ya betty bak ne animsatti mesajin nasil aci bir gercegi: yaw biz birine hamile kalamadik ikinciye nasil becercez ilerde ne yani olsa olsa da bir tane mi olcak senağlama mecbur sukretcez bire razi gelcez di mi :1shok: hatta birine dua edelim de olsun di mi :roflol:
evet cnm benimde aklıma geldi hatta eşimede dedim bizim bebeğimiz olursa sonra ona kardeş nasıl yapacaz diye....çünkü ben kardeşi olsun isterim ama daha kendisini yapamadık ki kardeş yapalım.....
bir dakika kendimize gelelim sakin olalim hayirlisini isteyelim, benim de icimden civitmak bazen bagirmak bazen aglamak geliyor ama hayirlisi diye birbirimize demek zorundayiz bir arkaasim bugun kurtaj oldu bos gebelikten, hamile kalalim diye tutturup Allah sabirsizligimizi ve isyanimizin karisiligini ya kotu verirse. yazarken bile korkuyorum hep hayirlisi diyelim kizlar birbirimize bana bunu surekli deyin ne olurrr senağlama
halime bak bir oole diom bir boole bir civiyom bir guclu oluyom harbiden normal sinirlarini astim artik -tatlicadiarzu-
bir an arkadasim geldi de aklima senağlama
ALLAH hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah kızlar.sabredin olacak birgün ben inanıyorum.bende pkos var malesef...
benim 1.5 yıl önce düşügüm oldukimyasal gebelik yani pkos hastalarında oluyo genelde.
ayy gündogmadan valla bak kızz ben çok test yapıyorum yaa kızıyorum kendime.adetim 14 gün var daha ve ben 4-5 gün önce yaptım yine istiyorum ama tutacagım kendimi.o şekilde daha çok üzülüyoruz bin kere hayal kırıklıgı oluyo yani.en güzeli günümüz geçerse yapmak ama dayansam bide:mymeka:
deasy bana iyi geliyor onceden test yapmak hep zaten degilimdir diye yapiyorum uc gun bazen de dort gun oncesi testlerinden, hazirliyor beni regleye bir kez yapmadim umutlandim da gecikti kabus gbydi cunku yapinca da cikmadi cift cizgi bu sefer de inanmadim teste asla gecikmez benimki diye, ama stres yapiyorsa seni dayan bence de bosuna uzme kendini.
evet canım haklısın.kardeşimde kızdı bugün çok yapıyosun bekle sabret diye...
ama benim adetlerim hep düzensiz zaten.yarın da sogan kürüne başlamak istiyorum bakalım.adetler düzensiz olunca kötü oluyor.siz en azından hah şu gün oluyorum diyorsunuz.mesela benim geçen ay igne oldugum halde 20 gün gecikti çok ümitlendim 6 kere tesr yaptım 20 gün içinde ama hep negatif hep...
deasy okumustum ben seni geciktigi icin baslik acmistin degil mi? kan testini yapsan bir kerede net cevap alirsin, en azindan bazi aylar kan testini denemek iyi olabilir. ama duzenli olmayinca sen de haklisin daha cok test yapilir normal olarak.
deasy okumustum ben seni geciktigi icin baslik acmistin degil mi? kan testini yapsan bir kerede net cevap alirsin, en azindan bazi aylar kan testini denemek iyi olabilir. ama duzenli olmayinca sen de haklisin daha cok test yapilir normal olarak.
evet canım kan testi kesin sonuç ama hepde onunla ugrasamam ki dimi,pahalı gelir yani 35e yapıyorlar bizim burda hastaneler.artık saglık ocaklarına da gelicekmiş bakalım ssk ile yapılabilecek heralde.o zaman 1 kere yaparım tma olur.gecikince çok zor tatlı bir bilsen.aylarca olmadıgım oluyo du bazen,bakma kaç aydır klomen falan derken biraz düzenlendi.ama işte ilaç içmeyince aylarca olmuyorum ve hep testlerle kafayı yiyorum böyle