- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hapım yarın bitiyor canım.bu hafta çarşamba falan olsam 2. günü iğneye başlasak gelecek hafta aşılama olur aşılamadan sonra 14 gün içinde adet olmazsan gebelik testi yapıyosun düşünsene gelecek hafta 14 günü saymaya başlıcam çok heyecan verici bir süreç.desteğinize çok ihtiyacım olacak.:çok üzgünüm:senacım sen oldunmu adet bu arada listede başı çekiyorum onbeş gündür inşallah yakın zamanda ocak ayına transfer oluruz ay bekle bekle sıkıldım liste başında listede ocağa transfer olayım belki ordan da daha aşağılara inerim
ha sadece ben değil hepimiz ineriz inşallah sırayla
galiba önce sevil sonra betty sonra gündoğmadan sonra ben sonra sen ocak ayında hamişlik mertebesine ulaşırız hehehehehehhhhhhhhhh
yaaaaaaaa şimdi daha da heyecanlandım bak..........desene haftanın konu mankeni olcam........ah ne özel hissettim kendimi.:jeyyar:canım valla artık ben sayamıyorum sanırım 16 ay oldu.....((16 aydır yok bebişim.....
merak etme senacım yanındayız beraber sayıcaz 14 gün hatta listeyede yazıcam hergün düşücez oradan...:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/240385-denedim-olduhadi-sira-sizde.html
kızlar şu linke baksanıza ne düşünüyosunuz bu konuda bana pek bilimsel gelmedi ama belki de faydalıdır