Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 sene önce okudum bayağı etkilemişti
ama bırakabildimmi hayır
sigara bırakma için dernege bile gittim o zamanın parası ile400milyon bayıldım
2 ay içmedim geri başladım
en önemlisi beyinde bitirmek galiba
mutlaka alıcam ve hemen okumaya başlıycam.çok heveslendim.umarım bu sefer başarırım.ayrıca şunu söylemek istiyorum.bu konuda umutsuz yorumlar yapmazsanız sevinirim.bırakın biz kendimiz başaralım yada başaramayalım.birbirimize moral vermek en güzeli...
2 sene önce okudum bayağı etkilemişti
ama bırakabildimmi hayır
sigara bırakma için dernege bile gittim o zamanın parası ile400milyon bayıldım
2 ay içmedim geri başladım
en önemlisi beyinde bitirmek galiba
arkadaşım beyin hayır demezse zor keşke hiç kullanmasaydın ama hemen pes etme inan sonuna kadar savaş
Seni çok iyi anlıyorumm. Uzun zamandır bırakmaya çalışıp beceremeyen biri olarak normal içicilerden çok daha fazla yıpranmaya başladığımı düşünmeye başladım. Öncesinde en azından seviyorum bunu diyip rahat rahat içiyordum şimdi ise kurtulmam lazım, senden nefret ediyorum diye diye içiyorum ve bu bende büyük bir yılgınlık yapmaya başladı. Bu bırakıp başlamalar gerçek arınmadan uzaklaştırıyor galiba beni. Beyin çalışmalarını o kadar çok yaptım ki ama olmadı Sanırım gerçekten doğru zamanlamayı kendim için yakalayamadım bi türlü.
Of offf
mutlaka alıcam ve hemen okumaya başlıycam.çok heveslendim.umarım bu sefer başarırım.ayrıca şunu söylemek istiyorum.bu konuda umutsuz yorumlar yapmazsanız sevinirim.bırakın biz kendimiz başaralım yada başaramayalım.birbirimize moral vermek en güzeli...
Ben DVD sini izledim bana sonuç sıfır....
Tıffımm kuzum nasılsınız bakimmm, kendini hiç yormuyursun di mi şekercim, bi ses ver ne alemdesin merakta bırakma bizi :uhm:
Valla helal olsun ve nazar değmesin şekerim, bu moral tavan olayı hep daim olur inşallah. Az çok biliyorsun bu sıralar kafamda gönlümde çok yoğun doğru zamanlamayla ve senin olumlu koşullandırmalarını dinelyerek yüzümüz kara çıkartmayacağım. Sen de fazla dellenme az biraz yavaşla bakem, anladın sen onu yerimseniben
peki kilo almadınızmı yada almıyomusunuz...
hehehhehe bu konuda gaza geliom durduramıom kendimi şikerim napim. ama inşallah seni de sigaradan ifrit olanlar kervanına katıcaz en yakın zamanda, azimliyim ben..kaydirigubbakcemile
şöle diim canım elın amca abur cubura sardırmazsanız kilo almazsınız dio ama ben 5 kg. aldım yalan diyemem. ama şöle de bir durum var ki; sigara içerken vücudun oksijensiz kalmasından dolayı kaybettiği bir 3-4 kg. vardır ve sigarayı bıraktıktan sonra o içerken kaybettiğiniz 3 ya da 4 kiloyu geri alırsınız. ama 4 kg. vermek sigara içmek stresinden daha kolaydır bence.
Valla ben tam bırakmış bir örnek sayılmam ama en son uzun süreli bırakmamda aynı gün diyetisyene giderek diyete de başladım. Ve hayatımda ilk kez diyetisyene gitmiştim, kadınailk dediğim benim üzerime çok gelmeyin aynı zamanda sigarayı da bıraktım, olmuştu. Sonracıma 1,5 ayda ben tam 6 kilo verdim veriş o veriş bi dahada hiç veremedim zati, kilom sabitlenmiş durumda, ibre arada yukarı oynuyor ama maşallah hiç inmedi. Neyse, sonrasında 4 ay elim sigaraya değmedi ama ben sigarayı bırakıp kilo vermiş oldum. Yaniii lütfen kendimizi olumsuz koşullamayalım sigarasız hayat = kilo olmayabiliyormuş, hemde benim gibi bir obezde bile :icecream:
bende başladım bu kitaba inş faydası olur sonucu yazarım
selam kızlar bırgun once bu konuyu okudum. hemen almaya karar verdım. ımkanlar dahılındekı ıkı kıtapcıya sordum. bırı yenı acıldı. kutuphane gıbı olmus. henuz sıstem oturmamıs. hangı blokta hangı tur kıtaplar var gıbı. sımdı bılgısayar sıstemı kuruyorlarmıs. ıstedıgın tur kıtabı yazıp bulabılıyorsun ıcerıde. hemen o gunu beklıyorum. bılıyorlarda. bayagı satıldı dedı gorevlı bakalım ınsallah bır caresı olacak. kendım cok ıstıyorm bırakmayı. ama ara ara benı fena halde yokluyor. sabrımı zorluyor. uykum kacıyor. ama daha kotu olmadan canım daha cok cekmeden uyuyup kalmak ıstıoyorum... gıbı gıbı. esımle beraber vermeye calısıyoruz bu mucadeleyı. kızım buyuyor onun boyle bır ortamda buyumesını ıstemıyorum. onu optugumde benden ıgrenc sıgara kokusu yerıne mıs gıbı anne kokusu alsın ıstıyorum...
aaaa kendine haksızlık etme minik kurabiyem benim, aynı diyetisyene sürekli gitsene.. QUOTE]
Valla bende düşündüm aslında ama sonuçta verdiği şey belli ve ben anladımki yaşamımı değiştirmek değil doktora gidildiğinde utanılmasın diye rejime uyuyormuşum. Kısacası ne yeneceğini ne yenmeyeceğini çok iyi biliyorum ve bir keç kez sigarayla tüm ilişkisini uzun süreli kesebilmiş biri olarak, rejim yapmak sigarayı bırakmakdan daha zor. Bu çok farklı bir mücadele, gerçek anlamda kendinle mücadele etmeli ve tüm yaşantını baştan aşağı değiştirmelisin. Çünkü mesele rejim yapmak değil mesele düzenli hayat ve bunun içinde de düzenli beslenme. Bugün itibariyle 7 günlük bir detoks programına girmiş bulunuyorum ve kendime güvenim de tam. Metobolizmam çok durmuş durumdaydı ve onu bu şekilde şok ederek bundan sonraki pembe sayfalarıma adım atmak istedim. Bu güzel pembe sayfalara sigarasızlıkda eklenecek tabiki hiç şüphen olmasın. Bu arada bi yandan da yasemin Soysal'ın kitaplarını okuyorum, düzenli hayata geçiş de beynimi nasıl eğitmem konusunda bana çok yardımcı oluyor tavsiye ederim. İkinci kitabına başlamadan birincisini tekrar okuyacağım daha açık kalan noktalar var çünkü sen de biliyorsun ki henüz tam adam olamadım ben