Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yaw daha 4 soru yazdım beeeeeeeeee...bir yandan da fırında sütlaç ediyom kıssssss

yaaa senaaa kız canım çekti vallaaaaa
bende 1 sınıfı bitirdim öbürüne başlıyorum şimdi

İyi akşamlar kızlar
Yaaa ne çok yazmışsınız nasıl okucam hepsini-tatlicadiarzu-
bi geçmişe bakim

bana bak senaaaaaaa...............hani bize olan var olmayan var yani......belki canımız istedi.....

ben seni test ediyom kısıııııııııııımmm.abkim canın istedi mi diye.....bu iyiye işaret....

elalım kolay gelsin.biliyosun geçmişi okumak cezaaaaaaaaaaaa

cezalarında en kötüsü galiba yarım saat kadar bende okudum da bugün senam bittimi kuzum sorular

elalı hoşgeldin canım nasılsın akşam konuşamamıştık

cezalarında en kötüsü galiba yarım saat kadar bende okudum da bugün senam bittimi kuzum sorular

elalı hoşgeldin canım nasılsın akşam konuşamamıştık

Hoşbuldum ceylancım, nasılsın?

15 sayfanın özeti :
1- Betty inşallah yerleşme lekesidir, ilk müjdeji senden alcaz inşallah:Saruboceq:
2- Gündoğmadan sizlere gizliden bişeyler yazdı, ama ben yokum yeniyim diye sanırım neyse:1closedeyes: sanırım biyerlere gidiyo, iyi yolculuklar cicim kendine iyi bak
3- Senacım canım ciğerin soru hazırlıyo (kolay sorular sor haaa)

Yeni girenlere duyurulur-tatlicadiarzu-

iyiyim fısstık yazılı sorusu hazırlıyorum bende bitmek üzere artık bide çıktılarını alırsam tamamdır

elalı aferin canım çalışmışsın dersini.........şimdi hepsi dökülür korkma

elalı tatlım günün bize yazdığı mesaj dışarıdan okunmaması içindi eminim sanada yazar.....yani elalıcım sen yenisin diye sana yazmama durumu yok cnm....saol güzel dileklerin için ama bana hamile gibi değilde erken adet olacakmışım gibi geliyo....neyse artık...bekleyim görücez.....

kıssssssssslar benim sitedeki etkinliğime bakın tavan yaptım valla.ne yapayım bebek doğuramıyom ya başka işim mi var:))))))))))))))))))

X