Canımcımmm hoşgeldinnn...
Biliyorum bana kızacaksın ama yok artık bitti ve her gün sana söz ifade vereceğim, bugün öğlen son bir zehir soludum ve bittiiiii. Bittiiiiii. Bittiiiiiii...
Bugün 21 Ekim 2009 ve ben bugün en son öğlen 13,30 da son sigaramı içtim o saatten beri temiz hava sahası yaşasınnnnnn :sm_cool:
O çok zor bi gündü ama sigaraya sarılmadım canım merak etme. yürüyüşlere başladım artık. işe gidip gelirken yürüyorum. o dönemi böyle atlattım. nefes almam bile rahatladı. önceden hiç acıkmıyordum o bana yetiyordu. artık iştahım yerine geldi, cildim düzelmeye başladı. aklıma geldikçe bunları düşünüyorum. a.s.
Eevtt durum bildiriyorummm
Bugün 23.10.2009 ve 48 saattir yaşasın dumansız hava sahasıııı :sm_cool:
Bu uğurda çabalayan herkese alkisalkisalkis
Ben sigara içmiyorum ama sigarayı bırakmak isteyip bir türlü bırakamıyan nişanlım için süper bir hediye olabilir ama iş okumakta kalıyor kitap da okumayı istiyor ama işten yorgun gelince kitapa pek vakit ayıramıyor kitap okumaya başlatıcak bi kitap var mı acabafisfisfis Ama ben yine de bu kitabı alıyım sigarayı bırakmak istediği için belki ilgisini çekebilir... Teşekkürler..
topigi taaaa başından sonuna kadar tek tek okudum sigarayı bırakan arkadaşlar önce size iki laf ediim sigarayı bıraktıktan sona vücutta degişim oluyo haliyle oksijen çarpıyo diyelim bunu için ogulotu kaynatın için tadı güzel sakinleştirici etkisi var netten bakın bide 40 gün kırmızı mor sogan günde bi tane vücutta biriken zehir yıllarca atılmıyo ama soganla 40 günde atılıyomuş helal olsun kızlar bravoooooooooo darısı içenlerin başına benimde
anacım öncelikle helal olsun .ben yıllardır bu elın amcayı duyuyodum yenilerde gülse birsel bişi yazmış ordada gördüm geçen bi kitapçıya sordum adam şaşırdı anlamadı bile neyse bulurum sorun degil senin topikte gaz verdi pazar günü açık olurmu acep diye düşünüyorum bebişinde hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin:lepi:
ay sana neler yazacaktım neler kitabı taaaa topigin başında aldın bi okuyamadım kız insan gece gündüz demez helada melada gene okur :mymeka:ama sen hazır degilmişin daha diye düşünürken nihayet yazdın bekledigim yazıyı inan çok sevindim inş bir daha o çirkefle karşılaşmazsın terkekeden herkeş:lepi::dance:aslında ben kafamda bitirdim ama desteksiz olmuyo ot içiyom tiksindirsin diye otla beraber zehir içiyom iyimi bence fiziksel degil psikolojik bitirmek lazım oda kitap hipnoz nebilim öyle bişiyle olur:1hug:
7 yaşında bi oglum o kadar çok ugraşıyoki ben sana yardım ederim gelir elinden alır suda söndürür çöpe atarım sende bırakmış olursun diyo gelecekten bahsediyo çocuklarından şöyle bi düşünüyorum sigaraya devam edersem o gelecekte ben nasıl varolacagım ben torunlarımı görmek istiyorum tabi allah kısmet ederse 18 senedir içiyorum eskiden seviyorum diyodum şimdi düşünüyorumda bana zarar veren insanları hayatımdan çıkarmaya başladım e bu zıkkım da zarar veriyo neden hala besliyorum ben kafamda nihayet bitirebildim kalbimden zaten çıkardım o .....[küfür ettim]ama bilinçaltından kazıyamıyorum sorun orda benim bu tarz bi destege ihtiyacım var ot çöp degil beyne hitab edecek bişi bugün gittim kitapçıya yok başkasınada gittim yok üstüne üstlük kitapçı tavsiye etmedi olabilir herkesin kafa yapısı bir degil saygı duyarım zaten genele mantıklı gelmiyo dogaldır ama benlik benlik eşime netten indir dedim bakalım nası ben bilmiyom neyse saglıcakla
Şekerim sana benim bulduğum kitabevinin adını verecektim ama özel mesaj atamadım sana ama şöyle bi ipucu verebilirim doktor kısaltması var ya haniiiiii o iki harfin arasına bir & işareti koyyyy, anladın sen onuu :teselli: Sen bakma kimsenin dediklerine senin için bi faydası olacağına inanıyorsan bişr an önce bul ve okuuu
dün akşam bu topiği okuduktan sonra net ten kitabı indirip okudum,gece 2 gibi bitti kitap ve sigarayı bıraktım,son paketimide daha yeni açmıştım,içindekileri kırıp çöpe attım,sabah çok mutluydum,huzurluydum herkese müjdeyi verdim sigarayı bıraktım diye,akşama kadar iyiydim,akşamdan beri sürekli aklımda sigara,hep elim boşluğa gidiyor,sigara içme isteği duyuyorum,huzursuzlanmaya başladım,yazarın dvd sini buldum onu izliyeceğim ve kitabı tekrar okuyacağım ama sigara içmek yok!!
yinede ben daha kolay olacağını sanmıştım,bu akşamkı yoksunluk belirtileri biraz canımı sıktı;( gerçi yazarda ilk 3 gün ve sonraki 3 haftanın olabilecek sıkıntılarından bahsetmiş,ben yaşayanlardanım;(
arkadaşlar,daha önceki sayfada,sigarayı bıraktıktan sonraki bir kaç gün içindeki yoksunluk sıkıntımdan bahsetmiştim,çok şükür atlattım gitti,artık tamamen özgürüm,ne kadar zaman oldu bırakalı diye saymıyorum bile inanın, bu kadar kolay olduğunu bilseydim çok daha önceden bırakırdım,kitabı okuyupta bırakmıyacak kimse yok bence! !! etrafımdaki herkese bu müjdeyi veriyorum ve içenlere şiddetle tavsiye ediyorum,Allah Allen Carr'dan razı olsun , haYATIMI 2,5 saatte kurtardı,hemde kitabı bile almaya gerek kalmadan,internetten okudum, 0 maliyethihoyyythihoyyythihoyyyt
Birçok kişi sigaranın yerine şeker, sakız, nane şekeri, içinde ot olan sigaralar, haplar
kullanır. HİÇBİRİNİ KULLANMAYIN. Bu tür şeyler işinizi kolaylaştırmak yerine yalnızca
güçleştirir. Canınız sigara istediğinde ve siz sigara yerine başka bir şey kullandığınızda
sigara isteğinizin devam etmesine ve artmasına neden oluyorsunuz. Aslında “Sigara
içmeliyim veya bu boşluğu başka bir şekilde doldurmalıyım” diyorsunuz. Bu bir şantajcıya
yada inatçı bir çocuğa yenilmek gibidir. Canınız sigara istemeye devam eder ve işkence
uzar. Ne olursa olsun kullandığınız şey sigaranın yerine geçmez, çünkü istediğiniz yemek
değil nikotindir. Başka bir şey kullanmakla sigarayı düşünmeye devam etmiş oluyorsunuz.
Peki canım dediklerinde doğruluk payı olduğunu inkar etmiyorum ama sigara içmeyince kandaki nikotin oranı giderek düşüyor ve şekerde sakızda vesairede de nikotin yok.. yanlış mı düşünüyorum?
çok çokkkk tebrik ederim tatlım seni. allen amcanın başarısı bu ama accuk da olsa kendime mal ediyorum diye gururum okşanıyor. bir daha hiç geri dönmemen dileğiyle.. başarın daim, ciğerlerin oksijenle dolsun..hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::enbuyukkk:a.s.
Çok teşekkür edrim sanada TIFF,hem temennilerin hemde burada paylaşıp vesile olduğun için,daha öncede birçok yerde okuyordum ama çok üzerinde durmuyordum ve pek inandırıcı gelmiyordu açıkçası,sonra birgün yine öylesine bakınırken bu sayfaya yönlendirildim ve burada bırakan kişilerin yorumlarını okuyunca hadi bir deneyeyim dedim, gecenin bir yarısıydı hatta ve kitabı okuduğumda bırakmıştım..
bende senin gibi sürekli önüme kim gelirse paylaşıyorum ve hatta kendim için kitap almamıştım ama başkaları için kitabı alıp okumalarını sağlamaya çalışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?