Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay kızlar şu klomen topiği varya orda sordum arkadaşın biri sağolsun cevap vermiş karından bakmış ona doktoru oda ilk kez klomen kullanıcakmış demekki karından oluyo heyooo yaşasınnn

guzelim illa boyle istiyorsan biraz daha gelismis makinasi olan doktor bulmalisin. cunku doktor yumurta var mi diye bakmaz sadece bak bende 4 mmlik bir sey gordu cok minik dedi sadece not aliyorum dedi ama farkli yerlerde gorurse sonradan da belki yapisiklik diye dusunucektir. sen sanmaki tek bakilan yumurta ayrica smear testi yapmasi sart simdi ya da sonra mecbur gostereceksin yani:KK43:(
o yuzden tamam sen sansini dene ama bu konuya cok soguk bakma, bu saglik disciden de nefret ederim ama mecbur gidiyoruz ha agzini acmissin ha baska bir yerini bir doktor icin is sadece o. adam ne yapsin kadinin bir yerini gormeyi, konusturtma beni burdasüprizzzzz

yok gündoğmadancım yok.ceylana ne desen boş.hala devam ediyor cadıııııııııııııı

hapım dün bitti ceylanım...
betty nerde yaw.........tatilci hanım..........

betttttttttyyyyyyyyyyyy yarın da tatilmişsiniiiiiiiiiizzzz..haberlerde söledi

kızlar merhaba sena hoş geldin ceylancım bebeğim tedirgin olacak birsey yok canında acımayacak benim ilk doktorum bayan olmasına rağmen çekinmiştim ama 5 dk sürüyor hayatım korkma alttan bakarsa daha net görür herseyi hem alakaları olmuyo doktorların üstüne önlük seriyorlar görmüyorlar bile çekinme hayatım

sen de hüşgeldin sevilim evet canım anlatıyoz ama anlamıyo ki hatun

doğru diyosun gündoğmadancım ama alıştıra alıştıra olsun bari bu acı gerçeğin bende farkındayım aslında ama doktor olmaz öyle derse mecbur kabul etcem napim ben kendimi avutmaya çalışıyorum sadece sena cım 2 güne gelir tatlım bettyyy canım sizin orda yine tatil diyo tvler il ve ilçelerde öyle duydum gibi geldi hadi yaşadınnn

sevilim geçmiş olsun canım sonuç iyi ya önemli olan o kendine dikkat et tatlım kızlar şimdi duydum kütahya ve eskişehirde okullar yarın tatil betty 1 gün daha keyif yapacak darısı başımıza
ceylancım utanma yapacak birşey yok drlara mecburuz canım bende senin gibiydim eşimden bile utanıyordum ama dra gidince mecbur alıştık

ya betty çatlatıyon ha adamı.........ya burda niye yağmıyooooooooooooooo.......................
bu arada mesajlarıom geç geliyo size.sizde de sorun var mı?

sevilcim hşgeldin canım nasıl oldun çok saolun kızlar valla artık doktor ne derse o ne diyeyim artık başa gelen çekilecek mecbur of ya ne zormuş gerçekten kadın olmak hep ne saçma bi laf derdim buna ama şimdi daha iyi anlıyorum neden zor olduğunu iyiki varsınız canlarımmm

yok senacım burda yolluyorum hemen gidiyo netin ağırdır

trapper saolasın canım inşallah zor olmaz benim içiinde bende aynen senin gibi eşime bile çok zor alıştımmmm

ewet ilaç verdi betycim esim alacaktı getirmiş kullandım biraz önce ayrıca duş alma istirat et ve ilişkide bulunma dedi hem nasıl bulunacaksam bu ağrıyla yattım hep bu saate iğnenin etkisi geçince sanırım ağrım çoğaldı ama en güzeli neydi biliyormusunuz iğne acayip kafa yaptı bana sarhoş gibi oldumsırnaşık şey

gündoğmadan hayatım benim o alet aşamasında değilde ilaç verirken ağrım çok oldu net olsun diye iki kere ilaç verip ikikere çekti birincide ağrıdı ikinciye zor dayandım bi ara doktoru tekmelemekten korktumsırnaşık şey
kanamam da çok gelmedi o an biraz geldi şimdi hiç yok

senacım endoskopiye dayandıysan ona dayanırsın gibi bi konuşma yaptık hatırlarsan bitanem şimdi sorarsan bu daha zormuş şimdi bana ikisinide yaptır deseler ölürümde yaptırmam herhalde:roflol:

çol sağolun kızlar ya trapper ama burada yağmıyor kar bugün tatildi ama yarını bilmiyorum yağmıyor ama çok kar var yerde

ay canım benim ya atlattın en azından güzelim inşallah bebişinde gelirde sevincin tamamlanır bitanem

sevilim vallahi yorumuna şaşırdım gerçekten.bebeğim vallahi ben abartmadım.ya senin ağrı eşiğin çok düşük ya da doktorun çok hoyrat davranmış.ben gerçekten çok ağrısız oldum.ki ceylan da öyle.

senacım gündoğmadan demek istedin galiba kız ben jinekolojik muayneyi nasıl yapacam diye düşünüyom sen hsg çekilmiş yaptın beni ay çok güldüm ayyyy

senacım baktım canım kırmadın valla teşekkürler çok tatlı görünüyorsun
sevil çok acı çekmişsin canım ya bende korktum şimdi

X