Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hayatım bayıldım yazılına kendi kendime krize girdim kaynana aşağıda delirdi bu diyordur sesimi duydukçaaa

gün gözümden yaş geldi valla kızzzz
ben o soruları kağıda bi geçiremde gör
dedim zaten ben soruları hazırlayınca bi kontrol et kk ya yazıyom derken sınav kağıdına falan yazarım al başına rezilliği:)))))))

güüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn......mesaj alındı yawrummm...

allah iyiliğini versin ya süpersin......çok güldüm yaa.................:roflol:

kıslar ben accık çıkıyorum....çok yazışmayın bak senamda yazılı hazırlıyo.....

allah cınını almaya gündoğmadan....:))))))))))))))

sayfanın neşesi valla bu kız cadı seni nerden aklına gelir yada nerden bulursun böyle şeyleri alemsin valla

sena yaz bacım kağıda yaz aklım çıkıyo valla yazacam falan diye 1 saattir 1 sınıfın sınavının son bölümüne gelebildim daha gece yarısına kadar bitirebilirsem kendimle gurur duyucam sanırmmm:)))))))))

gece girerim yine kizlar sinavi sozlu yapicam bakiim iyi calismismisiniz ozellikle de gebeik testine nasil isenir sorusuna sozluye kaldircam ona gore:)) adam ac kaldi walla ciktim hemen bekle kocis yemek hazirrrrrrrrrrr

kıslar bende kaçıyom geleceğim tekrar dün gece 3 de yattım sabbah sekizde kalktım gözler gidiyor valla tv nin karşısında biraz kestireyim tabi kociş gelmezse benimki ilgiyi pek sewer yanında ne bi iş yapcan ne başka bişey o yüzden o gelmeden kestireyim bi saat bi saattir öptüm hepinizi

kıslar bende kaçıyom geleceğim tekrar dün gece 3 de yattım sabbah sekizde kalktım gözler gidiyor valla tv nin karşısında biraz kestireyim tabi kociş gelmezse benimki ilgiyi pek sewer yanında ne bi iş yapcan ne başka bişey o yüzden o gelmeden kestireyim bi saat bi saattir öptüm hepinizi

hee kızzz çarkıfelege bakıyom bende bi yandan bu mehmet ali gebertçek gülmekten benikaydirigubbakcemile3zaten diger kanallar hep haber fenalık geldi kötü haberleri görmekten.çarkıfelekle gülüyoruz biraz bari.

kız siz test in üzerine mi işiyonuzzz.kabın içine degil miiiiiiii:))))))zor olur kız öyle

yaa offf hem pkos hastasıyım kilo aldım diyorum hemde cipslerden vazgeçemiyorum yaa.bugün dogru dürüst yemek bile yemedim cipsle gofretle doldurdum mideyi yaa.

X