- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))) çok hoşsunuz kızlar yaaa
o preseedi bu ay değilde olmazsa diğer ay almayı düşünüyorum ben aslında kızlar onunla hamile kalan arkadaşlar var sitede
bettycim preseed bir tür kayganlaştırıcı spermlerin daha uzun süre yaşamasını saplıyormuş güzelim
canım pressed spermi besleyen bir jel ve normalden çok daha fazla spermin rahime gitmesini sağlıyor.....spermin geçişini kolaylaştırıyor.özellikle vajinal kuruluk yaşayanlara daha da iyi .....
canimm eminim bu durum daha da acidir, bir neden bulundu mu? Insallah yakinda kollarina alacagin bir hamileligi tadicaksindir
yok malesef bulunamadı arkadaşım.çok araştırmalar yapıldı.inanın ben hamile kalmaya korkar oldum..çünki bebeklerimi hep büyük kaybettim.5 aylık 8 aylık ve 7 aylık....ALLAH kimseye yaşatmasın.herkes kucagına alabilsin.KİMİ İNSAN 1 KERE HAMİLE KALSAM der.kimide benim gibi hamile kalınca kaybetme korkusunu yaşar.her ikiside çok ama çok zor durum..senağlama
canim ya belki tahmin bile edemeyiz acini, Allah kimseye yasatmasin, sozunde tukendigi yer aslinda. Allahim sana sabir, guc versin. birdahaki hamileliginde bebegin kucaginda cok mutlu olursun Insallah.
Allah düşmanıma bile yaşatmasın arkadaşım....amin.... cümlemize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin ALLAHIM..
cnm çok üzüldüm durumuna....inşallah atlatırsın...işte sadece hamile kalmak istemekle olmuyo allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşalah.....
umarım birdaha aynı acıyı yaşamazsın....