Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

valla canim burda bayram bir gün sürdü iste aslinda bayramda degil ama allahim kabul etsin vazifemizi yaptik burdaki yabancilar bayramimizi kutladilar onlara cok garip geliyo ama yemek yiyebiliyosunuz diye seviniyolar iste kaydirigubbakcemile3

valla güncüm bunu daha öncede duymuştum inşallah öle olur artk çalışıp durucaz napalım herşey bebiş için :))

yaaa canım gurbet zor tabi allah kolaylık versin inşallah tr de geçirceğiniz çok bayramlar görürsünüz

kizz delü garu sana hergün bayrammi akannehir ya biz ne yapalim her saat bayram banada galiba allahim bayramlardan ayirmasin inss birdahaki bayramam yine burda bebislerimizle oluruz

esmam burdayiz tatlim ne oldu kisss duramiyon galiba SIKILDINMI yaaa makbusum nerde özledim ben onuuuu

ayy kızlar gelmişler ohhhh nasılsnız bakim
bersum canım çok sevindim herşey güzelolucak canım sonrada gelsin bebişlerrrr

hg gökcem nerdesin kis sen yazmiyon valla geldim ama cikmam lagzim canlarim hic yoktan yine iyi bulustum sizinle herkese hayirli geceler öpüyorum canlarim kendinize iyi bakin

ay demek yabancilar seviniyor yemek yiyebiliyorsunuz diye koptum buna, burda yok oyle bir tepki almadim henuz :smiley-cool:
bana da bayram yurtdisina gelince kiymetli geldi turkiyede cok umursamazdim :dance:

saol ağlamam hoşbulduk iyiyim çok şükür inş sende iisin neyse gidiyon hadi kib ii geceler canım

ay kızlaaaar benim bayramım çok yorucu geçti kayınvalidemler de geldiler annem de ankara da olduğu için 2 evin yükünü taşıdım vallahi öldüm bittim

saolasın günüm iyiyim çok şükür biraz dikiş yerleri baskı olunca acıyo o kadar ayın 28 inde çağırdı dr gitcem kontrol etcek bakalım sen nasılsın canım
bak hele bersuma özlermişde beni uyy gel öpemmm helee

oyy elticimde yorulmuş canım kıyamam ya ben fazla yorulmadım ilk gün yogundu annemlerde zaten iş felan yapmıyodum da evime geldim fazla yogun olmadı sıkıldım da birazcık ama bitti neyse inş seneye hayırlısıyla melekler gelir bizle olur öyle kutlarız

ya elticim sen işe başlama hele bi kendine gel tam anlamıyla iyileş canım kendine dikkat et biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…