Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

eeeee geçen ayda geç yumurtladın dedi doktor hayatım nasıl oluyo anlamadım 12 günü gittim 15 dedi iki gün sonra gel vuralım dedi iki gün sonra gittim vurdu bu ay 6. günümde 11 mm oldu dengesiz benim yumoşlar ozaman:1shok:

hakket ya üçümüzde aynı tarihlerdeyiz insallah hamilelikte böyle olur aynı zamanlarda kalırız boşverin kızlar geç olsunda güç olmasın elbet allahım nasip edecek hepimize :Saruboceq:

günnnnn....çok güldüm san yaaa......kociş içerden diyo neye gülüosun die......

küçülde cebime gir haaa.....:)))))))))))))))))

ya inanirmisiniz bana saka gb gelio bir gun hamile kalacagim, deniyorum ama sanki aliskanlik olmus ondan deniyorum:)))) cift cizgi gorsem kan testi olmadan inanmam kan testi olsa kalp atsi olmadan inanmam sonra derimki dogurmadan inanmam:))))))))

gecen senaya yaazmistim meger benimde 16 ay olmus diye ha 12 ha 16 farketmez diyor; olurmu kiz 4 kez daha hamile kalinir arada diyorum:))

biliyormusunuz ben bu 1,5 sene içersinde hiç test yapmadım birkere 6 gün geçti doktor şüphelendi kan testi yaptı ama çıkmadı tabiki ilk testim oydu hiç idrar testi yapmadım
fırsat kalmadıki geldi hemen:tomato:

doktoruma diyecegim ama ya beni asilama gb desteklerle oyala ya da dogum kontrol hapi ver, kesin bir farklilik olmali bu surecte, ciddi ciddi korunmayi bile dusunuyorum, cunku korunmasam gunleri biliyorum rahat durmam, olmuyor yeter artik kaldiramayacagim boole morul morul regle gunu beklemeyi, tup asilama olmasa da oyalanirim renk gelir konuya!!

benim yaptigim testkerin haddi hesabi yok ama ilginc tabii heycansiz ruhsuz yapiyorum kac kez sonuca bakmayi unutu^p sonra hatirlayip baktim, sabah sabah ya kahvemi icmeden uyanamiyorum:))

talım bi yerden sonra insanın pes edesi geliyo çok iyi anlıyorum seni...ama napalım elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz zaten doktor kontrolu altındayız...senin demenle olmuyo bu işler...bakalım bekliyecez hayırlısı cnm benim.....

benim yaptigim testkerin haddi hesabi yok ama ilginc tabii heycansiz ruhsuz yapiyorum kac kez sonuca bakmayi unutu^p sonra hatirlayip baktim, sabah sabah ya kahvemi icmeden uyanamiyorum:))
bitanem benim elbet bir gün o ruhsuz heyecansız yaptığın bir testi yine unutacak ve hatırlayıp bir bakacaksın ki çift çizgi olacakkkkkkk:1hug:

iyi de bettycim benim doktorun hic niyeti yok ve oyle deme cidden doktorunu yonlendirebilirsin. bir kere benimkisi her sey duzgunse kadinin yasi uygunsa biraksan iki yil bekleyecek, klomen diyorum bana "yumurtlayan kadina verilmezki diyor" asilama diyorum "spermleriniz cok iyi durumda diyor" turkiyedekinden cok farkli burda saglik konusu adamlar antibiyotiksiz yasiyor, aspirin sadece alabilcegin tek ilac recetesiz, bir de bepanten onun bile her cesidini verliyor receten yoksa, ilac dusmani bunlar!!

cnm mesajı yeni yazdığın zaman olmuyo teşekkür seçeneği.....sayfanı yenilemen lazım tatloş.....

şekerler ben azıcık çıkayım......kocişle ilgileneyim çay falan.....görüşürüz tekrar.....

kızlar ben yarın giremeyebilirim bettcim sende erken çıkıyorsun okul nedeniyle o yüzden şimdiden yazmak istedim yarın doktora gideceğim oradanda ablama kuaföre ablam kuaför benim yarın dışarıda olacağız o yüzden ewe çok geç gelir ve giremeye bilirim
öncelikle yeni yıl size sağlık sevdiklerinizle mutlu umutlu bir yıl işinizde başarı eşinizle dolu dolu aşk ve en önemlisi hepimizin beklediği o ufak melekleri getirsin yüce rabbim tüm istek ve dualarınızı kabul etsin
bolllll haMİLELİ BİR YIK OLSUN 2009 HEPİMİZ İÇİN TOPİKTE DOĞUM PATLAMASI YAPALIM
İYİKİ VARSINIZ KISA ZAMANDA ÇOK GÜZEL DOSTLAR BULDUM SİZLERİ ÇOK SEVİYOR ÇOK ÖPÜYORUM YENİ YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNa.s.

X