Bir haftalik iznini evde yatmak için kullanan ancak barışmak isteyen ex hakkında sizi seven adam o bir haftada yaşadığıniz şehire gelmez miydi ?

quenn02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
305
-28
16
27
Aramızda uzak mesafe var ; sekiz saatlik yol en son beni kırdığı için bir nevi saygısızlık ondan ayrıldım birkaç defa ulaştı yazdı sonra hesabımı dondurdum açinca yine yazdı bugün de açık açık dedi ki ben bir haftalık iznimi kullanmak zorunda bırakıldım işyerinde tarafıma baskı yapıldı falan üstelik ev bile düzüyormuş seninle barisacagimin bana döneceğinin garantisi yok ama zamanında sana verdiğim sözü tutmayı borç bilirim bununla mükellefim dedi güya benim için çaba sarfediyor gitmiş evin bütün aboneliklerini açtirmiş fotoğrafini atıyor buarada üç hafta oldu ayrıyız onunla bana daha bugün ben senin için ailemi karşıma alacağım dedi neymiş akrabası ailesi beni beğenmemiş aşırı zayifmişim eski halimden eser yokmuş kendime iyi bakmamışim ruh gibiymişim sen ne düşünüyorsun dedim bende zayıf olduğunu düşünüyorum biraz kilo almalısın kaç kilosun ki dedi dört beş kilo almaliymişim iyi dedim ailen sana balık etli gönlünce bir gelin bulurlar diye ben seni istiyorum dedi buarada bu yıl iki defa görüştük ilki yılbaşı öncesi diğeri de iki ay önceydi o da birkaç saatlik ti yılbaşı öncesi üç gün olarak yıllık iznini kullanmıştı bana sürekli yoğunum iznim yok yanına gelemiyorum diyordu ne hikmetse bugün öğrendim ki yıllık iznini kullanmış dürüst davrandım yalan mı söyleseydim diyor birde güya onu seven isteyen varmış da kendi istemiyormuş ailesi akrabaları gelin adayı arayışına girişmişler bile el yordamıyla .. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum değerli hanımlar ; rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ? Adam evde yattım diyor.Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.

Önceki konunda adamın sevgilisi olduğundan bahsetmiştin sevgili queen o ne oldu ve ne ara konu buralara geldi? SEVEN adam evet gelirdi ama gelmediyse sevmiyordur ve o iznini başkalarıyla geçirmiştir maalesef...
Sevgilisi yokmuş ben yanlış anlamışım; o kadın kimse akrabaları göndermiş eklemiş kadın bu da kabul etmiş ben söyleyince sildi tanımıyorum görmedim bile dedi

Önceki konunda adamın sevgilisi olduğundan bahsetmiştin sevgili queen o ne oldu ve ne ara konu buralara geldi? SEVEN adam evet gelirdi ama gelmediyse sevmiyordur ve o iznini başkalarıyla geçirmiştir maalesef...
Komik olan ben hayatında yokken benden habersiz ev düzmesi

Komik olan bir durum varsa o da ailesinin çocuğa kız bulmak için çete haline dönüşmeleri kaç yaşında ki bu adam? alsın ailesini karşısına söylesin ben görücü usulu istemiyorum kendim tanıyarak sevebileceğim birini istiyorum desin.

Aileci birine benziyor dikkat et derim...

37 sinde

acayip uyuz oluyorum böyle anca vaat veren adamlara.G*tunu kaldirip gelmemis arayip oyle olacak boyle olacak anamgil kiz bakiyor falan filan offff isteyen varmis bir de:)Ya bu erkeklere ne oldu kizlar?Bi evrim falan mi gecirdiler hepsi bi prenses kiz gibi tripler.Kadinlar olarak bu adamlari biz mi bu hale getirdik naaptik

Ayrıl barış ben çok yüz verdim ona hep inandı geri barışacağima belki hep bundan

Bence bu adamdan uzak durmalısın. Ruhsal durumu sağlıklı değil, bazı şeyleri oturmamış gibi.
Nereden bu kanıya vardınız? Kendi kendine ev kurmasindan mi ?

Ayrıl barış ben çok yüz verdim ona hep inandı geri barışacağima belki hep bundan
Hatayı burada yapmışsın işte. O senden ayrılsa bile hep sen onunla barışmak için adım atıyorsun değil mi? Bunu yapmamalısın. Seni kaybetmekten korkması lazım her gel dediğinde gitme kaybettiğini anlasın ki öyle davransın gönlünü almak için çabalasın jestler yapsın. Sen her defasında affedersen tabi ki senden gider sıkılınca yine sana döner cepte görmesine izin veren sensin çünkü

Nereden bu kanıya vardınız? Kendi kendine ev kurmasindan mi ?
Hayır canım ev kurması iyi bir şey.
Yani eski konunuzu da az çok hatırlıyorum, uzak mesafedeydiniz ve görüşme sıklığınız azdı. Bu başlı başına sizinki gibi bir ilişki için bence problem ama benim asıl rahatsız olduğum şey adamın size senin için ailemi karşıma alacam*bizimkiler seni beğenmemiş, zayıfsın. Kilo al tarzı şeyleri demesi.

Yani affedersiniz bir bok yaptığı yok adamın. Sizin ne kusurunuz var da ailesini sizin için karşısına alacakmış? Ailesinin düşüncesi yanlış zaten, utanmıyorlar kilonuza laf etmeye adam da utanmadan kriz anında hemen kendini pazarlamaya geçiyor. Aklı başında biri olsa "ailemin bu tür fikirlerine /davranışlarına onay vermiyorum, ben bunu halledecem" der.
Ben ailemi senin için karşıma alacağım diye abuk savul kahramanlık, fedakarlık tiplerine girmez.
Ayrıca size bunu söylemesi de çok terbiyesizce.

Beni isteyen var, ailem benim için gelin arıyor ama bak ben seninleyim diye konuşup bunu gözünüze sokuyor. Neden? Sağlıklı mı yani bu cümleler.

Bu adamın cümleleri "bak çevremde birileri var, tek seçenek sen değilsin, ailemi karşıma aldım" dçfalan demesi bana sağlıklı gelmedi. Göz mü boyamak istiyor, kendini üstün mi görmeye çalışıyor anlamadım.
Ayrıca yanınıza neden gelmiyor ne saçma yani

Sizi seven adam size telefonda ailem senin icin cok zayif diyor bencede zayifsin bi 5 kilo al bla blaaa demez.37 yasinda koskoca bir adamdan bahsediyoruz.Bu adam sizi sevmiyor.Suan elinde sadece siz varsiniz diye cani sıkıldıkça sizle konusarak vakit geçiriyor.Erkekler kendilerini seven kadınlardan aldıkları ilgiyi severler.Sizinki de belli ki zaten ilişki konusunda pasif uğraşmak istemiyor birini bulsun hemen sizi bırakacak.Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok.Açtıgınız konuları dısardan bir başkası gibi okursanız siz de kendinize bunu söylersiniz

Sevdiği yok çünkü ondan yeni yeni kafama dank ediyor bakın böyle böyle akillanacağim bana az bile bunlar

Umarım birini bulur da kurtulurum

Hayır hep ilk adımı o attı ama ne fark eder ben hemen yumusuyorum dirayetli olamıyorum ona gelince oysa ne büyük aydınlanma yaşamıştım yokluğunda kendimi sevmiştim yeniden yeni baştan

Biz burada sadece gözlemciyiz. Hayatınızı bizim yorumlarımıza göre evet doğrusu bu forumdaki insanların dedikleri diyerek yaşamak yerine biraz psikoloji videoları izleyin. Bizim yazdıklarımız size bir pencere olsun, siz o pencereden bir dışarı bakmayı deneyin.
Bryhan Budak-İlk başta çok etkiyeci görünen ama tehlike işareti olan davranışlar videosunu izledim bugun çok hoşuma gitti.
Doğan Cüceloğlu videolarını izleyin.
Bu tür videoları izleyin, sonra sevgilinizi bir kıyaslayın. Yaşadıklarınızı kıyaslayın ama dediğin gibi bu adam bana hiç sağlıklı gelmedi. Kendi egosunu okşuyor gibi geldi, sizi gömüyor kendini yüceltiyor ama size de kendinizi suçlu hissettiriyor.

Sosyal medyanızı dondurunca nasıl size ulaşamıyor anlamadım. Tlf numaranız yok mu? 8 saatlik mesafe olan biriyle doğru düzgün görüşmeden ilişki nasıl yürüyor?
Sosyal medya hariç her yerden engellemiştim

Defolsun gitsin artık hayatımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…