Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

elalı tatlım günün bize yazdığı mesaj dışarıdan okunmaması içindi eminim sanada yazar.....yani elalıcım sen yenisin diye sana yazmama durumu yok cnm....saol güzel dileklerin için ama bana hamile gibi değilde erken adet olacakmışım gibi geliyo....neyse artık...bekleyim görücez.....

Yok güzelim biliyorum zaten öle bişey olmadını, şaka yaptım ...
Lakırdı olsun diye yazdım...

Wlla cnm hakkında hayırlısı olsun umutlanmak için çok erken gaza gelipte sakın test falanda yaptırma

bende burdayımmm ama birazdan eşim gelecek yemekti falan derken fırsatım olmayabilir.öptüm hepinizi.

yok yok cnm ya biliyorum yapmayı düşünmüyorum günüm geçerse yaptırırım....

ben de ne olsun elalıcım adetimin bitmesini bekliyorum bu ay bir oldum bir oldum vallahi tertemiz oldu rahim heralde..acaba soğan kürüyle de alakası var mı bilmiyorum...neyse işte yarına biter herhalde...öf ya bitse de çalışmalara başlasak...yanlız bugün şeker hapını 2 ye çıkardım midemi bulandırıyor biraz gece de prolaktin hapı var ............ıyyyyyyyyyyy içim dışım ilaç oldu böööööööööö yani

betty bizden gizli test yaparsan topuklarına sıkarım valla

ben de ne olsun elalıcım adetimin bitmesini bekliyorum bu ay bir oldum bir oldum vallahi tertemiz oldu rahim heralde..acaba soğan kürüyle de alakası var mı bilmiyorum...neyse işte yarına biter herhalde...öf ya bitse de çalışmalara başlasak...yanlız bugün şeker hapını 2 ye çıkardım midemi bulandırıyor biraz gece de prolaktin hapı var ............ıyyyyyyyyyyy içim dışım ilaç oldu böööööööööö yani

Canım yaaa bebek için nelere katlanıyoz bölee, bi doğsunlar popişine popişine vurmassam nolimm...
Bende adet olunca soğan kürüne başlıcam tüp bebeğe kadar içimi temizlesin istiyom iltihap falan varsa gitsin diye, ama nasılki tadı içebilirim inşallah...
senin prolaktin kaç cnm dostinex mi kullanıyon?

:))))))))))))))))......ayyy senaaa çok komiksin ya........:))))))))

yapmam yapmam meak etme.....

benim prolaktin 52 çıktı canım parlodel kullanıyorum.

aferin bettiş............

senacım ya bebişlerimiz için katlanıyoruz napalım bu arada bende çarşamba akşamına randevu aldım bakalım benim yumoşlar ne alemde ay kendimi dinlemekten bi hal oldum kızlar haaaa

kaydirigubbakcemile3 yaw kizlar ne alemsiniz:))
simdi soole aciklayayim ben mesaj atma isini kiviramadim kisi listesi secmesi kkda bir suru baska ceylana falan attim mesala:))
dedim olmayacak bizim genel sayfaya girdim kisilerin ustune tikladim ee o sirada olanlarin ustune tikladim hani ozel mesaj gonder kismi var ya ordan:))
elalim yoktun sen yoksa burda konustugumuz devamli konustugumuz herkes ayniyiz ayni yolun yolcusuyuz CüvCüv: :eek:

hadi bakalım ceylanımın yumoşları eğer akıllı akıllı büyürseniz size 9 ay ödül var hiç dışarı atılıp çöplere girmiceniz...............bıcı bıcı bıcı bıcı

elalım 22.48 normal canım 23 e kadar normal dedi doktor

inşallah bakalım kızlar artık hayırlısı ne diym ya düşün düşün oktur işin misali oldu benimki artık sallayacam gitsin neeeeedeeeeeeem

senacım ya bebişlerimiz için katlanıyoruz napalım bu arada bende çarşamba akşamına randevu aldım bakalım benim yumoşlar ne alemde ay kendimi dinlemekten bi hal oldum kızlar haaaa

ceylancım kendini dinleme, herşeyi oluruna bırak...
yumurta takibi yaptırıyosun sanırım. sana benden ufak bi tavsiye çok dar pantolan giyme yumurtalıklara baskı yapıp büyümesini engelliyomuş, en son aşılamamda olmuştu bana...

kaydirigubbakcemile3 yaw kizlar ne alemsiniz:))
simdi soole aciklayayim ben mesaj atma isini kiviramadim kisi listesi secmesi kkda bir suru baska ceylana falan attim mesala:))
dedim olmayacak bizim genel sayfaya girdim kisilerin ustune tikladim ee o sirada olanlarin ustune tikladim hani ozel mesaj gonder kismi var ya ordan:))
elalim yoktun sen yoksa burda konustugumuz devamli konustugumuz herkes ayniyiz ayni yolun yolcusuyuz CüvCüv: :eek:

canımcım biliyom güzelim şaka yaptım bende, öpüldün...

testler bebek hormonlar ilaclar yumoslar yaww kabustayiz kizlar:)))
gecicek ama gecicek bebelerimizle buluscagiz bir gun biryerlerde yuz yuze ne gir gir samata yapacagiz sonra:))

hadi yaaaa....ben dar pantolonun sadece erkeklere etki ettiğni sanıyodum.....ama bizim okuldaki arkadaş maximum dar giyiyor ama hamiiişşşşşş

X