Bir haftalik iznini evde yatmak için kullanan ancak barışmak isteyen ex hakkında sizi seven adam o bir haftada yaşadığıniz şehire gelmez miydi ?

Ikna olmayi mi bekliyorsun? Yani ayaklarna lapanmasini? Ayaklarina kapansa affedeceksin egon tatmin olacak. Bu adami istiyor musun istemkyor musun? Istiyorsan bence tiyatro oynamayi birak. Bir kere de sen git yanina

Ikna olmayi mi bekliyorsun? Yani ayaklarna lapanmasini? Ayaklarina kapansa affedeceksin egon tatmin olacak. Bu adami istiyor musun istemkyor musun? Istiyorsan bence tiyatro oynamayi birak. Bir kere de sen git yanina
Yazdıklarımı okumadığinizi varsayıyorum

Yazdıklarımı okumadığinizi varsayıyorum
Okumadim simdi okuyorum. Ama ilk yazdiklarinizdan bunu cikardim. Yani yillik iznini yaninizda kullanmasini isterdiniz. Inanin hic deger vermeseydiniz burada konu acmazdiniz. Kurtulmak istiyorsaniz hic cevap vermeyin ona

Manipule

Okumadim simdi okuyorum. Ama ilk yazdiklarinizdan bunu cikardim. Yani yillik iznini yaninizda kullanmasini isterdiniz. Inanin hic deger vermeseydiniz burada konu acmazdiniz. Kurtulmak istiyorsaniz hic cevap vermeyin ona
Vermeyeceğim engelledim çünkü artık aptal biri değilim karşısında kandirabileceği o toy kız değilim

cogunu biz bu hale getirdik. arkadaslarimla da konusuyoruz bazen. Genelleme yapacagim ama baska turlu ornekleyemem adamlar ne dese tamam diyoruz, ne istese kat kat fazlasini veriyoruz, sevgisi, ilgisi osu busu eksik kalmiyor. istemiyorum diyorlar peslerinden kosuyoruz. bence olacagi buydu. hepsinden birer nazli prenses yarattik

O evi sizin için düzmüyor! Ailesi gelin arayışına girmiş ve hali hazırda evi var dayalı döşeli demek için hazırlık yapıyorlar. Sizi de kenarda seçenek olarak tutuyor gibi.

Bu işin oluru yok, siz yolunuza bakın.

Sevgilisi yokmuş ben yanlış anlamışım; o kadın kimse akrabaları göndermiş eklemiş kadın bu da kabul etmiş ben söyleyince sildi tanımıyorum görmedim bile dedi
Ve sizde buna inandınız. Oldu o zaman size hayırlı işleeeer

Peki bunu nereden anladınız

Haklisini
Haklısınız sadece bende şansını denemek istedi olursa olur olmazsa olmaz diye birde az sabret diyordu herşey güzel olacakmış falan paylaşımında

"Ailem, akrabam seni beğenmedi, çok zayıf kilo alsın" dediler mi
"Bence de zayıfsın, kilo al" mı
Bu seviyesiz muhabbetlere nasıl katlanıp hâlâ iletişimde kalabiliyorsun konu sahibi, yani sen de şaka gibisin, kendine şu muameleyi yaptırma Allah aşkına ya.

rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ?
Sizi değil ama sevgilinizi rencide edeceğim bi miktar.
Adam akrabasına bile sizin hakkınızda konuşma izni veriyor. "Akrabalarım ailem seni beğenmedi" diyebiliyor, ağızlarını kapatamamış mı "Size laf düşmez onun hakkında konuşmayın" diye? Kapatamamış tabi ki, çünkü ailesinden kopamamış, birey olamamış bir sümsük kendisi.
Kıçını kaldırıp yanınıza bile gelmemiş.
Bu adamdan hiçbir şey beklemeyin. Yol verin gitsin, bi b*k olmaz bundan.

Kesinlikle size sonuna kadar katılıyorum ayrıca sevgisi olduğuna da inanmıyorum

Yok iletişimde değilim bitti hemde sonsuza kadar anladım ki bu adam ne zaman gönlümü yapmaya çalışsa eline gözüne bulaştırıyor daha çok kırıyor ne kadar ilginç bir durum değil mi sanki bilerek yaparcasına oysa geri kazanacak hesapta beni

beni isteyenler var mı
ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben sana varıcam da dedi mi?
37 yaşında koca adam muhabbete bak.
şununla kaybettiğiniz zamana yazık kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?
İlginç olan şu ki beni geri kazanacağına her seferinde kaybediyor hemde daha acı kalbimi kırarak bunu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…