Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım sağol geçti gayet iyiyi bu gün temizlik bile yaptım yarın tekrar gidiyorum doktora asetimin 12.günü ya yumoşlara bakacaksevilim sen nasılsın cnm geçtimi ağrıların....
ewet canım sağol insallah sonuda güzel olur adetimin6. günü gitmiştim bitanesi11 mm di bakalım yarın ne olacak ne kadar olmuş doktorum iğne yapmayı düşünmüyorun bu ay dedi ama sen yinede yanında bulundur gerekirse vururuz dedi yarın belli olacak bakalım:uhm:sevilim bak acilar geldi gecti geriye guzel sonuclar kaldi tatlim, yumoslari da gorsun doktor amca bak nasil guzel olucak her sey:))
kızlar endişelenmeyelim belki okuldan sonraydı genelde doktorlar sabahtan hastanede öğleden sonra muayahanelerinde oluyorlar o yüzden belki okuldan çıkınca gitmiş olabilirya acaba randevusu gecmiydi ceylanin? benim aklimda sabahtan diye kaldi ama yanlis miyim? belki interneti calismiyordur.
bende hesapladım benimde onyedi ay bitmiş onsekize girmişim kızlar yani 1,5 sene:çok üzgünüm:eeeee senada gözükmedi bu gün o nerede
ewet canım sağol insallah sonuda güzel olur adetimin6. günü gitmiştim bitanesi11 mm di bakalım yarın ne olacak ne kadar olmuş doktorum iğne yapmayı düşünmüyorun bu ay dedi ama sen yinede yanında bulundur gerekirse vururuz dedi yarın belli olacak bakalım:uhm:
bende hesapladım benimde onyedi ay bitmiş onsekize girmişim kızlar yani 1,5 sene:çok üzgünüm: