Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay unlu unsuz herkes bizi beklemis sanki, ya da deniyoz die bize haberler daha cok gorunuo:KK66:)
neyse bir bardak sut iceyim bari!! severim de madem etkili iceyim en iyisi:KK66:)

senacım biliyomusun ben evlendiklerini de bilmiyodum hamile haberini gördüm sadecce magazin programlarını izlemiyorum pek ondan haberi bile yoktu yazın evlenmişler zaten bebk istedikleri için evlennmişler falan filan allah nasip etmiş işte bize de nasip eder inşallahh

gündoğmadan canım bi sürü kişi adını yazdırdı yüzde 90 ı haber bile vermedi belki onlar arasında vardır hamile kalan da haberimiz yoktur canım biz bizbize yuvarlanıp gidiyoruz işte birbirimiz dışında kimseden haberimiz yok mesela bugün adet günü olanların hiçbiri gelmedi henüz topice

biz birbirimizi bekleyecegiz yani; benden umidi kesin ben sizleri bekliyorum ama kizlar. toplu ayni ay asilama mi yaptirsak acaba:))

ceylan tatlım okudum mesajını ordudaymışsın ne güzel..:))))
senacım ben müzik öğretmeniyim tatlım.....
gündoğmadan cnm ceylanın dediği doğru belki vardır hamiş ama haber vermediler....

niye ümidi kesecekmişiz ki allah allah kesmicem işte banane ya kesmicem umutsuz olmak yok topiğimizin adı neydi gündoğmadancımmmm

evet yaaaaaaaaaa.....toplu aşılama yaptıralım...bakalım kaç tanesi tutacak??

bu işler hiiiiiiiiiç belli olmaz gündoğmadancım bakarsın hepimizden önce sen anne olursun.....

Son düzenleme:
ben gelecek hafta aşılama yaptırırsam gün gün yaşadıklarımı anlatırım kısssssslaaaaarrr

ya bide kist var bu ay aşılama olmaz derseeeeeeeee...hiiiiiiiiiiiihhh..ölürüm valla...polikistik over hastasıyım bikliyosunuz başıma gelebilir bu yani allah korusun.....

hahahha...kıslar bu toplu eylem gibi oldu ....toplu aşılama.....:)))))))))

kızlar bişey sorcam hani ben bu ay ilaç kullanmadım ya....kist oluştuğu için...biz çalışmalara ne zaman başlayalım dersiniz...bugün 11. günüm benim....

ya bu annelik size de oalğanüstü sanki başına gelmesi imkansız ulaşılması mucize birşeymiş gibi geliyor mu?

ya bide kist var bu ay aşılama olmaz derseeeeeeeee...hiiiiiiiiiiiihhh..ölürüm valla...polikistik over hastasıyım bikliyosunuz başıma gelebilir bu yani allah korusun.....

sena su an hap mi aliyorsun igne mi? ben burayi kacirdim galiba. igneleri gosterdiniz, olur demisti doktor, gerisini karistirdim.

senacım sen içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım hani sen söz vermiştin kötü şeyler düşünmiycektin tatlımm
gündoğmadan canım bu işler sırayla değil parayla değil neyle bende anlamadım ama allahtan canım hayırlısı ama dua edelim kısa zamanda olsun inşallah tatlım allahtan ümit kesilmez o ol diyecek ve olacak

kızlar bişey sorcam hani ben bu ay ilaç kullanmadım ya....kist oluştuğu için...biz çalışmalara ne zaman başlayalım dersiniz...bugün 11. günüm benim....
vaaaaaaaay bettycim tam verimli zamanın desene biliyosun adetten sonraki 12-14-16. günler....

ben oyumu bugun ve sali olarak kullaniyorum:içelim:

senacım neden hemen kötüyü düşünüyosun yaa....daha öyle birşey yok dur bakalım....hayırlısıyla bi adetin gelsin gitsin de.....

X