Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canlarım ben daha öğlen yemeğimi yiyemedim geldiğim gibi hemen nete girdim.....ben bi yemek yiyip geleyim tamammı şekerler.............

betty hoşgeldin canımmmm
nasıl geçti kurs ay havalarda çok soğuk nasıl üşümüşsündür sen şimdii

çok yazışmayın yarım saattir geçmişi okuyorum....bide yazmışınız uzun uzun..:))))))))

ya kıslar aslında bence bu forumda yenilik yapılmalıydı dimi?yeni yıla girdik yani.mesela açılış sayfası duvar kağıdı falan değişse.sıkıldık hep aynı aynı şöyle cıvıl cıvıl renkler olsa dimi?

arkadaşım bende de pko var geçen yıl ilk olarak hap kullandım bir tepki vermedi yumurtalık sonraki ay iğne kullandım ona da çok tepki verdi iğneyi bıraktık haile kalma olasılığı vardı ve oldum ama gelişim bozukluğu var diye aldırdım
doktora geçen ay iğneyi değiştirmesini söyleim daha özel iğneler varmış değiştirmedi önceden bu iğneler sonuç verip hamile kaldım diye
bana kademe kademe ilaç verileceini söyledi doğala en yakın olandan en az yan etkisi olandan başlıyorlar eğer haplar yumurtalığı biraz kıpırdatsa iğne vermeyecekti çünkü yeni bir ilaç yeni bir yan etki demek
inşallah hamile kalırız ben 2 aydır tedavi görmüyorum ama bu sefer hamile olduğumdan şüpheleniyorum
moral önemli hep gülün hep gülünkaydirigubbakcemile3 sanki böyle bir olay yok gibi düşünün ben kafama takmadım o zaman hamile kaldığımda da buna inandım hamileymiş gibi davrandım kendime oyun yaptım yani
herşey beyinde bitiyor inanın:sm_cool:hihoyyyt:dance:a.s

bence bu sayfa sayfa geçmişi okuma olayı var ya forum girmeyip aarkadaşlarını unutanlar için bir tür ceza:)))))))))

ceylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn sen gerçekten bettyi mi bekliyon datlum?

cemrecim inşallah sen de hamişsindir canım..........

geldim kızlar...karnımı doyurdum.....portakal suyu içtim...ohhh..........

listemizinde alayım bari....senam ne yazalım sana????

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

ay şekerler evde olunca rahat duramıyorum kiiii
iş buluyorum kendime hemen az buraya takılıyorum az iş yapıyorum işte geçip gidiyo

burdayııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cemre inşallah hamilesindir canım

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy artık hamiş olmak istiyorum yaaaaaaaaaaa..................

yakında bettycim yakında inşallah canım benim hepimiz olucaz inşallahhhh

kızlar kurstan gelirken bi mağaza gördüm o kadar güzel bebek kıyafetleri vardı ki....ya düşündüm birgün bende bunlardan alacakmıyım acaba diye.....girip almamak için kendimi zor tuttum.....çok güzellerdi.....

ya bak betty aynen bana da oluyo o biliyomusun
hani kendimi ne gibi hissediyorum biliyomusun kemal sunalın mı ne bi filmi vardı paraları yoktu açlıktan ölüyolardı da lokantaların camlarından yemekleri izliyolardı yaaaa

aynen öle hissediyorum bazen kendimi:)))

yaw senacim benim de basim cok agrir doktor migren dedi ama migren gb degil ilac alinca on dakikaya gecer, migde bulantisi falan olmaz sadece az ve cok uyuyunca grir vs vs. bir de sabah kalkinca temiz hava almazsam kafam kazan gb olur. bunlar oluyor mu sende?
ay vardir ya ne okusak bende de var mi acaba die????süprizzzzz

internetim geldi gitti deli etti beni kizlar onda giremedim duzenli aklimda kkda kaldi aslinda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…