Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

nehirim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin cok tatli resmine baktim canm allahim darisi bizlere inss birgün bizde ekleyelim resimlerimizi

iyyim gökcem bi haber bekliyorum yine geldi catti günüm bu ayda olmayacakmi aceba icim gidiyo düsündükce ama elden biseyde gelmiyo yaaaa

ıyı cnm hayırlısı olsun oralarda güzeldır hem esımızın oldugu yer vatanımızdır sonucta
evet sekerim aynen
nehirim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin cok tatli resmine baktim canm allahim darisi bizlere inss birgün bizde ekleyelim resimlerimizi

saol canım allahım tez zamanda sizleride göstersin böleeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anlamaz olurmuyum aglamacıgım bende 23 üm ya belırtıler cok benzıyo adı hayırlısı
akıntı varmı ben kurudum yıne anlaıcagın yok sanırım yıne bısıymafoldumben

ayy richim yaa gene yalnızsın demek off off neyse sağlıklı olsunlardaa ayrı durmak sorun deil canım allah başımızdan eksik etmesin inşş
aglamam yaa seninaz kalmış eee belitilerin de ar gibi hadi bakalım inş bu ay anne olursun kızzz

akinti var canim bugün daha cogaldi ayyy allahim yaaaa duramiyom valla birde ayakta biraz fazla kalsam belim sirtim agriyo arada bi sag tarafima bi sol tarafima ince sancilar giriyo regil olurken bile böyle agrim olmaz yani garip geliyo

hayirlisi gökcem bu durumlar var bende hep regil olmadan 5 gün önce akintim baslardi bi gün kuru gecerdi sonra regil olurdum bu ay iki gündür basladi akintim yinemi gec olacam kizlaarrrr mafoldumben artik kendime hamisim diye söyleyemiyorumkii

aglamam adetlerin düzenli deilmiydi senin ki akıntın sarı renkli deil dimi öyle olunca mantar yada ltihap oluyo çünkü

aman gökcem nasil yormayim biraz otursam kaynananin surati sallaniyo allahindan bulasica simdi geldi yanima ooohhhhh keyf senin keyfin otur diyo gözüne batiyom kadinin offff oooffffff neyse ben aksam gelirim yine canlarim bi bakayim ne is cikardi yine delikafadulden

test yapsana tatlım belkı erken cıkar kendını köü hıssetme belkı bebiş içindedır üzme onu annesı
gökcem haklısın cnm allah basımızdan eksık etmesın ınsallah
ya kızlar bu ay olmazsa su ovülasyon kitlerındenmı alsam acaba bılgısı olan varmı

slm kızlar nasılsınızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.......................................

yok gökcem iki aydir 23 günde olmaya basladim adetimi 5 aydir hep degisiyodu bi erken bi gec iki aydirda böyle düzene girdi canim.....
akintim beyaz tatlim sari degil bakti dr canim hic bisey yok dedi herseyin cok iyi calisiyo dedi iste böyle bacim

sagolun kizlar ben kaciyorum canlarim gece konusuruz inss öpüyorum sizleri byee :eek:

akıntın beyazsa normal canım hadi hayırlısı aman kız kaynatörden çekiyoz bakalım napalım inş hayırlısı ile sende uzak olursun ona inşş kib kolay gelsin cnaım
butterim hoşgeldin datlu hamişnaber nasıl gidiyo

sağol gökçeranacım iyiyim canımcım sen nasılsın.bende yarın ikili test sonucumu alıcam işallah iyi çıkar.

X