• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti :)

Benim de aylardır bırakmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. daha önce 1 yıldan fazla içmemiş ama sonra tekrar başlamıştım. ve bıraktığım dönemde çok başağrım olmuştu. Topiği gördükten sonra kitabı da indirip okudum. çok gerçekçi tam tiryakiler için harika bir kitap. sizlerden de aldığım cesaret ve hevesle bırakmaya karar verdim.. veee dün akşam 5 ten beri hiç içmiyorum. stresli değilim başım ağrımıyor. henüz 24 saat bile olmadı ama mutluyum. inşallah bu defa tam olarak başarırım.

Benim de aylardır bırakmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. daha önce 1 yıldan fazla içmemiş ama sonra tekrar başlamıştım. ve bıraktığım dönemde çok başağrım olmuştu. Topiği gördükten sonra kitabı da indirip okudum. çok gerçekçi tam tiryakiler için harika bir kitap. sizlerden de aldığım cesaret ve hevesle bırakmaya karar verdim.. veee dün akşam 5 ten beri hiç içmiyorum. stresli değilim başım ağrımıyor. henüz 24 saat bile olmadı ama mutluyum. inşallah bu defa tam olarak başarırım.

Harikasın, tüm kalbimle tebrik ederim seni alkisalkisalkis Darısı tüm zavallı bağımlıların başına. Ama kaybolma buralardan her gün başarının devamını görmek hepimize moral olacaktır

bende buradaki tavsiyeler üzerine aldım okudum ve gece 12 itibariyle bıraktım.stresli deilim ama çok terliyorum ve uyuşuğum.umarım bunlar da geçer.lütfen birbirimize moral verelim.

bende buradaki tavsiyeler üzerine aldım okudum ve gece 12 itibariyle bıraktım.stresli deilim ama çok terliyorum ve uyuşuğum.umarım bunlar da geçer.lütfen birbirimize moral verelim.

süpersin canım yaaa hiç bişeycik olmucak seni temin ederim. o kadar kolay ve zevkli bir süreç ki bu neden daha önce bırakmadım ki ben bu mereti diye hayıflanabilirsin adeta.. sadece nikotin vücudunu terk ederken bir huzursuzluk hissi yasşayabilirsin. o da çok kısa sürer.. geçti bitti bileee bak artık özgürsün! seni yürekten kutluyorum..

aaaa kendine haksızlık etme minik kurabiyem benim, aynı diyetisyene sürekli gitsene.. QUOTE]

Valla bende düşündüm aslında ama sonuçta verdiği şey belli ve ben anladımki yaşamımı değiştirmek değil doktora gidildiğinde utanılmasın diye rejime uyuyormuşum. Kısacası ne yeneceğini ne yenmeyeceğini çok iyi biliyorum ve bir keç kez sigarayla tüm ilişkisini uzun süreli kesebilmiş biri olarak, rejim yapmak sigarayı bırakmakdan daha zor. Bu çok farklı bir mücadele, gerçek anlamda kendinle mücadele etmeli ve tüm yaşantını baştan aşağı değiştirmelisin. Çünkü mesele rejim yapmak değil mesele düzenli hayat ve bunun içinde de düzenli beslenme. Bugün itibariyle 7 günlük bir detoks programına girmiş bulunuyorum ve kendime güvenim de tam. Metobolizmam çok durmuş durumdaydı ve onu bu şekilde şok ederek bundan sonraki pembe sayfalarıma adım atmak istedim. Bu güzel pembe sayfalara sigarasızlıkda eklenecek tabiki hiç şüphen olmasın. Bu arada bi yandan da yasemin Soysal'ın kitaplarını okuyorum, düzenli hayata geçiş de beynimi nasıl eğitmem konusunda bana çok yardımcı oluyor tavsiye ederim. İkinci kitabına başlamadan birincisini tekrar okuyacağım daha açık kalan noktalar var çünkü sen de biliyorsun ki henüz tam adam olamadım ben ;) :utangac:

yok canım oldun sen oldunnnn, tee en baştan oldun daaa sigara konusunda kendini accayip şartlamışsın sadece. hepsini birden bırakırsan çok boş bir hayatının olacağını ve mutsuz olacağını duyumsuyorsun sanırım içinde bi yerlerde.. yavaş yavaş bakalım bekliyoruz biz gelecek en bi en bi mücdeli habeleri deee... :hooray::enbuyukkk:

Harikasın, tüm kalbimle tebrik ederim seni alkisalkisalkis Darısı tüm zavallı bağımlıların başına. Ama kaybolma buralardan her gün başarının devamını görmek hepimize moral olacaktır

çok teşekkür ederim..a.s. henüz 3 gün dolmadı ama gayet iyiyim. biraz başım ağrıyor o kadar. sabah içen arkadaşlarımı gördüm ama canım istemedi hiç.. kokusu şimdiden çok kötü geldi. umarım hepimiz kurtuluruz şu illetten.

süpersin canım yaaa hiç bişeycik olmucak seni temin ederim. o kadar kolay ve zevkli bir süreç ki bu neden daha önce bırakmadım ki ben bu mereti diye hayıflanabilirsin adeta.. sadece nikotin vücudunu terk ederken bir huzursuzluk hissi yasşayabilirsin. o da çok kısa sürer.. geçti bitti bileee bak artık özgürsün! seni yürekten kutluyorum..

yok canım oldun sen oldunnnn, tee en baştan oldun daaa sigara konusunda kendini accayip şartlamışsın sadece. hepsini birden bırakırsan çok boş bir hayatının olacağını ve mutsuz olacağını duyumsuyorsun sanırım içinde bi yerlerde.. yavaş yavaş bakalım bekliyoruz biz gelecek en bi en bi mücdeli habeleri deee... :hooray::enbuyukkk:

DOğru söylüyorsunn ben bi yerlerde yanlış şartlandırma yapıyorum ama kendimde tuhaf bir güç hissediyorum. yememeyi başarabiliyorsam sigara içmemek çocuk oyuncağı olmalı. yavaş yavaş geliyorum aranıza heç merak etmeyin a.s

çok teşekkür ederim..a.s. henüz 3 gün dolmadı ama gayet iyiyim. biraz başım ağrıyor o kadar. sabah içen arkadaşlarımı gördüm ama canım istemedi hiç.. kokusu şimdiden çok kötü geldi. umarım hepimiz kurtuluruz şu illetten.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

DOğru söylüyorsunn ben bi yerlerde yanlış şartlandırma yapıyorum ama kendimde tuhaf bir güç hissediyorum. yememeyi başarabiliyorsam sigara içmemek çocuk oyuncağı olmalı. yavaş yavaş geliyorum aranıza heç merak etmeyin a.s

de hade beklioz bakalım..
sositososito

her kitapta ayri bi dunya var ordan ders almak bizim hayatimiza gecirmek bize kalan bi sey

4. günüm ama bugün ne oldu bilmiyorum. fenayım. mutsuzum.çok canım istiyor.

tatlım o sadece bir kriz, ilk bir hafta olması muhtemel. ay çok geç kalmışım inşallah sigaraya sarılmamışsındır. tüh yaaaaaa!!benneyaptımki

robin sharma serisi

tatlım ben kişisel gelişim kitaplarını okumuyorum, senin beğenine karışmak istemem ama çoğu bana saçma geliyor. zaten bildiğimiz ve asla uygulayamayacağımız telkinler öğretiyor sadece bu kitaplar. bundan rant sağlayan yazarlar da cabası. başta robin sharma olmak üzere.. :olmaz:

Canımcımmm hoşgeldinnn...

Biliyorum bana kızacaksın ama yok artık bitti ve her gün sana söz ifade vereceğim, bugün öğlen son bir zehir soludum ve bittiiiii. Bittiiiiii. Bittiiiiiii...

Bugün 21 Ekim 2009 ve ben bugün en son öğlen 13,30 da son sigaramı içtim o saatten beri temiz hava sahası yaşasınnnnnn :sm_cool:

tatlım o sadece bir kriz, ilk bir hafta olması muhtemel. ay çok geç kalmışım inşallah sigaraya sarılmamışsındır. tüh yaaaaaa!!benneyaptımki

tatlım ben kişisel gelişim kitaplarını okumuyorum, senin beğenine karışmak istemem ama çoğu bana saçma geliyor. zaten bildiğimiz ve asla uygulayamayacağımız telkinler öğretiyor sadece bu kitaplar. bundan rant sağlayan yazarlar da cabası. başta robin sharma olmak üzere.. :olmaz:

O çok zor bi gündü ama sigaraya sarılmadım canım merak etme. yürüyüşlere başladım artık. işe gidip gelirken yürüyorum. o dönemi böyle atlattım. nefes almam bile rahatladı. önceden hiç acıkmıyordum o bana yetiyordu. artık iştahım yerine geldi, cildim düzelmeye başladı. aklıma geldikçe bunları düşünüyorum. a.s.

Eevtt durum bildiriyorummm

Bugün 23.10.2009 ve 48 saattir yaşasın dumansız hava sahasıııı :sm_cool:

Bu uğurda çabalayan herkese alkisalkisalkis

Ben sigara içmiyorum ama sigarayı bırakmak isteyip bir türlü bırakamıyan nişanlım için süper bir hediye olabilir ama iş okumakta kalıyor kitap da okumayı istiyor ama işten yorgun gelince kitapa pek vakit ayıramıyor kitap okumaya başlatıcak bi kitap var mı acabafisfisfis Ama ben yine de bu kitabı alıyım sigarayı bırakmak istediği için belki ilgisini çekebilir... Teşekkürler..

topigi taaaa başından sonuna kadar tek tek okudum sigarayı bırakan arkadaşlar önce size iki laf ediim sigarayı bıraktıktan sona vücutta degişim oluyo haliyle oksijen çarpıyo diyelim bunu için ogulotu kaynatın için tadı güzel sakinleştirici etkisi var netten bakın bide 40 gün kırmızı mor sogan günde bi tane vücutta biriken zehir yıllarca atılmıyo ama soganla 40 günde atılıyomuş helal olsun kızlar bravoooooooooo darısı içenlerin başına benimde

anacım öncelikle helal olsun .ben yıllardır bu elın amcayı duyuyodum yenilerde gülse birsel bişi yazmış ordada gördüm geçen bi kitapçıya sordum adam şaşırdı anlamadı bile neyse bulurum sorun degil senin topikte gaz verdi pazar günü açık olurmu acep diye düşünüyorum bebişinde hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin:lepi:

Eevtt durum bildiriyorummm

Bugün 23.10.2009 ve 48 saattir yaşasın dumansız hava sahasıııı :sm_cool:

Bu uğurda çabalayan herkese alkisalkisalkis

ay sana neler yazacaktım neler kitabı taaaa topigin başında aldın bi okuyamadım kız insan gece gündüz demez helada melada gene okur :mymeka:ama sen hazır degilmişin daha diye düşünürken nihayet yazdın bekledigim yazıyı inan çok sevindim inş bir daha o çirkefle karşılaşmazsın terkekeden herkeş:lepi::dance:aslında ben kafamda bitirdim ama desteksiz olmuyo ot içiyom tiksindirsin diye otla beraber zehir içiyom iyimi bence fiziksel degil psikolojik bitirmek lazım oda kitap hipnoz nebilim öyle bişiyle olur:1hug:

Back