Benim de aylardır bırakmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. daha önce 1 yıldan fazla içmemiş ama sonra tekrar başlamıştım. ve bıraktığım dönemde çok başağrım olmuştu. Topiği gördükten sonra kitabı da indirip okudum. çok gerçekçi tam tiryakiler için harika bir kitap. sizlerden de aldığım cesaret ve hevesle bırakmaya karar verdim.. veee dün akşam 5 ten beri hiç içmiyorum. stresli değilim başım ağrımıyor. henüz 24 saat bile olmadı ama mutluyum. inşallah bu defa tam olarak başarırım.
bende buradaki tavsiyeler üzerine aldım okudum ve gece 12 itibariyle bıraktım.stresli deilim ama çok terliyorum ve uyuşuğum.umarım bunlar da geçer.lütfen birbirimize moral verelim.
aaaa kendine haksızlık etme minik kurabiyem benim, aynı diyetisyene sürekli gitsene.. QUOTE]
Valla bende düşündüm aslında ama sonuçta verdiği şey belli ve ben anladımki yaşamımı değiştirmek değil doktora gidildiğinde utanılmasın diye rejime uyuyormuşum. Kısacası ne yeneceğini ne yenmeyeceğini çok iyi biliyorum ve bir keç kez sigarayla tüm ilişkisini uzun süreli kesebilmiş biri olarak, rejim yapmak sigarayı bırakmakdan daha zor. Bu çok farklı bir mücadele, gerçek anlamda kendinle mücadele etmeli ve tüm yaşantını baştan aşağı değiştirmelisin. Çünkü mesele rejim yapmak değil mesele düzenli hayat ve bunun içinde de düzenli beslenme. Bugün itibariyle 7 günlük bir detoks programına girmiş bulunuyorum ve kendime güvenim de tam. Metobolizmam çok durmuş durumdaydı ve onu bu şekilde şok ederek bundan sonraki pembe sayfalarıma adım atmak istedim. Bu güzel pembe sayfalara sigarasızlıkda eklenecek tabiki hiç şüphen olmasın. Bu arada bi yandan da yasemin Soysal'ın kitaplarını okuyorum, düzenli hayata geçiş de beynimi nasıl eğitmem konusunda bana çok yardımcı oluyor tavsiye ederim. İkinci kitabına başlamadan birincisini tekrar okuyacağım daha açık kalan noktalar var çünkü sen de biliyorsun ki henüz tam adam olamadım ben
yok canım oldun sen oldunnnn, tee en baştan oldun daaa sigara konusunda kendini accayip şartlamışsın sadece. hepsini birden bırakırsan çok boş bir hayatının olacağını ve mutsuz olacağını duyumsuyorsun sanırım içinde bi yerlerde.. yavaş yavaş bakalım bekliyoruz biz gelecek en bi en bi mücdeli habeleri deee... :hooray::enbuyukkk:
Harikasın, tüm kalbimle tebrik ederim seni alkisalkisalkis Darısı tüm zavallı bağımlıların başına. Ama kaybolma buralardan her gün başarının devamını görmek hepimize moral olacaktır
süpersin canım yaaa hiç bişeycik olmucak seni temin ederim. o kadar kolay ve zevkli bir süreç ki bu neden daha önce bırakmadım ki ben bu mereti diye hayıflanabilirsin adeta.. sadece nikotin vücudunu terk ederken bir huzursuzluk hissi yasşayabilirsin. o da çok kısa sürer.. geçti bitti bileee bak artık özgürsün! seni yürekten kutluyorum..
yok canım oldun sen oldunnnn, tee en baştan oldun daaa sigara konusunda kendini accayip şartlamışsın sadece. hepsini birden bırakırsan çok boş bir hayatının olacağını ve mutsuz olacağını duyumsuyorsun sanırım içinde bi yerlerde.. yavaş yavaş bakalım bekliyoruz biz gelecek en bi en bi mücdeli habeleri deee... :hooray::enbuyukkk:
DOğru söylüyorsunn ben bi yerlerde yanlış şartlandırma yapıyorum ama kendimde tuhaf bir güç hissediyorum. yememeyi başarabiliyorsam sigara içmemek çocuk oyuncağı olmalı. yavaş yavaş geliyorum aranıza heç merak etmeyin a.s
çok teşekkür ederim..a.s. henüz 3 gün dolmadı ama gayet iyiyim. biraz başım ağrıyor o kadar. sabah içen arkadaşlarımı gördüm ama canım istemedi hiç.. kokusu şimdiden çok kötü geldi. umarım hepimiz kurtuluruz şu illetten.
DOğru söylüyorsunn ben bi yerlerde yanlış şartlandırma yapıyorum ama kendimde tuhaf bir güç hissediyorum. yememeyi başarabiliyorsam sigara içmemek çocuk oyuncağı olmalı. yavaş yavaş geliyorum aranıza heç merak etmeyin a.s
4. günüm ama bugün ne oldu bilmiyorum. fenayım. mutsuzum.çok canım istiyor.
robin sharma serisi
tatlım o sadece bir kriz, ilk bir hafta olması muhtemel. ay çok geç kalmışım inşallah sigaraya sarılmamışsındır. tüh yaaaaaa!!benneyaptımki
tatlım ben kişisel gelişim kitaplarını okumuyorum, senin beğenine karışmak istemem ama çoğu bana saçma geliyor. zaten bildiğimiz ve asla uygulayamayacağımız telkinler öğretiyor sadece bu kitaplar. bundan rant sağlayan yazarlar da cabası. başta robin sharma olmak üzere..lmaz:
tatlım o sadece bir kriz, ilk bir hafta olması muhtemel. ay çok geç kalmışım inşallah sigaraya sarılmamışsındır. tüh yaaaaaa!!benneyaptımki
tatlım ben kişisel gelişim kitaplarını okumuyorum, senin beğenine karışmak istemem ama çoğu bana saçma geliyor. zaten bildiğimiz ve asla uygulayamayacağımız telkinler öğretiyor sadece bu kitaplar. bundan rant sağlayan yazarlar da cabası. başta robin sharma olmak üzere..lmaz:
Eevtt durum bildiriyorummm
Bugün 23.10.2009 ve 48 saattir yaşasın dumansız hava sahasıııı :sm_cool:
Bu uğurda çabalayan herkese alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?