Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sizi tanımak çok istiyorum keşke öyle bi fırsatımız olsaydı aynı şehirlerde olsaydık kardeş gibi oldunuz daha yakından tanımak isterdim

iyi ceylanım adetim yarına biter herhalde benim de sonra tam gaz çalışmalar başlar.

ya bak ben size deyim betty ya da sevilim belki de deasy bu ay mukakkak biri hamiş olacak.

umutlanalim tabii neden olmasin canim, madem gorunen bilinen dert de yok, niye olmasin film de cekildi:))) ben film cekildi diye diye alicam sizden o haberi gorun bak:KK66:) :Saruboceq:

deasy canım benim bakk güzelim o bebiş gelecek allahın izniyle bunu kafana sok canım

sizde sokun kızlar haaaaa tepemi attırmayın şimdi gelecekler işte bigün
ge le cek ler allahın izniyleeeeeee

senam kuşum niye sesin çıkmıyo bakemm

ama betty ya umutlanalım gitsin zaten umutlanmasak da üzülmüyomuyuz bi kere de ümitlenelim nolcak olmazsada yine hepbirlikle burda toplarız biz birbirimizi dimi ama

evet kızlar,bende aylardır kk üyesiyim ve burada çok güzel dostluklar kurdum.birçok arkadasım oldu ve msn de görüşüyoruz hep onlarla.onlarda bizim gibi bebiş isteyenlerden.sizleride yeni tanıdım,inşşş herşeyin hayırlısı olur hepimiz için.

günnnnnnnnn umutlansakmı kuzum ya.....nasıl olsa hayal kırıklığına alışığız ama fazla umutlanmaya alışık değiliz......

ya umutlanalım valla heyecan oldu mutluluk oldu yüzümüz gülsün biraz yanındayız canım ya allah korusun yoksada beraber olacağız destek olacağız:1hug:

bettycik şu anda herhangi bir lekelenme var mı?bel ağrısı devam mı?

iyi ceylanım adetim yarına biter herhalde benim de sonra tam gaz çalışmalar başlar.

ya bak ben size deyim betty ya da sevilim belki de deasy bu ay mukakkak biri hamiş olacak.

kkıızzzzzzzzzzzzzz agzını öpeyimmmdelikafadulden ne diyosunn.hadi inşşş seninle birlikte hepimiz aynı haberi veririz inş

ceylanım burdayıııımmmmmmmm.......sen ne yaptın çalışmalr ne durumda...

senam leke yok ama belimde hala ayrı var ve sol kasığımın ağrısı belime vuruyo sanki.....

ağzın bal yesin birtanem insallah size söz veriyorum şimdiden öyle bişey olursa doğuma gidene kadar sizinleyim ağrımda olsa sızımda olsa 5 dk da olsa ayıracağım her anımı her şikayetimi her mutluluğumu paylaşacağım

senam leke yok ama belimde hala ayrı var ve sol kasığımın ağrısı belime vuruyo sanki.....

bak kasıklarını şöyle sev:
aman amanaaman agucuk agucuk ne güzel de ağrırmış ne güzel.bak sağ kasık kardeşin ne güzel ağrıyo sewn de ağrısana...:mymeka:

bettymmmm sana patikler tulumlar feda olsunn
kız bilmiyorum ama kendi elimle bile örmeyi öğrenir ellerimle yapar yollarım şekercim

senacım kürek çekiyoz bakalım nolcak:))) umutsuzummm depressiffimmmm asabiyimmmm bişiler bişiler işte çocuklar bile bugün her sınıfta öğretmenim neyiniz var deyip duruyolar o zaman farkettim ufaztan çizdiiiiiiiiiimi ama topların inşallah aman

X