Bütün gece uyandim durdum kol agrimdanKahveyi hakettiin hemdee 2 fiincaan Afiyet oolsuun
Çok pismanim zaten kolların belim çok kotuDolabi ve bazayimi cektin masallah ben komidinleri cekince 3 gun belim agriyor nasil yaptin o isi.
Ben her süpürmemde bazayı çekiyorum.Zira bütün tozları altına topluyor.Dolabi ve bazayimi cektin masallah ben komidinleri cekince 3 gun belim agriyor nasil yaptin o isi.
Çok pismanim zaten kolların belim çok kotuçekmiş bulundum mecbur yerlerine de geri çektim
Supuruyorum siliyorum altina giriyor hersey zorda olsa tozuyla yasamiyoruzBen her süpürmemde bazayı çekiyorum.Zira bütün tozları altına topluyor.
Bizim baza çok ağır ama ben çekmesem rahat etmiyorum.Temizlikçi çekemediğinden ben çektim o süpürdü sildi.Ama çekmemekte fayda var tabi ama ben pimpiriğim rahat etmiyorum.Yoksa ağır yani..Yapma bir daha cok tehlikeli.
Supuruyorum siliyorum altina giriyor hersey zorda olsa tozuyla yasamiyoruz
Sizin baza hafif o zaman bizim mobilya kimildamiyor.
Imkani yok kimildamaz basligi falan sokmek lazim az hafifler belki ama ben yetisiyorum altina cok rahat siliniyor.Bizim baza çok ağır ama ben çekmesem rahat etmiyorum.Temizlikçi çekemediğinden ben çektim o süpürdü sildi.Ama çekmemekte fayda var tabi ama ben pimpiriğim rahat etmiyorum.Yoksa ağır yani..
Benim canım altı yere sıfır.Güçlü olduğumu söylerler belkide öyledir.Zorlanıyorum ama yinede çekiyorum.Zaten ilk fırsatta değiştireceğim altını çekmeden süpürüp silebileceğim bir tane baza alacağım.Imkani yok kimildamaz basligi falan sokmek lazim az hafifler belki ama ben yetisiyorum altina cok rahat siliniyor.
Guctendir o bende guc yok :)Benim canım altı yere sıfır.Güçlü olduğumu söylerler belkide öyledir.Zorlanıyorum ama yinede çekiyorum.Zaten ilk fırsatta değiştireceğim altını çekmeden süpürüp silebileceğim bir tane baza alacağım.
Yok canım ben bi tane gördüm çok beğendim.Benim kini görsen çok kötü nasıl beğenip aldıysam.Bellonanın antibakteriyel olmasına kandım.Yarın resim çekip koyayım bak hak vereceksin.Kötü derken baza yüksek artı yatak yüksek artı bide yatak üstünde ayrı bir yatakta var koruyucu diyorlar ama öyle değil bildiğin o da bi yatak çok yüksek yani.Guctendir o bende guc yok :)
Baza almaya gerek yokki baza ayaklari satiliyor.
Kacak kat cikmislar yatagaYok canım ben bi tane gördüm çok beğendim.Benim kini görsen çok kötü nasıl beğenip aldıysam.Bellonanın antibakteriyel olmasına kandım.Yarın resim çekip koyayım bak hak vereceksin.Kötü derken baza yüksek artı yatak yüksek artı bide yatak üstünde ayrı bir yatakta var koruyucu diyorlar ama öyle değil bildiğin o da bi yatak çok yüksek yani.
Ay çok yaşa sen aynen öyle tavana yakın uyuyorum.Kacak kat cikmislar yatagaat o bazati cop o
:)Ay çok yaşa sen aynen öyle tavana yakın uyuyorum.