- 13 Eylül 2015
- 21.872
- 68.730
Eee ben geldim nerdesin,şuraları da sil,buraları da sil,ehh,idaare eder,hadi bi kahve koy da içelim,aayy beliiim,ne de yorulmuşum yaa,,Not :kaynananKızlar koridor halılarını yikadim
Bardaklarimi da çamaşır sulu suya bastım simdi liste yapicam bakalım oda oda gitmicem ama banyo en son yaparım herhalde bakalım. Sabah erkenden baslicam bana sans dileyinyardıma gelmek isteyenleri beklerim
Hahah gelmez o gelmezEee ben geldim nerdesin,şuraları da sil,buraları da sil,ehh,idaare eder,hadi bi kahve koy da içelim,aayy beliiim,ne de yorulmuşum yaa,,Not :kaynanan
Iyisin ya geceye kadar vaktin var burada vakit kaybetme amaKızlar çok yavaş ilerliyorum galiba..
Koltuklarin yastık kılıçlarını yikadim nevresimleri yikadim küçük odanın camini çerçevesini sildim dağınıklığıni topladım koltuğunu masasını sildim yerlerini süpürdüm. Makine biraz dinlensin salondaki halıyı aticam sonra mutfaktakini.
Simdi yatak odasına geciyorum cami baza yi dolaba çekip silcem süpürcem. Gardroba gitmicem çünkü gece eşim geç gelcekmis o zaman yaparım hadi bakalim
Hahah gelmez o gelmezkız iyi aklıma soktun bitiriyim isleri de pazartesi onu cagiriyim su gösteriş yaparım temiz evimle
Benim makine de canından bezdi,doldur boşalt sürekli:)Iyisin ya geceye kadar vaktin var burada vakit kaybetme ama
Makineyi dinlendiriyomusun bizimkine acidim simdi :)
Onların yıkandıkca altları ufalanıp dökülmüyormu canım ya,benim bir parca var 3 yıllık,elde yıkamaya çalısıyorum ufalanmaya başladığı için...büyükse sığaz tattlı benım mutfaktaki de dikdörtgen ve küçük ve cok sık yıkayabılırım mutfakta cok rahat kullanımı
Bende aynı sebeple olumsuz oy kullandım:)Benim dış kapıyla birlikte 11 kapım,13 pencerem var,bir günde ancak onları silerim,layıkıyla yaparsam.Konuyu okumadan kendi evimi düşünüp direkt "Yapamazsın!" a bastım
Benim evi yapamazsın, yapamaz, yapamam... (Temizlik yapmaya çalışıyorum da 1 haftadır. Bitmiyor)
Ama anlattığın şekilde bir ev için, sabah erkenden başlarsan, pencerelerin de az ve normal boyuttaysa (Benimki gibi camekan bir evde yaşamıyorsan) çok rahat bitirirsin.
Yalnız yastıkları-yorganları vb. havalandırmak, yazlıkları-kışlıkları ayarlamak, perdeleri yıkamak, ütü vs. de girerse işin içinde, 2 güne sarkar.
Yalapsap yapmıyorumYalapşap yapılırsa 1 gün çok bile
Kaynananla gelip bakıcaz,ona göreYalapsap yapmıyorum
Kalan isleri diyim sana camların yarısı silindi inşaata bakan tarafı silemedim çalışanlar car çünkü. İçten tozunu aldım ama her yerinKaynananla gelip bakıcaz,ona göreÇok tatlı buldum seni Çokmu daha,camlar.silindi mi
Oo maşallah kahve içmene az kaldı o zaman,hadi gayretKalan isleri diyim sana camların yarısı silindi inşaata bakan tarafı silemedim çalışanlar car çünkü. İçten tozunu aldım ama her yerinnecresimler takılacak koltuk kılıfları takılacak yerler süpürülcek bide banyo kaldı camları yarin eşim varken silcem