- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
iyiyim bitanem sen nasıl oldun valla kar çok burada dün saat 8 den beri bir gidiyor bir geliyor kafayı yedi o yüzden giremedim aklım sizdeydi sanada anca yazabildim canımsevilim nasılsın canım?
ooooo geçti hayatum çalışmalara başladık bile geçmişi okudunmu bilmiyorum ama 4,5 ay doktora gitmeyeceğim doktor hersey çok normal yapacak birseyim yok hersey çok güzelken ben sana tedavi uygulayamam dedi bu beni mutlu etti gayet iyiyim kafamda rahay ohhhhhhh düşünmüyorumda allha kaldı artık diyip geçiyorum vallagünaydın kılar nasılsınız bakalım bugün sevilcim nasıl oldun canım ağrıların geçtimi artık?
senacım tatlım nasılsın bugün bakıym bak kızlar da çözümü olan bişiy olduğunu söylemişler allah dermansız dert vermesin ne diyelim artık şu saatten sonra biz ilaçlarımızı düzenli kullanıcaz gerisi allaha kalmış artık canım benimmm
sağol canım bende 3 ay klomen kullanan biri olarak yazayım benim ilaç bittikten sobnra yani adetimden bir hafta sonra filan kasıklarımda acayip bi baskı ağrı oluyordu doktora sordum ilacın etkisi dedi ilacın bi bitsin kuzum başlar büyük ihtimalsenacım canım valla o ilaçtan oluyo herhade ağrı benimde çok ağrılı oldu bide ççok başağrım oldu benim bu adet dönemimde 2 gün geçmedi ilacın etkisi olabilir canım bide havalar artık soğuk ya ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım
sevilcim okudum canım geçmişi doktorunun söylediklerine çok sevindim inşallah bak bu 4 5 ay içinde hamiş olacaksın canım
kızlar ya ben klomen kullanıyorum ya şimdi hiç ağrı sızı hissetmiyorum normal mi bu yoksa benim yumoşlar büyümüyomuuuu