• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti :)

Ahanda işte kanıtı yardım istiyorsunuz sizi oklavayla dövüyorlar burada yasakkelime

Şaka bir yana Ebrucana yazdıkların beni iyice kendime getirdi. Kendi bırakma ızdıraplarımı gözümün önüne getirince tekrar başlamalarım hep bırakma aşamasındaki yanlışlarımdan kaynaklanıyordu. Gerçekten istemeyerek yapılan vedalaşmalar en son olarak kaçak sevgililiğe döndü bende. Bende bi gün çok fena yakalanacağım ve bu hiç de iyi olmayacak. Direnmemin ve bilmem kaçıncı defa kendimi kandırmamın bi faydası yok önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum, eşimle kısa süreliğine bi yerlere gidceğiz, bayramda da anneler bi yerlere gidiyor anlayacağın kendimle yalnız kalabileceğim çok hoş bi zamanlama ve bunu senin tavsiyelerine kulak asarak geçireceğime emin olabilirsin. Umarım bende de sendeki olumlu etkiyi yaratabilir allen amca. Teşkürler arkadaşım

Senin adına çok sevindim. Umarım Elin amca sana da iyi gelir ve sonrasında da bebişin gelir.. Tosbik bi kurbaaaa ay ne sevimli olur dimiiiiii :emir_bebek::emir_bebek: Bu istirahat sürecini bir balayı olarak adledebilir miyiz anacım? Ben bebeğimi tatilde imal ettim, umarım sen de.. naniknanik:roflol::jeyyar:

Senin adına çok sevindim. Umarım Elin amca sana da iyi gelir ve sonrasında da bebişin gelir.. Tosbik bi kurbaaaa ay ne sevimli olur dimiiiiii :emir_bebek::emir_bebek: Bu istirahat sürecini bir balayı olarak adledebilir miyiz anacım? Ben bebeğimi tatilde imal ettim, umarım sen de.. naniknanik:roflol::jeyyar:

Valla annemde bi şeylerden şüpheleniyor galba, antalya/seriğe gidiyoruz, o da bana geçenlerde hadi hadi yapın da adını serik koyaraız dedü. Anne işte içine doğuyor kadınımın. Ne dersin olur mu olur, ya ama bu arada ben şeyden sonra bir iki tane içtim sigara ya ama daha belli değil olup olmayacağı, allahım ben şimdiden korkunç bir anneyim uvaaaaa

Valla annemde bi şeylerden şüpheleniyor galba, antalya/seriğe gidiyoruz, o da bana geçenlerde hadi hadi yapın da adını serik koyaraız dedü. Anne işte içine doğuyor kadınımın. Ne dersin olur mu olur, ya ama bu arada ben şeyden sonra bir iki tane içtim sigara ya ama daha belli değil olup olmayacağı, allahım ben şimdiden korkunç bir anneyim uvaaaaa

şeyden derken fikfikten sona mı anacımmmm? hmmmmmmmmmCADIARZU
benim bebikin adı assos olcak zatiiiiii hehehheheee
a.s

delisin yaaaa yağmurluksuz tabirine bayııldım hahahahhaaa :roflol::roflol:

Yaw ne diim bilemedim şinci. Korunmadan demek bana garip geliyor sanki çocuk bizim düşmanımızda ondan korunuyormuşuz gibi. Yanlız bakar mısın laf nasıl kaynatılır, şekil bir A, yaa bi şey demedin ben çok mu büyük risk alıyorum şimdi

Doğruyu söyle valla yadırgamıycam hiç mi aklının ucundan geçmiyor eski zehirli yavuklun

Doğruyu söyle valla yadırgamıycam hiç mi aklının ucundan geçmiyor eski zehirli yavuklun

yok anacım yaaa hiççç aklıma gelmiyor inan, gelse burda bu kadar rahat okuyun bu kitabı, okuyuuuunnnn mutlaka okuyun demem. ama iradeyle bıraksaydım şuan hamile de olsam sigara için yanıp tutuşuyor olurdum eminim..sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
yok anacım yaaa hiççç aklıma gelmiyor inan, gelse burda bu kadar rahat okuyun bu kitabı, okuyuuuunnnn mutlaka okuyun demem. ama iradeyle bıraksaydım şuan hamile de olsam sigara için yanıp tutuşuyor olurdum eminim..sengözlerimebaksanab

Oki doki mesaj alınanı çok olmuştu zaten de kalın ruhumu ikna etmek zor olduğundan sanada böyle işkence çektirdim. Ama ne yapalım eşim anlarsa anlasın tatil kitabım bu olacak, ohhh hem kurtuluş hem arınış züper olacak herşeycikler.

Oki doki mesaj alınanı çok olmuştu zaten de kalın ruhumu ikna etmek zor olduğundan sanada böyle işkence çektirdim. Ama ne yapalım eşim anlarsa anlasın tatil kitabım bu olacak, ohhh hem kurtuluş hem arınış züper olacak herşeycikler.

de hade yallah!! iki kişi gidin üç kişi dönün bakam :dilcikar::dilcikar:süprizzzzz

27 yıl günde en az bir paket ve hiç aralıksız içtim.Allen Carr , mutlaka okuyun kitap biteli yaklaşık 4 ay oldu ve tabii ki 4 aydır da sigara içmiyorum.Darısı bütün içenlerin başına.

arkdaşlar bu kitabın resmini koyarmısınız?dün almak için kitapçıya gittim allen carr ın aynı konudan 2 değişik kitabı var.birinde karikatürlü anlatıyo diğerinde sırf düz yazı.biri 12 tl diğeri 7 tl akannehirhangisini alıcağıma karar veremedim

27 yıl günde en az bir paket ve hiç aralıksız içtim.Allen Carr , mutlaka okuyun kitap biteli yaklaşık 4 ay oldu ve tabii ki 4 aydır da sigara içmiyorum.Darısı bütün içenlerin başına.

offff süpersin tatlım, çok tebrik ederim seni, gerçekten darısı tiryakilerin başına..:1rolleyes:

Hayatimi degistiren bir kitapla henüz tanismadim :1ninca:

Fakat Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi psikolojimi bozdu diyebilirim Çok üzgünüm çoook

Hayatimi degistiren bir kitapla henüz tanismadim :1ninca:

Fakat Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi psikolojimi bozdu diyebilirim Çok üzgünüm çoook

Orhan Pamuk'un kitabındaki bir söz sadece konumun başlığına eşlik etmiştir. Söylediğinizin bu başlık altındaki konuyla hiç bir ilgisi yoktur. Yukarıda neler yazılı olduğunu okumanızı tavsiye ederim..sengözlerimebaksanab

Orhan Pamuk'un kitabındaki bir söz sadece konumun başlığına eşlik etmiştir. Söylediğinizin bu başlık altındaki konuyla hiç bir ilgisi yoktur. Yukarıda neler yazılı olduğunu okumanızı tavsiye ederim..sengözlerimebaksanab

Off be hocam çok ciddiyiz yerimseniben

Bu arada kitabın yarısı bitti darısı diğer yarısına inşallah ve sonunda beklenen mutlu sona, allen amca yardım et bana :Saruboceq:

Hu Huu nerlerdesin hocahanım, bak dersi çok astın sen bu sıralar, sigarasız hayatın güzelliklerinden konuşacağım kimsecikler yok ortada :sm_confused:

bu kitaptan bende istiyorum kızlar
hangisini alayım netten araştırdım
ama birkaç çeşit var
yardımcı olursanız sevinirim
eşime hediye edicem:delphin:

Hu Huu nerlerdesin hocahanım, bak dersi çok astın sen bu sıralar, sigarasız hayatın güzelliklerinden konuşacağım kimsecikler yok ortada :sm_confused:

Kendi derdime düştüm bilion, canım burnumda şu sıra. Sen bak benim topiğe..

bu kitaptan bende istiyorum kızlar
hangisini alayım netten araştırdım
ama birkaç çeşit var
yardımcı olursanız sevinirim
eşime hediye edicem:delphin:

'Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu', içeriğini incele, en çok sana uygun olanını seç. Ben bayanlar için olanını okumuştum ama hepsi aynı kapıya çıkıyor.

Back