- Konu Sahibi HayatSultan
günaydın kızlar.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün ay dın :::: Kızlarrr
Çok şükür iyiyim canım benimm sen nasılsın ?gunaydn cnm nasılsın
günaydınnn dün yazdım gelemedim kusuruma bakmayınn nasılsınız ?
günaydınnn dün yazdım gelemedim kusuruma bakmayınn nasılsınız ?
Çok şükür iyiyim canım benimm sen nasılsın ?
ee şimdi anlat bakalım necisin naparsın ??
ıyı degılım valla belım agrıyo cok kotu
ben ufak tefek bişeyim kötü bişey değilim korkulası bi durumum asla olmadı olmazda.. İstanbulda yaşıyorum şuanda yarışmaya iş yerimden katılıyorm akşamları pek nete giremiyorum.. Pc olmadığından mı net yok mu diye sorarsanız hayır ikiside var ikiside benim ama sağ olsun babam kendi malıymış gibi kullanır 5 dk istediğimdede alana kadar canımı çıkarır sürekli dibimdedir 21 yaşında Oğlak burcuyum. 36 numara ayakkabı numaram. Sevgilim var askerden yeni geldi henüz evlilk düşünmyrum para biriktirmem lazım.. şimdilik hayat hikayem budur merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz :) sizi tanıyabilir miyiz :)Çok şükür iyiyim canım benimm sen nasılsın ?
ee şimdi anlat bakalım necisin naparsın ??
ıyıyız cnm sen nasılsın busracık
enaaamm dün biri kafasını kırdı geldi bugün biri belim diyoo noluyo nenn sizeee
ben ufak tefek bişeyim kötü bişey değilim korkulası bi durumum asla olmadı olmazda.. İstanbulda yaşıyorum şuanda yarışmaya iş yerimden katılıyorm akşamları pek nete giremiyorum.. Pc olmadığından mı net yok mu diye sorarsanız hayır ikiside var ikiside benim ama sağ olsun babam kendi malıymış gibi kullanır 5 dk istediğimdede alana kadar canımı çıkarır sürekli dibimdedir 21 yaşında Oğlak burcuyum. 36 numara ayakkabı numaram. Sevgilim var askerden yeni geldi henüz evlilk düşünmyrum para biriktirmem lazım.. şimdilik hayat hikayem budur merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz :) sizi tanıyabilir miyiz :)
bende iyiyim kuzum güne büyük bi soğuk ve mutlulukla başladım rahatlamış ve huzur bulmuş bi şekilde bu arada yöneticiyim ben bilginize
ooooo çok süper anlattın kendini sana gelin olma yolunda başarılar diliyorumm.. evet bencede biraz birikim yap herşeyinizi düzene koyun evlilik nasılsa olur şu sultanlığımızın tadını çıkaralım önce..
hemen bende anlatayım 21 yaşındayım hastd. sekreter olarak çalışıyorumm bi sevgilim vardı ama artık yok tek başıma takılıyorum (( ohh ne rahatım ))
yaaa öyle düşünme hiç ummadığın anda bi çıkıyor karşına bazı şeyler tahmin edemiyorsun ne olcağını.
Ben sevgilimle 4 yıllık bi ilişkimiz var dolu dolu mu diye sorarsan hayır değil arada 2 yıl ayrı kaldık ben affetmedim ama sebebim ağırdı beni aldattı eski sevgilisine gitti sonra pişman oldu dönmek istedi olmaz dedim ondan ondan kurtulmak için beni seven bi çocukla çıkmaya başladım ona aşık olduğumu sandım evlenicektim onunla ama naptı oda eski sevgilisine geri döndü şok oldum ondan sonra 1 sene kimseyle çıkmaydım tabi o süreçler içerisinde şuanki sevgilim sürekli arar hattımı değiştirim bulur en sonunda askerdeyken affettim asker yolu bekledim şuanda mutluyum ama ilerde kısmet allah neyi gösterir bilemem.. bu kısa anlatım hızlandırılmış kur anlatımı oh ne rahatım falanda deme vururum bak
valla istersen döv inan çok rahatım en azından şu dönem öyleyim 3 ay önce ki halimi tahmin bile edemezsin çok üzüldüm çok gözyaşı döktüm ama artık durdedim kendime benim için bi fedakarlık etmeyen benden vazgeçen bi insanı artık düşünmek bile istemiyorumm.. hayırlısı hakkımda artık..
sende az şeyler yaşamamışın be kuzu hadi inşallah yolun bundan sonra açık olur.....
inş. kuzumm ya ne güzel dua ediyosun sen öyle Allah senin hakkında hayırlısını nasip etsin Allah seni öyle bi ödüllendirsin ki hayallerinde bile tahmin edemiyceğin kadar mtlu ol feriha emirden daha güzel bi aşk yaşa ama şuanda kafanı dinle derim. Bak sana komik bişey söyliyim bana göre komik sana göre nasıldır bilemem ben 1.55 boyundayım sevgilim 1.90 !. (ünlem nokta) gibi topuklu bile giyemem izin vermez bide derki benden utanıyor musn
aminn canım benim hepimizin hakkında hayırlısı güzel bi geleceğimiz olur inşallah ..
35 cm fark yaniiii gerçekten düşünemedim bi an ama allah birbirinizi anlınıza kaderiniz olarak yazdıysa vardır bi sebebi .. :129:
aynen öyle ben hayal etmeyi bırak yaşıyorum bile yan yana gezerken kızlar bakıyorlar şaka gibi geliyor hatta bi yaşlı teyze sordu bize birbirinizi çok mu aradınız diye bide mustafayı bi sahiplenmeler flan oğluma iyi davran gelinsin sen falan demeye başladı mustafa dedi o beni üzmek istesede üzemez teyze onun varlığı yetiyor diyince kadın aferim oğlum sevdiğine hep böyle sahip çık dedi.
Bu arada sen çalışıyor musun napıyorsun istanbuldan msın nesin..
Bu arada bugün çok pis çenem düştü normalde bu kadar konuşmam :26: affola :26:
çalışıyorum canım sekreterim bende ben istanbuldan çookkk uzağım afyondan katılıyorum bende canımm .
he tamam tamam söylemiştin isim ne sakıncası yoksa varsa hayatta diyebilirim :) Ben Büşra :)
Hayat de sen bana canımm :)) yaaa bugün ikimiz baş başa kaldık iimiii ?