşıma alacağım dedi neymiş akrabası ailesi beni beğenmemiş aşırı zayifmişim eski halimden eser yokmuş kendime iyi bakmamışim ruh gibiymişim sen ne düşünüyorsun dedim bende zayıf olduğunu düşünüyorum biraz kilo almalısın kaç kilosun ki dedi dört beş kilo almaliymişim iyi dedim ailen sana balık etli gönlünce bir gelin bulurlar diye ben seni istiyorum dedi buarada bu yıl iki defa görüştük ilki yılbaşı öncesi diğeri de iki ay önceydi o da birkaç saatlik ti yılbaşı öncesi üç gün olarak yıllık iznini kullanmıştı bana sürekli yoğunum iznim yok yanına gelemiyorum diyordu ne hikmetse bugün öğrendim ki yıllık iznini kullanmış dürüst davrandım yalan mı söyleseydim diyor birde güya onu seven isteyen varmış da kendi istemiyormuş ailesi akrabaları gelin adayı arayışına girişmişler bile el yordamıyla .. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum değerli hanımlar ; rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ? Adam evde yattım diyor.Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.
Ve sizde buna inandınız. Oldu o zaman size hayırlı işleeeerSevgilisi yokmuş ben yanlış anlamışım; o kadın kimse akrabaları göndermiş eklemiş kadın bu da kabul etmiş ben söyleyince sildi tanımıyorum görmedim bile dedi
Barzoya da bak sen hele. Ya benimsin ya kara toprağın da dedi mi?Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.
Peki bunu nereden anladınızO evi sizin için düzmüyor! Ailesi gelin arayışına girmiş ve hali hazırda evi var dayalı döşeli demek için hazırlık yapıyorlar. Sizi de kenarda seçenek olarak tutuyor gibi.
Bu işin oluru yok, siz yolunuza bakın.
Nasıl nereden anladınız queencim? Bunu anlamamak için saf olmak gerekir. Evi senin için düzmüş olsa senin fikrini alır eve senin de el atmanı ister. O evi de kendi isteğiyle değil ailesi al demiştir evlendirecekler diye.Peki bunu nereden anladınız
Haklısınız sadece bende şansını denemek istedi olursa olur olmazsa olmaz diye birde az sabret diyordu herşey güzel olacakmış falan paylaşımındaNasıl nereden anladınız queencim? Bunu anlamamak için saf olmak gerekir. Evi senin için düzmüş olsa senin fikrini alır eve senin de el atmanı ister. O evi de kendi isteğiyle değil ailesi al demiştir evlendirecekler diye.
Sizi değil ama sevgilinizi rencide edeceğim bi miktar.rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ?
Kesinlikle size sonuna kadar katılıyorum ayrıca sevgisi olduğuna da inanmıyorumSizi değil ama sevgilinizi rencide edeceğim bi miktar.
Adam akrabasına bile sizin hakkınızda konuşma izni veriyor. "Akrabalarım ailem seni beğenmedi" diyebiliyor, ağızlarını kapatamamış mı "Size laf düşmez onun hakkında konuşmayın" diye? Kapatamamış tabi ki, çünkü ailesinden kopamamış, birey olamamış bir sümsük kendisi.
Kıçını kaldırıp yanınıza bile gelmemiş.
Bu adamdan hiçbir şey beklemeyin. Yol verin gitsin, bi b*k olmaz bundan.
Yok iletişimde değilim bitti hemde sonsuza kadar anladım ki bu adam ne zaman gönlümü yapmaya çalışsa eline gözüne bulaştırıyor daha çok kırıyor ne kadar ilginç bir durum değil mi sanki bilerek yaparcasına oysa geri kazanacak hesapta beni"Ailem, akrabam seni beğenmedi, çok zayıf kilo alsın" dediler mi
"Bence de zayıfsın, kilo al" mı
Bu seviyesiz muhabbetlere nasıl katlanıp hâlâ iletişimde kalabiliyorsun konu sahibi, yani sen de şaka gibisin, kendine şu muameleyi yaptırma Allah aşkına ya.
İlginç olan şu ki beni geri kazanacağına her seferinde kaybediyor hemde daha acı kalbimi kırarak bunu yapıyorbeni isteyenler var mı
ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben sana varıcam da dedi mi?
37 yaşında koca adam muhabbete bak.
şununla kaybettiğiniz zamana yazık kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?