aaaa kendine haksızlık etme minik kurabiyem benim, aynı diyetisyene sürekli gitsene.. QUOTE]
Valla bende düşündüm aslında ama sonuçta verdiği şey belli ve ben anladımki yaşamımı değiştirmek değil doktora gidildiğinde utanılmasın diye rejime uyuyormuşum. Kısacası ne yeneceğini ne yenmeyeceğini çok iyi biliyorum ve bir keç kez sigarayla tüm ilişkisini uzun süreli kesebilmiş biri olarak, rejim yapmak sigarayı bırakmakdan daha zor. Bu çok farklı bir mücadele, gerçek anlamda kendinle mücadele etmeli ve tüm yaşantını baştan aşağı değiştirmelisin. Çünkü mesele rejim yapmak değil mesele düzenli hayat ve bunun içinde de düzenli beslenme. Bugün itibariyle 7 günlük bir detoks programına girmiş bulunuyorum ve kendime güvenim de tam. Metobolizmam çok durmuş durumdaydı ve onu bu şekilde şok ederek bundan sonraki pembe sayfalarıma adım atmak istedim. Bu güzel pembe sayfalara sigarasızlıkda eklenecek tabiki hiç şüphen olmasın. Bu arada bi yandan da yasemin Soysal'ın kitaplarını okuyorum, düzenli hayata geçiş de beynimi nasıl eğitmem konusunda bana çok yardımcı oluyor tavsiye ederim. İkinci kitabına başlamadan birincisini tekrar okuyacağım daha açık kalan noktalar var çünkü sen de biliyorsun ki henüz tam adam olamadım ben