Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

gökcem yazdım cnm sana acınca okursun
aa butter hamısmısın hayırlı olsun cnm kacıncı ayında hamıs kaldın cnm bıraz bılgı verırmısın bana
tabı sakıncası yoksa

hayırlısı ile inş güzel bi sonuçalırsın butterim inşş canım bende iyiyim canım tedaviye başladık bakalım sonu hayırlı olsun inş
tamam richim okurum birazdan canım çıkıcam kızlar şimdi ablam bakcak msn sine ben gelirim daha sonra öptm byyy

çok sevindim canım tedaviye başlamana hayırlısıyla bebişime akranlar gelicek işallah ennn yakın zamanda.sağol richberrycim 3 aylık oldu bebiş. tabi canım istediğini sorabilirsin benim bundan önce 2 düşüğüm olmuştu canım sonra 6 ay sonra hamiş kaldım canım ilk ay yumurtlama günlerinde olmamıştı olmadı bidahaki aya yumurtlama günlerinde kaldım.yani yumurtlama günleri de çok önemli canım.

bide tiroit sorunununuz varmı araştırın kızlar arkadaşımında hiç bi sorunu yoktu 6 ay hamiş kalamdı sonra bi baktılar tahlil yaptılar meğer tiroitten kalamıomuş hap kullanmaya başladı hemen o ay hamiş kaldı.bendede çıktı tiroit ama hamilelikte.

butter cıgım bu tiroıd hormon testlerınde cıkıyo sanırım ben yaptırdım hıcbısıyı gözükmüyo
bende ovülasyon günü ıcın test almayı düşünüyorum sen kullandınmı hıc darısı basımıza
uamrım saglıcakla alırsın kucagına bebişini

ay sen sorabılırsın dedın ya bende sorum ne gıbı belırtıler oldu cnm sende
herhangı bısıy kullandınmı stres yaptınmı

sağol canım amin işallah .rabbim sizede nasip etsin bu duyguyu işallah.canım o testi kullanmadım ama çok işe yarayan bişiy olduğunu duydum.hatta hamiş kalamasaydım alıcaktım bende.al canım dene bakalım işallah hayırlısı olsun canım.

tabi sorabilirsin canım ne için varız.nezman canım ymurtlama belirtilerimi hamişlik belirtileri mi.

ewt canım akıntıdan anlaşılıyo bide benim kasıklarım hafifi ağırırdı yumurtlarken.benimhamişlik belirtilerini 1 hafta önceden anlamıştım.kasıklarımda batna olmuştu.midem yanmıştı.ordan anlamıştım biras.

tatlım ben yakalsık 8 9aydır ıstıyorum ama esımle bırtürlü hep beraber olamıyoruz yanı bu 8 ayın nerden baksan yarısı ayrıydık bak suan bıle ovülasyon günlerım yıne yok yanımda
aralıga kadr beklıcez yoksa gıtcez doktora bısıyler yapmak ıstıyorum ozaman kadrda kür falan ne önerebılırsın bana

öylemi tatlım.bu konudada yumurtlama günleri çok önemli işte tatlım.ben adaçayını duymuştum canım ama yumurtlama günlerine kadar iç hamile kaldığında içersen düşük tehlikesi oluomuş.o güne kadar içersin.ama hamile kalmayı kolaylaştırdığını birkaç kişiden duymuştum canım bi dene sende.

sagol cnm cok ıyısın sende dua et bızlere olurmu allahım bızlerede nasıp eder ınsallah

canım ordamısın tatlım.ben şimdi işim var biras çıkıcam ama yine gelirim canım.görüşürüs canımmopuyorumnanaktan

canımbenim sağol sende çok iyisin. biliyomusun canım birasdan dua edicektim bende sizin senin içinde edicem canım rabbim işallah sizlerede anneliği nasip etsin banada sağlıklı hayırlı ewlat versin.hepimize işallah versin işallah hayırlısını.

kib cnm cok sagol allah kabul etsın dualarını cok sagol tekrar hersey ıcın görüşürüz:1hug:

X