Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günaydın canlarım
bettye çok imrendim buradada bugün kar yağıyor manzara süper ama daha tatil olmadı okuldayım benim öğrenciler kara yenik düştü kimse gelemedi yanlız başıma sınıfımdayım benim branş okul öncesi de bebişlerim soğukta gelemediler
ceylan canım umarım bugünü kolaylıkla atlatırsın Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaslar,

ben "bir gun gercekten ben de anne olabilecek miyim" diyorum...hayirlisi olsun ne diyelim...18 Ocak da benim gunum, eklerseniz sevinirim...herkese bol hamisli gunler dilerim

sevilim geriye dondumde senin canin cok acimis canim, neyse gecti gitti sonuc temiz ya. aslinda ne dicem dogru mu bilmiyorum cani aciyanlarin sonrasinda daha cok hamile kaldigini okumustum. benim acimamisti zaten uc kez denedik ustune olsa olurdu, belki dogrudur dedikleri. tuplerde ufak yapisiklari olanlarin cani cok acirmis da acildigi icin hamile kalirlarmis hemen.
gerci doktorun farkli aciklamis ama olsun biz boyle dusunsek de mujde alsak bir iki aya di mi:))
ayyyyy canım benim allah razı olsun insallah tez zamanda yanlız ben değil hepimiz oluruz hayatım bilmiyorum ama doktor çok umutlu benden iki aydır insallah olur hatta bu ay iğne vurmayı düşünmüyorum dedi

bende kendime göre uzun bi zaqman geçirdim bekleyerek hala bekliyorum ancak artık beeklerken umutlarım arttı zaman herşeyin ilacı ve bu ilaç zaman zaman aslında bize birer öğreti ben artık meleğimin geleceeğine daha çok inanıyorum ve sizde inanın inanç herşeyi yoluna sokacak

çağla şıkel bir aylık bebeğini düşürmüş yazık çok üzüldüm allah kimsye tattırmasın böyle bir acıyı

ayyy cok uzuldum ne acı bıseydır kım bılır ben tv de bır adam gormustum izmirde bebek olumlerı olunca onunda bebegı ölmüş ve tüp bebek tedavısınden sonra olmus yanı yıllarca beklemıs ve aglıyordu son sansımdı bebek ıcın dıye..... bebegım olmuo dıye uzulunce hep o gelıo aklıma rabbım herseyın hayırlısını versın beterınden saklasın ıns bızde bebıslerımıze kavusacagız allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar ...

enisecim sen bence bizim msj.ları oku esine.bak görüyomusun isteyipte bi türlü anne olamayan ne kadar cok insan var de.belki faydası olur.ama ben inanıyorum bir gün bizde anne olucaz.ama inşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla olur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bu arada ne kadarlık evlisin merak ettim canım....

KISLARRR .....canlarım nasılsınız...bende yeni geldim...tatil olmadı maalesef bugün .....yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler.....

ceylanım....naaptın merak ettim seni.....umarım iyi haberlerle gelirsin.....

sena kuşum adet oldunmu???????

Son düzenleme:
BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....gelsin artıkta geri sayıma başlıyalım yaaa....

bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar bende geldim ama kimse yok galiba burada lapa lapa kar var yarın tatil olur mu acep inş olur görüşürüz canlarım

2008' in son günleri bu yıl bizler için pek güzel geçmedi tabi sevgili hamişlerimiz hariç ama yeni yıl hepimize yeni umutlar ve bebişler getirir inşallah....

aaa.....kızlar nerdesiniz kimse yokmuuuuu...........senaaa.....gündoğmadannn......ceylannn......sevilimmm.....rapunzell...trapper....ayyyy nerdesiniz yaaa......

Son düzenleme:
su 2008 bitse 2009 hep guzellikler gecse kizlar, 2008 hayatimin en kotu ikinci yilliydi, yine de sukur tabii hastaliksiz olumsuz atlattik ama yine de hic hem de hicc sevmedim kendisini, Allah beterinden korusun.

X