Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

haaa askerrr...anladımmm.....evet zor bi durummuş allah kolaylık versin cnm yaa....

merhaba kizlar, burasi da cok soguk; reglemin ilk gunu de hep cok keyifsiz olurum, agri durumu. kari ben de hafiften kiskandim aslinda:))

senacım bende tekim bu gece benim kocişde nöbetçi yurtta bende annemleri çağırdım akşam gelecekler evde tek kalamıyorumda

iyi ki çalışma yaptığımız günlere denk gelmedi.15 tatilde izni ayrıldığı için bu aralar çok sık tuttu.
neyse kızlar siz düzenli süt içiyo musunuz.ben ayda 5 kilo tüketiyorum eşimle belki daha fazla yumoşların büyümesinde de çok etkiliymiş biliyosunuz dimi?

bettycim buralara yılda bikere falan yağar 1 hafta kalır o kadar o da genelde şubatta falan yağar

Son düzenleme:
aaaa....senacım ben faydalı olduğunu biliyorumda yumoşları büyüttüğünü bilmiyodum valla...yeni öğrendim.....

okudum tatlım cevap yazdım şimdi kociş birazdan gitcek ya bi ona koşuyorum bi size nasıl ama süperim dimi

ceylanım bu gün yarenlik edecez birbirimize desene zümre zümre?
bettycim ne demiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?merak ettim valla nasıl meraklandırarak söylemişsin....
bettyim bu arada daha önce sormuştum ama kaynadı arada sen ne öğretmeniydin?

evet valla hatta sırf süt içerek hamile kaldım diyen bile vardı..gerçi bu çok iddialı bir tez muhakkak tek başına etkili olmamıştır ama eminim etkisi de olmuştur yani

ya bi ara sütü bende düzenli tüketiyodum ama epeydir boşladım etkisi olurmu acaba tekrar mı başlasam ki bettycim okudunmu yavrucum mesajımı

gündoğmadan canım aynen benimde karnım kötü durumda hava da soğuk kursta da üşüdüm iyice evde peteklere yapıştım desem yeridir

bugün bir konmuya takıldım ve saatlerce onla ilgilki mesajları okudum ....çok heyecanlıydı ama....kadın 2 kere aşılama yaptırıyor ikisi de tutmuyor nasıl deli gibi istiyor ama aşılamanın sonucunu beklerken başı ağrısa yazmışş.....sonra vazgeçiyor aşılamadan laparoskopi ya da tüp bebek diyor.bir tüpü tıkalı ve rahimde yara var düşünün sonra başka bir doktora gidiyor falan doktor hemen tüp bebek düşünmeyin diyor laparoskopiye de sen karar vericen diyor...kadın sonunda korkuyor ve laparoskopi yaptırmaktan da vazgeçip 3. aşılamayıo denemeye karar veriyor....karar verme süreci biraz uzun o ara hep millete teselli falan vermiş ben tam dedim tamam bitti artık okumayayım dedim biraz da son sayfaya bakayım dedim bir de ne göreyim kadının kucağında bebeğiyle resmi var yan tarafta ve şöyle demiş''ceren de nasıl olsun iyi işte yavaş yavaş büyüyor''ay nasıl duygulandım ya sanki benim umudum bitmişti öleceğimi öğrenmiştim ve iyileştim öyle hissettim kendimi.çpaylaşmak istedim işte kızlar ne bileyim.....

ya bi ara sütü bende düzenli tüketiyodum ama epeydir boşladım etkisi olurmu acaba tekrar mı başlasam ki bettycim okudunmu yavrucum mesajımı

kesinlikle devam et canım .üstelik biliyosun yaşlılıkta kemik erimesi olayı......

ay ne kadar güzel yaaaaa heyecanlı bekleyiş olumlu bi şekilde sonuçlanmış darısı hepimizin başına inşallah bi gün bizde bu topicde bebişlerimizin fotoğraflarını da paylaşırızzz

bende az önce tv de çağla şıkeli gördüm ağustosta doğum yapacakmış 1 aylık hamileymiş ah ahhhh dedim içimden bizlere de yaşat yarabbi

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn...................ya rabbimmmmmmmmmm....

hadi yaaaaaaaa.ne çabuk ya yeni evlendiler...allahım sen büyüksün bizim günahımız ne yaaaaaaaaaa......

X