- 14 Ekim 2020
- 628
- 505
- 33
Ikna olmayi mi bekliyorsun? Yani ayaklarna lapanmasini? Ayaklarina kapansa affedeceksin egon tatmin olacak. Bu adami istiyor musun istemkyor musun? Istiyorsan bence tiyatro oynamayi birak. Bir kere de sen git yaninaAramızda uzak mesafe var ; sekiz saatlik yol en son beni kırdığı için bir nevi saygısızlık ondan ayrıldım birkaç defa ulaştı yazdı sonra hesabımı dondurdum açinca yine yazdı bugün de açık açık dedi ki ben bir haftalık iznimi kullanmak zorunda bırakıldım işyerinde tarafıma baskı yapıldı falan üstelik ev bile düzüyormuş seninle barisacagimin bana döneceğinin garantisi yok ama zamanında sana verdiğim sözü tutmayı borç bilirim bununla mükellefim dedi güya benim için çaba sarfediyor gitmiş evin bütün aboneliklerini açtirmiş fotoğrafini atıyor buarada üç hafta oldu ayrıyız onunla bana daha bugün ben senin için ailemi karşıma alacağım dedi neymiş akrabası ailesi beni beğenmemiş aşırı zayifmişim eski halimden eser yokmuş kendime iyi bakmamışim ruh gibiymişim sen ne düşünüyorsun dedim bende zayıf olduğunu düşünüyorum biraz kilo almalısın kaç kilosun ki dedi dört beş kilo almaliymişim iyi dedim ailen sana balık etli gönlünce bir gelin bulurlar diye ben seni istiyorum dedi buarada bu yıl iki defa görüştük ilki yılbaşı öncesi diğeri de iki ay önceydi o da birkaç saatlik ti yılbaşı öncesi üç gün olarak yıllık iznini kullanmıştı bana sürekli yoğunum iznim yok yanına gelemiyorum diyordu ne hikmetse bugün öğrendim ki yıllık iznini kullanmış dürüst davrandım yalan mı söyleseydim diyor birde güya onu seven isteyen varmış da kendi istemiyormuş ailesi akrabaları gelin adayı arayışına girişmişler bile el yordamıyla .. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum değerli hanımlar ; rica ediyorum rencide etmeden incitmeden fikir beyan edin bilhassa kendimi iyi hissetmiyorum . Seven adam yıllık iznini sevdiği kızı ikna etmek barışmak veya onu görmek için kullanmaz miydi ? Adam evde yattım diyor.Birde ya benimle ya hiç hayatında başka biri olmayacak olacaksan benimle mutlu olacaksın diye söyledi.