Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ama ben geçen sene iki kere endoskopiye girdim ona dayandım bunada dayanırım herhalde değilmi

ama ben geçen sene iki kere endoskopiye girdim ona dayandım bunada dayanırım herhalde değilmi

emin ol endoskopinin 10 da 1 i ağrı bile hissetmezsin.betty i hatırlasana günlerce nekadar stres yaptı.hatta çektirmekten vazgeçmeyi bile düşündü.ama şimdi o da dediğimize geldi haklıymışsınız korkulacak birşey değilmiş dediiiiiiiiiii..................hiiiiiiiiiiç korkma birtanem.bak ben rahim filmine giderken burada yazılan korkunç yorumları okumuştum ama yemin ederim bir fiske bile korkmadım.ama emin ol endoskopi çektirseydim aklım çıkardı.asıl ondan korkmak gerek allah gerek etmesin...ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sevilimmmmmmmmmm acimayacak hep dedim basinda biraz aleti yerlestirirken sadece ama o kadar kisa suruyor ki, inan yarim dakika falan. sonrasi sadece regle sizisi bugun regle gunum bekliyorum bak aynen bu sizi iste. dert ettiginle kaliyorsun, hic bosuna uzme guzel canini; sonuclar da tertemiz cikicak Insallah. yap kurtul guzelim, bir asama daha bitmis oluyor.

kizlarr benim zat_i muhterem hic gec kalmadi tesrif etti, yeni tarihim 24 ocak!!! bettycim vaktin oldugun bir vakit yazar misin sekerim, tessekkurler.

selam kızlar bende kurstan geldim şimdi hemen bakayım dedim
listenin başını çekmiyorum artık kızlar aşağıya terfi ettim 28 ocak a yani canım bi ara eklersin tatlım
ya doktoru arıyorum açmıyo randevu alıcaktım bu adamlar pazarları çalışmazlarmı yaaaaaaaaa

sevilcim canım bak sena ve gündoğmadan ne güzel anlattılar betty de daha yeni yaadı o yüzden korkma tatlım korkma demek kolay biliyorum benimde başıma gelse ben çok pipirikli bi insanım bende senin gibi olurum belki ama şu durumda arkadaşlarımızın anlattıklarına güvenmek en doğrusu olur tatlım başka şansımız yok çünkü sen içini rahat tutmaya çalış güzelim dualarım seninle

kızlar nerdesiniz siz bakıym bugün hala gelmemişsiniz ce deyip kaybolmuşsunuz şekerler

kıslar selammm....ben yeni geldim eve ayyyyy her yer kar yaaa.....ben kütahyadayım şu anda.....ve böyle yağarsa yarın okullar tatil olurmu acaba???bari 1 güncük tatil yapayım yaaa.....

sevilim tatlişkom hiiiççç korkma cnm benim....ayyy ben korkumu kabusa çevirmeyi başarmıştım son günlerde..ama gerçekten gerek yokmuş...yarın imşallah güzel haberlerle gelirsin....

ceylanım,gündogmadan şekerler ekliyorum hemen sizi.....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

ayyy ne güzel yaaa buraya da yağsın amaaaa çok soğuk burasıda ama yağmıyo işteeee

ooooooooooooooooo...tamam kadro tamam şimdi.bend de geldiiiimmmm..ya ne güzel bettycim kar yağmış inşallah tatil olursunuz.ben de dört gözle bekliyom yağsın da tatil olsun diye ama.bugün de toğun kar yağışlı gösteriyodu ahava durumunda ama daha başlamadı yaaaaaaa.....üstelik yarını da yağmurlu gösteriyor........ıyyyyyyyyyyyyyyy çalışırken de hiç sevmem yağmuru...beee....

benim de hapım bugün bitti kızlar geri sayım başladı heyecanlı sürece başlamak için.ceylanım senin kaç gün sonra oldu yaaaaaa haptan sonra benim bitince 2-3 gün içinde olurdu ama inşallah bu sefer de öyle olur bir de onu beklemem yaa......istemesek hemen gelir zaten....yasakkelime

anaaaaaaaa ben listede tek kalmışımkötükedihüso ayni tek derken ceylansız ve betty siz demek istemiştim üstelik en baştayııııııııımm

bu arada adet tarihi bugün olan birsürü kişi var ne yaptılar acaba....bir haber verinler yaaa..hamiş listemiz kalakaldı öylece haaaaa

canım benim 4 gün sonra oldu seninde gelir yakında geri sayıma az kaldı desene

kızlar ben tekim yine yaaa:çok üzgünüm: kocişim yine nöbetçi bıktım yaaaaaaaaaa.....hele pazar günü hiç çekilmiyor.pazartesi sendromunu tek yaşıyorum iğreeeeeeeençkafamçokkarıştı

valla tatlım bende aynı dertten muzdaribim :)))kaç kişiyi sildim günleri geçtiği için haberde vermediler....napalım gelirlerse ekleriz tekrar.....

valla kızlar acayip yağıyo sitenin bayçesinde bi yuvarlandım...:))))dizlerime geliyodu en son....hala da yağıyo yarın düşünemiyorum yani....

ceylan tatlım senin şehir ne merak ettim yazmamışın.....

senacım tek olurmusun hiç....biz varız ya..aşk olsun yani...hem bazen tek başına kalmakta zevkli oluyo....kafanı dinlersin biraz:)))))canım benim....

senacım tek olurmusun hiç....biz varız ya..aşk olsun yani...hem bazen tek başına kalmakta zevkli oluyo....kafanı dinlersin biraz:)))))canım benim....
ya tabiki siz var sınız zaten aksi halde çıldırırdım herhalde.ne bileyim ya o evde olmayınca herşey bomboş geliyor.canım hiçbirşey yapmak istemiyor.......:1no2:

bu arada betty kıskandım vallahi yaaaaaaaaaa......burada da hava bembeyaz yağdı yağacak ama inat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…