Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günnnn...tatlım sen kendi teşekkür seçeneğini göremezsin...bizde gözüküyo.....:)))kendi kendine teşekkür edemeyeceğin için yok sende.....

sevilimmmmmmm cok sagol guzel dileklerine, 2009 da once saglik ve huzur sonrada bebislerimiz bizimle olsun Insallah:))
bettycim size tesekkur icin sormustum:)) kendime degil:))

şekerler ben geldim sonunda azcık çarşıda dolandık arkadaşlarla şimdi geldik misafirlerim var yaniii
hemen anlatayım kızlar doktora gittim akşamdı randevum
maalesef vajinal ultrasonla baktı ama korktuğum gibi değilmiş yani görmedi bile
polikistik görüntü var yumurtalıklarında dedi
onun haricinde rahim tertemiz en ufak bi kist bile görünmüyo dedi
klomen verdi
ayrıca bu ay inşallah yakalayacağız bebeği dedi ayın 7 sinde yumoşlara bakacakmış

hepiniz çok saolun kızlar iyiki varsınız ben hemen çıkmak zorundayım misafirlerim var arar sıra girmeye çalışırım şekerlerimmm

ceylancim iyi bari rahatmissin gb anladim. pko varsa da korkma bak bize bir sey olmayinca tedavi falan da olmuyor olan da cok ise yaramiyor, sakin uzme kendini pko olasiligi varsa diye; kizlar benim de cikmam gerekiyor simdi yine girecegim:KK66:)

huhu geri donen olmamis senadan hic ses cikmadi, nerelerdesin senacim?
betty; sevilim bakin bir baslik acilmis, bir arkadas bir yil ugrasiyor ilaclar kullaniyor hem de pkolu, rahim film cekildigi ay bu ayda bir sey kullanmayayim diye dusunuyor ve o ay hamile:))
betty
sevilim
bekliyorum sizden bir mujde rahim filmi sonrasi:)) yeni yil hediyeniz gelsin kizlarrrrrrrrrr:))

huhu geri donen olmamis senadan hic ses cikmadi, nerelerdesin senacim?
betty; sevilim bakin bir baslik acilmis, bir arkadas bir yil ugrasiyor ilaclar kullaniyor hem de pkolu, rahim film cekildigi ay bu ayda bir sey kullanmayayim diye dusunuyor ve o ay hamile:))
betty
sevilim
bekliyorum sizden bir mujde rahim filmi sonrasi:)) yeni yil hediyeniz gelsin kizlarrrrrrrrrr:))
ayyyyyyy canım benim insallah hepimiz veririz bu müjdeyi linki yazsana nerede bende okuyayım

bu arada ceylancım bak korktuğun gibi değilmiş insallah tez zamanda müjde verirsin bize

hepinize iyi geceler kizlar ..
basliginizi gordum ugramak istedim..yeni yil hepinize bebek tasisin..:Saruboceq:
14 haftaya onceye kadar bende halim ne olcak diye dusunur her ay hayal kirikligi yasardim..2 uzun sene nasil gecti ben bilirim...
sonra bebek istemedigim ay hamile kaldim..cunku ilac kullaniyordum (tup bebek ilaclari)..ama ihtiyacim kalmadi rabbim kendisi gonderdi minigimi..
yeni yilda umarim hepiniz birer cicegi burnunda anne olursunuz..
yeterki kafaniz rahat olsun kendinizi ozgur birakin sevgilerrrr

hepinize iyi geceler kizlar ..
basliginizi gordum ugramak istedim..yeni yil hepinize bebek tasisin..:Saruboceq:
14 haftaya onceye kadar bende halim ne olcak diye dusunur her ay hayal kirikligi yasardim..2 uzun sene nasil gecti ben bilirim...
sonra bebek istemedigim ay hamile kaldim..cunku ilac kullaniyordum (tup bebek ilaclari)..ama ihtiyacim kalmadi rabbim kendisi gonderdi minigimi..
yeni yilda umarim hepiniz birer cicegi burnunda anne olursunuz..
yeterki kafaniz rahat olsun kendinizi ozgur birakin sevgilerrrr

canim ya Allah tamamini erdirsin, bebisinle saglikli huzurlu uzun uzun omurler nasip etsin.
sagol bize de umut oluyor boyle guzel mujdeler:KK66:)
cok oornek var boyle rahat olduklari ay hamile kalan, haklisiniz guzelim. iyi seneler.
sevimcim okudugum yer hamilelik mujdesi verilen baslik:))

Mutlu yıllar kızlar,
Yeni yıl yeni umut, inşallah 2009 bize, isteyen herkese en güzel hediyesini verir.

Rabbim yeni yılda isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah...
İnşallah 2009 yılı hamiş patlaması yaşanır :jeyyar:
Mutlu seneler kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt

kizlar merhaba, bugun giremem tekrar,
HEPINIZE SAGLIKLI, HUZURLU, MUTLU BIR YIL DILIYORUM; BEBISLERIMIZ 2009'DA BIZIMLE OLUR INSALLAH :nazar: :CüvCüv: LISTEMIZ HAMISLERLE DOLU OLSUN 2009 :emir_bebek:

yeniyil001be2.gif

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2009 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! :1hug::1hug::asigim::asigim:

bettycım muhtesem 2009 hamıs tablonu gordum cok begendımmm...ıc cektımm:çok üzgünüm:
hepımız yurekten ıstıyoruz anne olmayı ınsallah o lıstedekı gıbı gobuslerımız olup bebeklerımızden bahsedecegız en yakın zamandaa:asigim:

hepinize mutlu yıllar hanımlar ben dün regli oldum beni listeden silinsenağlamasenağlama
yeniyl3gi3tj2.jpg

kızlar 2009 hepimize inşallah bebişlerimizi getirir artık istediğimiz tüm şeyler gerçek olsun inşallahh

şekerler yılbaşından dolayı herhade topic hareketsiz kalmış neyse enkısa zamanda açığı kapatırız herhalde
benim içim sıkılıyo braz kızlar inşallah 2009 da böyle sıkılmamm
içimde bi korku bi heyecan var

sevilcim canım nasıl oldunn ağrıların geçtimi iki günde özledim be kızlar sizi bennnnn dün gece misafirlerim bende kaldılar o yüzden giremedim tekrar ama aklım hep sizde kaldı iyi dilekleriniz için çok saolun güzellerim benimmm senacım sen hiç uğramamışsın nerelerdesin bakıyyymmmm

2009 un anne adayları,inşallah bu yeni yıl bize yeni umatlar ve yeni sevinçler getirsin.rabbim hepimize en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın inşallah.
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.....

X