Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar bende kaçar çenem düştü yıne
kımsede yok kı zaten:mymeka:
:eek::eek:
kendınıze ıyı bakın

kızlarrr selam.son gelişmeleri haber edeyim dedim.lütfen gücenme riçim ben kimseyi unutmuyorum inanki.ama kardeşime geldikçe girmeye çalışıyorum ve geçmişi okurken hiçbir noktayı kaçırmayan ben,dogru dürüst okuyamıyorum bile aceleden.
son durum şu eşim askerlik şubesine gitti yine,ama bi sonuç yok henüz.birsürü şeyler istemişler.15 ekime gün vermişler işlemler için..hayırlısı artık...
yarın da iş bakacagız çıkıp ikimizde..
neyse şimdi çıkıyorum hepinizi çok öptüm.dualarınız için sagolun kızlar.tek tek yazmak isterdim hepinize ama vaktim yok..öptüm hepiniziŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

derınım nıye gücenım cnm benım ben sana takıldım öylesıne:1hug:
uamrım herseyın hayırlısı olur sızın için hemencecık iş bulursunuz
kib öptümŞeniz

iyigeceler13.gif

geç oldu ama nihayet gelebildim..kısaca yaptıklarımı anlatıyım sabah 7de kalktım kahvaltıydı hazırlanmaydı derken 8 buçukta evden çıktık feyzayı okula götürdüm müdürüyle öğretmeniyle görüştüm sonra anneme gittim onunla alışverişe falan gittik..ayrıca bugün herkes bana yaşından büyük gösteriyorsun dediği için kiii evlendiğimden beri baya saldım kendimi kuaföre gittim önce saçlarımı kısacık kestirdim arkasından da koyu kumrala boyattım..sonrada kocişe söz verdiğin için arabanın içini sildim temizledim tabi bu arada üşüttümde malum hava soğuk olunca sularda soğuk oluyor..eve geç geldik ufaklığa beslenmelik börek sardım her güne farklı menüsü var ben fazladan yapıp buzluğa attım..bu kadar yorgunluk üstünede sizlere selam vermek istedim..birazdan da banyomu yapıp yatıcam ölü gibiyimmmm..
başınızı ağrıttıysam affola hanımlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Allaha emanet olun:gitme:

ii geceler kızlar
makbuşum sen bayagı bi yorulmuşsun yat dinln canım bide yarın göster bakem saçlarını yakışmıştır eminim canım güle güle kullan kib
herkese hayırlı geceler olsunnn

günaydınlaaaaropuyorumnanaktan
makbuşum hayırlı uğrlu olsun canım yeni imajınzemuszemus

ay makbusum baya yorulmus dıkkatet kız kendıne :eek:klava:
saclarınıda merakettım ayrıca görmek ısterım:asigim:
aglamacıgım hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm sırf senın ıcın gırdım
buarada kızlar bgn sabaha kadr takılabılırım hos kımse olmazda
ben yıne takılırım tek basıma:roflol:
sızede günaydın kızlar gününüz aydın olsuna.s.

ben geldim kızlar merak etmişiniz yeni imajımı güzel bi resim çekip eklicem :)))
eximm inşallah güzel haberler gelicek canım sendende

ay makbusum baya yorulmus dıkkatet kız kendıne :eek:klava:
saclarınıda merakettım ayrıca görmek ısterım:asigim:
aglamacıgım hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm sırf senın ıcın gırdım
buarada kızlar bgn sabaha kadr takılabılırım hos kımse olmazda
ben yıne takılırım tek basıma:roflol:
sızede günaydın kızlar gününüz aydın olsuna.s.

slm canim sagol merak ettigin icin hala bisey yok tatlim olmadim regil ama icimde bi burukluk var cokta akintim var olacak gibiyim offff üzülüyorum yaaaa mafoldumben

evet exsim bende merak icindeyim hadi bi resim cekinde bakalim kisss offf makbusum bende beklemedeyim valla akinti cok hep adet oldum zannediyom yaaa ama umudum yok gibi bilmiyom neden böyle oldum bugün olacak zannediyom

hayırlısı bitanem yaa olursa da Allahtan olmazsada..alıştık artık salla gitsin boşver

X