Ahanda işte kanıtı yardım istiyorsunuz sizi oklavayla dövüyorlar burada yasakkelime
Şaka bir yana Ebrucana yazdıkların beni iyice kendime getirdi. Kendi bırakma ızdıraplarımı gözümün önüne getirince tekrar başlamalarım hep bırakma aşamasındaki yanlışlarımdan kaynaklanıyordu. Gerçekten istemeyerek yapılan vedalaşmalar en son olarak kaçak sevgililiğe döndü bende. Bende bi gün çok fena yakalanacağım ve bu hiç de iyi olmayacak. Direnmemin ve bilmem kaçıncı defa kendimi kandırmamın bi faydası yok önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum, eşimle kısa süreliğine bi yerlere gidceğiz, bayramda da anneler bi yerlere gidiyor anlayacağın kendimle yalnız kalabileceğim çok hoş bi zamanlama ve bunu senin tavsiyelerine kulak asarak geçireceğime emin olabilirsin. Umarım bende de sendeki olumlu etkiyi yaratabilir allen amca. Teşkürler arkadaşım
Senin adına çok sevindim. Umarım Elin amca sana da iyi gelir ve sonrasında da bebişin gelir.. Tosbik bi kurbaaaa ay ne sevimli olur dimiiiiii Bu istirahat sürecini bir balayı olarak adledebilir miyiz anacım? Ben bebeğimi tatilde imal ettim, umarım sen de.. naniknanik:roflol::jeyyar: