bir günde bahar temizliği

1 günde

• yaparsın !

OY: 11 23,9%
  • yapamazsın !

OY: 35 76,1%

• Ankete Katılan
    46
Camekan evleri severim
Ama cam silmeyi sevmem
Burda kızlardan biri camları kremsiz şampuanla silin demişti.Silerken köpük köpük oluyor ama kuruyunca hiç iz yok.Parlamasıda çok güzel hemde acayip pratik
Yatak odasında aynalarda denedim onlarda da işe yarıyor
Tavsiye ederim

bunu bılıyodum hatırlattığın için sağol

Benim mantigim cok baska mesela siz bir ay demissinizya ben mutfagi temizleyio ceyizlere gelene kadar o mutfagi kullanmam komple temiz gormeliyim

Onun yerine devamli elimi esyalarin uzerinde tutarim.Sizin senede iki ayiniz temizlige gidiyor o zaman haziran yaklasti simdiden kolay gelsin.

yok o arada haftalık temizliği de sıkıştırıyorum yine zaten açıkçası benim ev kirlenmiyor her gece eşim ve bebek yatınca 2ye 3e kadar evi toplarım mutfağı temizlerim takıntı var bende

Aynen heyecanla bekliyorum haziranı

Benim evimde kirlenmiyo iste niye her dakika acip sildigim dolaplarimi bir daha dokucem mesela bu kis iki kere eski kiyafet bir kere de mutfak esyasi ayikladim onlari yaparken bu islerde cikti ama baharda yapmadim

Camlarla aram yok ama yalan soylemiyorum

Hihihi. Halledersin bir gunde teknik bir onerim yok ama hem senin hem de devamli ortalikta dolasip yuzeylerle temas ettigi icin köpüşün sagligi icin agir kimyasal iceren bol parfumlu urunler kullanmaman. Sirke ile karbonat candir.
ay evet ama koltuklar mecbur kimyasalla silicek bizim minnoş azıcık rahatına düşkün koltukta yatardı ama idare etcek o da

Ya tabi ki zamanlama çok da önemli değil. Ben topluca temizlenmesini seviyorum evin sanki öyle parça parça geliyor bana

Ya camlar genel sıkıntı zaten hele çerçeveler ıyy ama mecburen yapılıyor işte...

Ya tabi ki zamanlama çok da önemli değil. Ben topluca temizlenmesini seviyorum evin sanki öyle parça parça geliyor bana

Ya camlar genel sıkıntı zaten hele çerçeveler ıyy ama mecburen yapılıyor işte...
perdeleri hiç açmayınca temizlemeye gerek kalmıyo dibimde inşaat vardı da bitmek üzere

1 gun perdeler camlar. Ertesi gun odalar hali koltukta silecekseniz 3 gunde anca biter.

Ver tatlim 200 tl yardimci hanim butun evi dik bucak halleder ..
ah keşke .. hem ay sonu hemde ben temizlik için birini bulamıyorum ki köpek var diye gelmıyolar. köpek büyük olduğu için bide cinsinden dolayı korkuyolar ah bilseler içini kedi gibi benim yavrum ama korkuyolar hemde kıldan tiksiniyolarmış hanımefendiler..

Birşey diyimmi alınma. Burda konu açıp cevap yazmakla ugrasacagina aksamdan baslasaydin şimdiye bircok işini yapmış olurdun. Bende bir günde yaptım islerimi ama önceden ufak tefek işleri yapmıştım zorlanmadim evimde küçük bu arada 95 m2

Canım sana müthiş bir fikir vericem. Verilen cevapları okumadım gerçi. Belki bu fikri veren biri çıkmıştır. Öncelikle bir gününü çekmece ve dolap içlerine ayiracaksin. Çünkü en çok oralar ugrastiriyor ve ayak bağı oluyor. Sonra bir günde duvar cam, kapı, koltuk sil halıları makinaya at yerleri sil bitti gitti. Ben hep öyle yaparım.Evim büyük olmasına rağmen salonu pek kullanmadığım icin ayri bi gün girerim. Bazen tüm dolaplar 3 günümü alır. (Dolap düzenine özen gösterip yavaş yavaş yaptığım için ) geriye kalan işler bir günde biter.halılar da zaten yıkamaya gider. Biter gider.

Çocuk yoksa eşya az zaten ben bu yavaş kaplumbagadan hallice halimle bile yarım günde hallederim bütün bunları. Heryerden oyuncak topluyorum sırf onlar bir sürü vakit aliyor.:) Gözünüzde büyütmeyin ki kolay gelsin. Ama kasmaya stres yapmaya da gerek yok.. Olduğu kadar. :))

az önce koridor halılarımı makınaya attım (yarısını) mutfaktakı bıkac bulaşığımı yıkadım ve bardaklarımı camasır suyuna yatırdım geldım bı bakıyım dedım msjını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…