Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

:)))) çok hoşsunuz kızlar yaaa
o preseedi bu ay değilde olmazsa diğer ay almayı düşünüyorum ben aslında kızlar onunla hamile kalan arkadaşlar var sitede
bettycim preseed bir tür kayganlaştırıcı spermlerin daha uzun süre yaşamasını saplıyormuş güzelim

artık türkiyede de satılıyor istanbulda varmış.linkini göndereyim incele özelden nolur nolmaz şimdi.14 dolar falanmış.

gündoğmadan
yok tatlım ya bildiğim kadarıyla ...sadece üst tarafta yazıyo işte şu kadar teşekkür edildi diye...sen takma kafana....ben bazen o kişinin yazmış olduğu mesajı okuduğumu göstermek içinde teşekkür ediyorum.....

:)))) çok hoşsunuz kızlar yaaa
o preseedi bu ay değilde olmazsa diğer ay almayı düşünüyorum ben aslında kızlar onunla hamile kalan arkadaşlar var sitede
bettycim preseed bir tür kayganlaştırıcı spermlerin daha uzun süre yaşamasını saplıyormuş güzelim

canım pressed spermi besleyen bir jel ve normalden çok daha fazla spermin rahime gitmesini sağlıyor.....spermin geçişini kolaylaştırıyor.özellikle vajinal kuruluk yaşayanlara daha da iyi .....

hmm anladım kızlar aslında bende çok kuruluk sorunu yok ama hani şu önemli günler var ya yumurtlama günleri arka arkaya ilişkiye giriyoruz yada 2 güne bir herneyse işte o zamanlarda oluyo kuruluk....iyi bişeyse alalımmı acaba???

pre seedi okudum ben de bu sitede ama cok ise yarasa doktorlarimiz kesin derdi diye dusunuyorum. bir de icerisinin ayarini bozmaya korkarim acikcasi. kizlar size doktorlariniz huner testi yapti? rahim agzi sivi testidir. spermin iceride yasayip yasamadigini da olcuyor.

ya kk nın enleri anketi var da bakacam diye başım döndü bir yığın kategori var ya hepsine tek tek bakıp nasıl yazacan?daha kolay oylanacak bir anklet yapsalardı fikrimi söylerdim ama...kızlar henüz biz hiçbir kategoride aday değiliz:KK43:((((((

postcoital test de deniyor, eskiden cok onemsermis doktorlar artik o kadar tutulan bir test degilmis. bazi kadinlarin rahim agzi salgisi spermi oldururmus, vucudun yabanci bir madde algilamasi gb sanirim.
mesala o test sivinin ovulasyonda yeteri kadar olup olmadigini da belirliyor. mesala testi yaptirdiniz ve normal ama alt degerde cikti test sonucu galiba o zaman bu urun cok ise yarayabilir. ama zaten yeteri kadar sivi varsa belki ters etki yapar. bilemiyorum ama doktora sorulmali gb geldi bana.

canimm eminim bu durum daha da acidir, bir neden bulundu mu? Insallah yakinda kollarina alacagin bir hamileligi tadicaksindir :nazar:

yok malesef bulunamadı arkadaşım.çok araştırmalar yapıldı.inanın ben hamile kalmaya korkar oldum..çünki bebeklerimi hep büyük kaybettim.5 aylık 8 aylık ve 7 aylık....ALLAH kimseye yaşatmasın.herkes kucagına alabilsin.KİMİ İNSAN 1 KERE HAMİLE KALSAM der.kimide benim gibi hamile kalınca kaybetme korkusunu yaşar.her ikiside çok ama çok zor durum..senağlama

yok malesef bulunamadı arkadaşım.çok araştırmalar yapıldı.inanın ben hamile kalmaya korkar oldum..çünki bebeklerimi hep büyük kaybettim.5 aylık 8 aylık ve 7 aylık....ALLAH kimseye yaşatmasın.herkes kucagına alabilsin.KİMİ İNSAN 1 KERE HAMİLE KALSAM der.kimide benim gibi hamile kalınca kaybetme korkusunu yaşar.her ikiside çok ama çok zor durum..senağlama

canim ya belki tahmin bile edemeyiz acini, Allah kimseye yasatmasin, sozunde tukendigi yer aslinda. Allahim sana sabir, guc versin. birdahaki hamileliginde bebegin kucaginda cok mutlu olursun Insallah.

canim ya belki tahmin bile edemeyiz acini, Allah kimseye yasatmasin, sozunde tukendigi yer aslinda. Allahim sana sabir, guc versin. birdahaki hamileliginde bebegin kucaginda cok mutlu olursun Insallah.

Allah düşmanıma bile yaşatmasın arkadaşım....amin.... cümlemize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin ALLAHIM..

Allah düşmanıma bile yaşatmasın arkadaşım....amin.... cümlemize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin ALLAHIM..

cnm çok üzüldüm durumuna....inşallah atlatırsın...işte sadece hamile kalmak istemekle olmuyo allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşalah.....

umarım birdaha aynı acıyı yaşamazsın....

cnm çok üzüldüm durumuna....inşallah atlatırsın...işte sadece hamile kalmak istemekle olmuyo allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşalah.....

umarım birdaha aynı acıyı yaşamazsın....

evet şu an daha iyiyim.en sonki bebegimi kaybedeli 2 sene oldu.çocuk yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.Allah bi daha yaşatmaz insallah.sizlerde bebeklerinizi insallah tez zamanda kucagınıza alırsınız....:Saruboceq:

bugün nekadar hareketsiz bura yaaaaaaaa...ben azıcık gidim burdan barem.....

kuzuşlarım, yumurtlama zamanını iyi kötü hesaplama deneyimi olanınız vardır sanırım. Adet sırasında olan ağrıya benzer bir ağrı var öğleden beri.
Pek sık ağrı olmaz bende, sadece adet öncesi 1-2 gün önceden hissettirir. E ama adet de olmama çok var. Yumurtlama süreci ağrı olabiliyomuş galiba. İhtimal dahilinde midir??:eek:

X