Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

senacım ben 4 ay önce atandım daha....hazırlayıcı eğitim kursları oluyo ya stajyerlere işte o kurs...iğrençç......zaten kpss de gördüğümüz şeyler...tekrar tekrar önümüze geliyo ya bıktım valla bende...ama naapçan mecbur....

anaaaaaaaa.bu çömmüş daha ben boşuna mı diyorum bebiş diye..senin branş ne canım?ben 3 yıllık öğretmenim.ceylan sen kaç yıllıksın canım?

senacım benimki sbs ye hazırlık kursu maalesef müdür zorla açtırdı resmen çok severim kendisini kıramadım ama kıramadığıma da bin pişman oldum canım
bettycim bu arada bursada yaşıyosun sanırım keşke orda olabilseydim 4 yılım geçti orda

geldim deldim hepiniz hoş geldiniz valla misafir var açık bırakıyorum aşağıya iniyorum oturuyorum sigara içmeye diye çıkıyorum sizleri okuyorum merak etmeyin

ay çıtır öğretmennnnnimmm
senacım benim bu yıl 5. yılım en kıdemli benim sanırım aranızda yaşca küçük olabilirim ama memuriyet üstünlüğüm varmış heheheheh nikah üstünlüğü gibi bişiy ablanızım sizin:))

sevilim canım sen ilgilen misafirlerinle kıyamam sana ben

valla bağımlılık yaptı merak ediyorum kim geldi ne yaptılar diye hemen okuyorum aklım sizde kalıyor

merhaba kizlar nerdeyse gunaydin benim icin:)) 4 saate yakin uyumusum ne uykusuysa bu:))

Son düzenleme:
wawww gündoğmadan canımsüper bişiy bu yaaaaa
eşin nereli?ingilizce ana dilimi

gelsin buyusun uzaga gitmek isteyecegi gun ona bugunleri nekdar bekledigimi anlatip, simdi hayat boyu ben nereye sen oraya diye despotluk yapicam:)))))))))

Son düzenleme:
evet canlarım ben yeni öğretmenim ama daha önceden ücretli falan baya bi çalıştım yani o kadarda tecrübesiz değilim benim yüksek lisans falan uzattı işimi biraz o yüzden geç atandım....

ya betty ceylanım aklıma ne geldi siz neden pressed kullanmıyosunuz?vallahi ben aşılamam tutmazsa allah korusun ve ikinciyi hemen yaptırmazsak düşünüyorum yani...

betty farkinda mi kizlar is hayatini bilemeyiz ama bebek beklemede en kidemi sen ve beniz!!

Son düzenleme:
evet gündoğmada cnm bu konudada biz kıdemliyiz...:)))))

senam pressed nedir ben bilmiyorumda???

kizlar biz birbirimize tesekkur ediyoruz ya onun ekstra bir faydasi var mi? yani ben gercekten tekkur edecegim zaman ediyorum ama genelde siz hep ediyorsunuz; benim bilmedigim bir puf noktasi var gb geldi?

evet gündoğmada cnm bu konudada biz kıdemliyiz...:)))))

senam pressed nedir ben bilmiyorumda???
canım pressed spermi besleyen bir jel ve normalden çok daha fazla spermin rahime gitmesini sağlıyor.....spermin geçişini kolaylaştırıyor.özellikle vajinal kuruluk yaşayanlara daha da iyi .....

X