Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayyyy nehirim gelmis yaaaaaaa hg canim allahim tamamina erdirsin inss bide görsek bal tatlisi yüzünü yigenimizin oyyy oyyy nasilsin nehirim iyimisin

aaaaaaaaaaa nehırım gecen senı andım bacım nasılsın bakım ay yıgen gelıyo oh ohhhhhhhhhhhhhh

ilahi richim nerden baktin kiiizzzz allah iyiligini versin delü garuuuuuu kaydirigubbakcemile3 ayy nasil güldüm yaaa valla napayim kisss merak aldi sardi beni neler yasamislar bi bakindim dayanamadim sen yazinca nasilsin canim iyisin umarim kisss

ayyyy nehirim gelmis yaaaaaaa hg canim allahim tamamina erdirsin inss bide görsek bal tatlisi yüzünü yigenimizin oyyy oyyy nasilsin nehirim iyimisin

aaaaaaaaaaa nehırım gecen senı andım bacım nasılsın bakım ay yıgen gelıyo oh ohhhhhhhhhhhhhh

saolun kızlar bugüün doktordan geldim 10 gün sonra heran gelebilir dedi 3kg olmus darısı basınızaaa sizler napıosunuz kasım anneleri göbeklerine bakarsanız bugün cekildiğim resmimi koydum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-132.html

fıstık baktım yesıl görünüyosun budasın ama benı görmüyosun gırdım profılıne orda yazıyodu
merak etmez olurmusun bende bakarım arada oralara ah ahhhh
hadı umarım bana umut olursun cnm benım

hg gökcem inss güzel haberler verirsin bundan sonra herseyin yolunda olmasi cok iyi bi haber zaten allahim yollarini acsin esinde gitmis canim allahim kavustursun benimki yanimda simdilik ama eli kulaginda is bekliyo dört gözle gidecek hemen hain erkek

bakarız tatlı hamiş göbüşüne hadı hayırlısıyla tek nefeste kurtulursun bebegını alırsın kucagına ınsallah

amin nehirim inss bizde birdahaki kasima anne oluruz canim yaaa valla sevindim seni görünce özlettin bacim yaaa nasil olalim bugün regil günüm bi haber bekliyom dört gözle hala tik yok offff canim yaaaaa hayirli dogumlar inss doguma kadar gelmessen canim allahim kucagina almayida nasip etsin inss

bakarız tatlı hamiş göbüşüne hadı hayırlısıyla tek nefeste kurtulursun bebegını alırsın kucagına ınsallah

saol canımcım rabbimden tüm dileğim hepinizi bigün en kısa zamanda böle görmek allahım isteyen tüm kadınlara nasipetsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

richim valla duramiyom tatlim aceba su varmi bu varmi merakla bakiniyom iste inss haftaya sen verirsin güzel haberler canim inss rabbimin izniyle

amin nehirim inss bizde birdahaki kasima anne oluruz canim yaaa valla sevindim seni görünce özlettin bacim yaaa nasil olalim bugün regil günüm bi haber bekliyom dört gözle hala tik yok offff canim yaaaaa hayirli dogumlar inss doguma kadar gelmessen canim allahim kucagina almayida nasip etsin inss

saol canım darısı basınıza en kısa zamandaaaopuyorumnanaktan

ınsallah sagol cnm bak dogum yaparken bızımde adımızı an derler ya doğum anında edılen dular kabul olurmusa.s.

aglamacıgım ınsallah sen enzman test yapmayı düşünüyosun varmı belırtı ay bende heyecanlandım bak sımdı dah küçükmüşssün bacım yas 22 onada baktım profıldenkaydirigubbakcemile3

ıyı cnm hayırlısı olsun oralarda güzeldır hem esımızın oldugu yer vatanımızdır sonucta

richim saol cnaım rabbim büyük inş yakında gönderir meleğimi başladık bakalım ankarada bi sınav vardı canım onun için gitti ayın 4ünde gelicek kısmet olursa özlüyücem ama napalım dayanırız boşverrr sennasılsın kuşum
ağlamam saol datlum inş rabbim yüzümüüzü gülldürür bu sıkıntıların sonu hayırlı olur inşş canım sen nasılsın

richim sadece gögüslerim agriyo canim siskinlik var hem gögüslerimde hem karnimda dünde cok siddetli bulantim oldu nerdeyse bayilacaktim hayirlisi bakalim zaten bas agrisini hic atlatamadim agriyo basim bunlar var bacim iste umarim hayirli haberler veririm....
evet canim 22 yasindayim daha o kadar cok istiyorumki anne olmayi bu istek 9 aydir icimde yanip tütüyo iyi anlarsiniz beni

X