- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
nesli kaç gün geçti cnm adetin.....yumurtluyo olabilirsin bence....
16. gün bugün:1shok: . 11 gün var bir sonrakine de...
ya çok şey öğrenmem gerek. derece merece :1rolleyes:cahil miyim neyim eccükfisfisfis
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesli kaç gün geçti cnm adetin.....yumurtluyo olabilirsin bence....
kuzuşlarım, yumurtlama zamanını iyi kötü hesaplama deneyimi olanınız vardır sanırım. Adet sırasında olan ağrıya benzer bir ağrı var öğleden beri.
Pek sık ağrı olmaz bende, sadece adet öncesi 1-2 gün önceden hissettirir. E ama adet de olmama çok var. Yumurtlama süreci ağrı olabiliyomuş galiba. İhtimal dahilinde midir??
bence yumurtlama zamanin o agri bende de olur cunku, aslinda bettynin de dedigi gb toeride birkac gun once yumurtlamis olman lazim ama yine de bazi kadinlar bu teoriye uymayip gec yumurtluyor. bence sen bu agrinin yaninda akintini iyi takip et, ordan kesin anlayacaksin. bir ay ogrenince de diger aya prof. kesiliyoruz:))
bendede ovulasyon testi var ben akıntıdan falan anlayamıyorum.....
bendede ovulasyon testi var ben akıntıdan falan anlayamıyorum.....
bettycim bana da arkadasim almis o testleri ben tam anliyorum aslinda catladigi ani bile cogu zaman.
ama almis artik deneyeyim bu ay, kac tane yapiyorsun, rengin koyuluk derecesini neye gore anlayacagim?