Canımcımmm hoşgeldinnn...
Biliyorum bana kızacaksın ama yok artık bitti ve her gün sana söz ifade vereceğim, bugün öğlen son bir zehir soludum ve bittiiiii. Bittiiiiii. Bittiiiiiii...
Bugün 21 Ekim 2009 ve ben bugün en son öğlen 13,30 da son sigaramı içtim o saatten beri temiz hava sahası yaşasınnnnnn :sm_cool:
hahahhaaa afferim kızzz sinemmmmmm süpersin cicim valla süpersin, annelik sana çok yakıştıııııııı, görüon mu bak elın amcanın edemediğini mini mini bi böcek beceriverdi çarçabuk. ne kutsal bi duygu bu yaaaaaaaaa!!opuyorumnanaktan
O çok zor bi gündü ama sigaraya sarılmadım canım merak etme. yürüyüşlere başladım artık. işe gidip gelirken yürüyorum. o dönemi böyle atlattım. nefes almam bile rahatladı. önceden hiç acıkmıyordum o bana yetiyordu. artık iştahım yerine geldi, cildim düzelmeye başladı. aklıma geldikçe bunları düşünüyorum. a.s.
harikasın canım yaaa valla kendi hayat kavgama daldım fazla bakamadım topiğime, yazını geç görünce üzülmüştüm cidden geç mi kaldım diye.. o kriz olması muhtemeldi onu atlattıysan önünde o kadar güzel bir hayat var ki şimdi, sonrası çok basit sonrası çok kolay, sanki çorap söküğü.. şimdi içenlere acıma zamanıdır, sen doğru yoldasın. çok tebrik ederim seni..alkisalkisalkis
Eevtt durum bildiriyorummm
Bugün 23.10.2009 ve 48 saattir yaşasın dumansız hava sahasıııı :sm_cool:
Bu uğurda çabalayan herkese alkisalkisalkis
kızlar bu arada sinemi teprik edin çünkü, o hamileeeeeeeeeeeeeee!!! duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahhahahaaaaa:sm_cool:
Ben sigara içmiyorum ama sigarayı bırakmak isteyip bir türlü bırakamıyan nişanlım için süper bir hediye olabilir ama iş okumakta kalıyor kitap da okumayı istiyor ama işten yorgun gelince kitapa pek vakit ayıramıyor kitap okumaya başlatıcak bi kitap var mı acabafisfisfis Ama ben yine de bu kitabı alıyım sigarayı bırakmak istediği için belki ilgisini çekebilir... Teşekkürler..
umarım okumaya yeltenir tatlım ya zaten sayfaları incelemekle başlıyor herkes bazıları da sigarayı bıraktıracağını hissedip hemen kapatıp okumayı sonraya erteliyor. inşallah nişanlın ciddi ciddi okur ve bir temiz hava sahası daha yaratılır evrende..:1rolleyes:
topigi taaaa başından sonuna kadar tek tek okudum sigarayı bırakan arkadaşlar önce size iki laf ediim sigarayı bıraktıktan sona vücutta degişim oluyo haliyle oksijen çarpıyo diyelim bunu için ogulotu kaynatın için tadı güzel sakinleştirici etkisi var netten bakın bide 40 gün kırmızı mor sogan günde bi tane vücutta biriken zehir yıllarca atılmıyo ama soganla 40 günde atılıyomuş helal olsun kızlar bravoooooooooo darısı içenlerin başına benimde
anacım öncelikle helal olsun .ben yıllardır bu elın amcayı duyuyodum yenilerde gülse birsel bişi yazmış ordada gördüm geçen bi kitapçıya sordum adam şaşırdı anlamadı bile neyse bulurum sorun degil senin topikte gaz verdi pazar günü açık olurmu acep diye düşünüyorum bebişinde hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin:lepi:
sağolasın canım yaaa. elin amca hakkın rahmetine kavuşmuş çoktan fakat kitabı hala en popüler sigarayı bırakma yöntemine sahip. pazar kapalıysa pazartesi alırsın canımcım yaaa dert diil, ama mutlaka al sende bu kitabı ve hemen okumaya başla.. başarılar dilerim..a.s.