valla canim burda bayram bir gün sürdü iste aslinda bayramda degil ama allahim kabul etsin vazifemizi yaptik burdaki yabancilar bayramimizi kutladilar onlara cok garip geliyo ama yemek yiyebiliyosunuz diye seviniyolar iste kaydirigubbakcemile3
kizz delü garu sana hergün bayrammi akannehir ya biz ne yapalim her saat bayram banada galiba allahim bayramlardan ayirmasin inss birdahaki bayramam yine burda bebislerimizle oluruz
hg gökcem nerdesin kis sen yazmiyon valla geldim ama cikmam lagzim canlarim hic yoktan yine iyi bulustum sizinle herkese hayirli geceler öpüyorum canlarim kendinize iyi bakin
ay demek yabancilar seviniyor yemek yiyebiliyorsunuz diye koptum buna, burda yok oyle bir tepki almadim henuz :smiley-cool:
bana da bayram yurtdisina gelince kiymetli geldi turkiyede cok umursamazdim :dance:
saolasın günüm iyiyim çok şükür biraz dikiş yerleri baskı olunca acıyo o kadar ayın 28 inde çağırdı dr gitcem kontrol etcek bakalım sen nasılsın canım
bak hele bersuma özlermişde beni uyy gel öpemmm helee
oyy elticimde yorulmuş canım kıyamam ya ben fazla yorulmadım ilk gün yogundu annemlerde zaten iş felan yapmıyodum da evime geldim fazla yogun olmadı sıkıldım da birazcık ama bitti neyse inş seneye hayırlısıyla melekler gelir bizle olur öyle kutlarız