Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

nesli kaç gün geçti cnm adetin.....yumurtluyo olabilirsin bence....

16. gün bugün:1shok: . 11 gün var bir sonrakine de...
ya çok şey öğrenmem gerek. derece merece :1rolleyes:cahil miyim neyim eccükfisfisfis

Son düzenleme:
neslicim yok cnm tabiki cahil değilsin ama 16 gün çok geçmiş sanki yani 11 gün varsa adetine yumurtlamış olman lazım bana doktorum demişti ki olacak adet tarihinden 16 gün önce yumurtladın demektir demişti.....

doğrudur tatlım. ne bilim heves mi ettim, hani bi de hastaydım ya, üşütmüştüm.. Şimdi iyileşir gibi olunca başka başka yerlerimi hissetmeye başladım belki de :) teşekkürler tatlım ilgilendiğin için yerimseniben

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

bişey değil cnm benim....inşalah hamiş kalırsın bu ay bol bol çalışın bu günlerde.....:))))

bence yumurtlama zamanin o agri bende de olur cunku, aslinda bettynin de dedigi gb toeride birkac gun once yumurtlamis olman lazim ama yine de bazi kadinlar bu teoriye uymayip gec yumurtluyor. bence sen bu agrinin yaninda akintini iyi takip et, ordan kesin anlayacaksin. bir ay ogrenince de diger aya prof. kesiliyoruz:))

madem racon böyle, ufaktan tezsiz yüksek lisansa başlamış sayıyom kendimi -tatlicadiarzu-
ayrıca kokusuz hafif bi akıntı da başladı ..

olurmu öyle şey cnm benim...hergün birşeyler öğreniyoruz birbirimizden.....

bendede ovulasyon testi var ben akıntıdan falan anlayamıyorum.....

bettycim bana da arkadasim almis o testleri ben tam anliyorum aslinda catladigi ani bile cogu zaman.
ama almis artik deneyeyim bu ay, kac tane yapiyorsun, rengin koyuluk derecesini neye gore anlayacagim?

bettycim bana da arkadasim almis o testleri ben tam anliyorum aslinda catladigi ani bile cogu zaman.
ama almis artik deneyeyim bu ay, kac tane yapiyorsun, rengin koyuluk derecesini neye gore anlayacagim?

aaaa ciddimisin......kız çatladığını nasıl anlıyorsunnn....şaşırdım.....

cnm, benim ovulasyon testlerim tükürükle yapılanlardan diğerlerini bilmiyorum sendekiler galiba idrarla yapılanlardan değilmi......

sorma konusan ultrason gbyim:)) reglenin sekizinci gunu, bazen daha da erken anlarim habgi taraftan yumurtladim ve cok enterasan uc ay sol, dorduncu ay sagdan olur hep; sag dort ayda bir yani:)) hergun sizi artar yumos buyudukce, soldan yumurtladiysam ondorduncu gun sagdan yumurtladiysan onucuncu gun kirkbes dakikalik yogun sanki bir bomba var da patliyor gb bir sizi olur, o an catlamis demektir. hatta bir keresinde doktora gittim o gun catladi sabah dedim, aa evet dogru anlamissin dedi:))

ve inanbiliyor musun bettycim ona ragmen hamile kalamiyorum, spermler duzgun, yumurtlama gunu bile cok bariz ama ay olmadi benim ondan umudum yok gb bir sey, dogal yoldan olacagina(
evet arkadasin aldigi idrarli test.

kuzular, ben yatıyorum
kendinize iyi bakın, betikom sana da kolay gelsin canım :)
a.s.

vay be....valla süpermiş ya...ben hiç anlayamıyorum çünkü benim mütemadiyen inceden bi sızım hep vardır o yüzden anlayamıyorum...

şekerler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz....öptüm....saol neslicim...

canlarım günaydın sayfalar almış yürümüş senacım test sonuçlarına çok sevindim kendini üzme bence gelecekse bebişler rabbim nasip ettiyse gelelecek zamanı var bu pko falan hepsi bahane bence sabret umutsuzluk yok tatlım
ceylan bu arada ben de 13 yıl bursada yaşadım çok seviyorum orayı
öptüm hepinizi şekerler

kızlar uyandınız mııııııııııııııııı?ben bugün yine yanlızım.eşim yine nöbetçi bugün bir haftadır bir gün evde bir gün nöbetçi hep 15 tatilin yüzünden birikti.offffffffff ya bıktım evde yanlız kalmaktan iyiki siz varsınız.zaten bu 1 haftadır ondan hep burada açışılı da kapanışı da ben yapıyorum neredeyse...bu arad burada bugün yoğun kar yağışı olacakmış.....yupppiiiiiiiiiiiiiiiii....

herkeze günaydın senacım burayı görsen sabah kalktım camdan bir baktım şok oldum ve hala devam ediyor her yer kar akşama kadar yağarsa eğer bir metre olur sanırım bir kaç senedir böyle yağmamıştı hiç

bu arada kızlar benim yarın 8.30 da rahim filmim var ve korkmuyorum diyordum ya gün yaklaştıkça korkmaya başladım galiba doktor bana ilaç filanda vermedi çekmeden önce rahatlatıcı iğne ile ağrı kesici vereceğim dedi rahatlatıcı iğne dediği sizce ne kas gevşetici filanmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…