Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

allah allah niye öyle yaptıkı jinekoloji bölümünde başlıklar vardı onla ilgili aksine insanların iştehını kesiyomuş o ,laç acaba sende niye öyle olduki ben kullanmadım hiç doktorum vermedi bana ama yorumlarda öyle yazıyo tatlım

senacım valla bilmiyorum ki ben hiç kullanmadım ....doktoruna sordunmu....acıktırırmıymış acaba???

yok canım benim kormonlarımdan biri biraz yüksek çıkmıştı ama doktor önemli değil demişti unuttum şimdi hangisiydi biz temmuz 2008den beri deniyoruz henüz bişiy yok öncesindede doğum kontrol hapı kullanıyodum bekliyoruz işte bakalım hayırlısı

senacım sen oldunmu adet bu arada listede başı çekiyorum onbeş gündür inşallah yakın zamanda ocak ayına transfer oluruz ay bekle bekle sıkıldım liste başında listede ocağa transfer olayım belki ordan da daha aşağılara inerim
ha sadece ben değil hepimiz ineriz inşallah sırayla
galiba önce sevil sonra betty sonra gündoğmadan sonra ben sonra sen ocak ayında hamişlik mertebesine ulaşırız hehehehehehhhhhhhhhh

aaaaaaaaaaa daha 5 ay olmuş yaaaaaaa.ne güzel ben daha deneyimliyim yani 1 yıl.betty benden az mıydı fazla mı acaba.........

senacım sen oldunmu adet bu arada listede başı çekiyorum onbeş gündür inşallah yakın zamanda ocak ayına transfer oluruz ay bekle bekle sıkıldım liste başında listede ocağa transfer olayım belki ordan da daha aşağılara inerim
ha sadece ben değil hepimiz ineriz inşallah sırayla
galiba önce sevil sonra betty sonra gündoğmadan sonra ben sonra sen ocak ayında hamişlik mertebesine ulaşırız hehehehehehhhhhhhhhh
benim hapım yarın bitiyor canım.bu hafta çarşamba falan olsam 2. günü iğneye başlasak gelecek hafta aşılama olur aşılamadan sonra 14 gün içinde adet olmazsan gebelik testi yapıyosun düşünsene gelecek hafta 14 günü saymaya başlıcam çok heyecan verici bir süreç.desteğinize çok ihtiyacım olacak.:çok üzgünüm:

canım valla artık ben sayamıyorum sanırım 16 ay oldu.....:KK43:((16 aydır yok bebişim.....

merak etme senacım yanındayız beraber sayıcaz 14 gün hatta listeyede yazıcam hergün düşücez oradan...:))))

senacım tatlım inşallahhh inşallah tutar heyecan verici bir süreç başşlıyor desene allahım hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah action dolu olacak forum desenee waww inşallahhh
aslında benim içinde heyecan verici bi ay olucaz doktoru deli ettim ilaç da ilaç diye adam başedemedi benle ilaç verecek banada bende bikaç güne gidicem yanına kızlar beni 3.günü çağırdı umarım yılbaşına denk gelmezz

canım valla artık ben sayamıyorum sanırım 16 ay oldu.....:KK43:((16 aydır yok bebişim.....

merak etme senacım yanındayız beraber sayıcaz 14 gün hatta listeyede yazıcam hergün düşücez oradan...:))))
yaaaaaaaa şimdi daha da heyecanlandım bak..........desene haftanın konu mankeni olcam........ah ne özel hissettim kendimi.:jeyyar:

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

gündoğmadan sevil yokmu kızlar bu gece nerde kaldılar bu şekerler
bettycim benimde yarın kurs var offf herkes uyurken gezerken kursa gitmek öyle zor oluyoki kış kış hemde

Son düzenleme:
gündoğmadan ,sevilim bi gönünüp kayboldular...valla....:))))

ayy cnm senindemi kursun var yaaa....çok zor gerçektende sabah sabah....

senacım ben 4 ay önce atandım daha....hazırlayıcı eğitim kursları oluyo ya stajyerlere işte o kurs...iğrençç......zaten kpss de gördüğümüz şeyler...tekrar tekrar önümüze geliyo ya bıktım valla bende...ama naapçan mecbur....

ben de hafta içi 4 gün okuldan sonra yine okulda ingilizce kursu veriyorum.hele cuma günü herkes evine gidiyor ben kalıyom öyle bir yıkıyo ki insanı.....:)))

X