Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senacım benim canım zaten kıymetlidir çok doktorum çok iyi çok kibar mesala benden önce birine çekti dediki onunki kolay geçti senin zor oldu rahmin dar çatın dar dedi o yüzden dayanamadın dedi ne kadarlık ewlisin dedi 3 yıllık dedim sanki bir iki aylık ewli gibisin cok sıkı dedi ilk muayene olduğumdada demişti zaten aman canım geçti gitti işte en azından sonuç güzel içim rahat :teselli:sevilim vallahi yorumuna şaşırdım gerçekten.bebeğim vallahi ben abartmadım.ya senin ağrı eşiğin çok düşük ya da doktorun çok hoyrat davranmış.ben gerçekten çok ağrısız oldum.ki ceylan da öyle.
aaaaaaa canım ben size korkutmak amacıyla yazmadım paylaşmak için yazdım kot-rkucağınızı bilseydim yazmazdım korkulacak gibi değil çok abartmadım sanırım bak senanın dediği gibi demekki bünyeden bünyeye değişiyor onların çok rahat geçti dedikleri gibi benim ağrı eşiğim dayanma gücüm daha az demekki çektireceksen korkma sakınsenacım baktım canım kırmadın valla teşekkürler çok tatlı görünüyorsun
sevil çok acı çekmişsin canım ya bende korktum şimdi
tamam canım görüşürüz ben de biraz daha uzanayım tekrar gelirim öptm hepinizibetty gezmelere gitti herhalde kızlar bu gece gelmedi normalde bu saatlerde burda olurdu
bende bi süreliğine çıkayım canlarım biraz tv izliyeyim
ana aramızda bir saat var ben senin kütahyada olduğunu bilmiyordum çok yakınız :1shok:ben kütahyadayım yawwrummm...