Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ben iyiyim canım bu aralar kafam çok dolu bebek memek düşünecek hal kalmadı stresliyim biraz yarın yeni okuluma başlıcam yeni bir ortam bakalım alışabilecek miyim bide 5 senilik öğretmenim ilk defa 1 leri okutucam onun telaşı var koşturup duruyorum işte

kızlar mrb annemlerdeyim net yoktu pc çökmüş eşim yen yaptı o yüzde giremedim
gelelim ameliyata tüpler açıkmış saol tüp çok güzl sağ tüp ise azcık darmış rahim de perde varmış dr aldı onu bebeğin tutunmasına engel olurmuş rahimde iltihap yapışıklık felan yokmuş çok şükür perdeyide aldı sorun yok artık yalnız ağrılarım var göbeğim çok ağrıyor ilaç verdi antibiotikle ağrı kesici tansiyonum çok düşük 8 e 5 bide 7.ye 5 ti hep tuzlu ayran içmekten midem bulandı artık bide gaz yapmak için sıvı ve çorbadan:KK43: neyse merak eden dua eden etmeyen herkesten allah razı olsn bebeğimize bi adım daha attık çok şükür

geçmiş olsun canım ameliyatın iyi geçmesine sevindim inşallah allahın izniyle en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın allah hayırlı evlatlar versin canım. bitanede değil yani:içelim:

kızlar mrb annemlerdeyim net yoktu pc çökmüş eşim yen yaptı o yüzde giremedim
gelelim ameliyata tüpler açıkmış saol tüp çok güzl sağ tüp ise azcık darmış rahim de perde varmış dr aldı onu bebeğin tutunmasına engel olurmuş rahimde iltihap yapışıklık felan yokmuş çok şükür perdeyide aldı sorun yok artık yalnız ağrılarım var göbeğim çok ağrıyor ilaç verdi antibiotikle ağrı kesici tansiyonum çok düşük 8 e 5 bide 7.ye 5 ti hep tuzlu ayran içmekten midem bulandı artık bide gaz yapmak için sıvı ve çorbadan:KK43: neyse merak eden dua eden etmeyen herkesten allah razı olsn bebeğimize bi adım daha attık çok şükür

canim ya cok gecmis olsun ama Masallah haberlerin cok guzel, cok cok sevindim rahimde perde oldugu bilinerek mi ameliyata girdin? yaa o cok onemliymis farkedilmesi ve alinmasi Masallah cok sanslisin ozellikle buna ayri bir sevindim, oh bebis gelsin artik:)) :nazar:
agrilarin Insallah en yakin zamanda gecer tatlim. aman olsun agriya da raziyiz haberlerin Masallah iyi geldi ya, cok sukur. :nazar:

Guncugum ne diyeyim canim benim...insallah hissettigin gibidir tatlim...bunun sirasi olmaz..herseyin sirasini zamanini yuce Allah bilir ama ,ben onceligin sizlerin olmasini dilerim Allah'tan...bizler hic yasamadik henuz.. yuce Allah tabiki hepimize tattirsin bu kutsal olayi ama sizlerin oncelikli olmasini cok isterim...Allah senin ve diger arkadaslarimizinda gonlunun muradini versin insallah...hayirlisi olsun...

kalbi dunya iyisi guzel arkadasim, Allah hepimize hayirlisini nasip etsin, bu yollari acilar cekmeden atlatiriz Insallah da ilerde bebeklerimizi birbirimize anlatiriz, Insallah. Rabbim nasip etsin hepimize o gunleri.

kizlar herkese merhaba iyi geceler, oncelikle senacim msne bana gecmis olsun yazmis Allah hayirlisini nasip etsin bizlere demis, hepsi bu. canim senam derdinin icinde benim kaybim icin yazmis cok sagolsun.

bir de kizlar hepinize bir sey daniscagim yazacagim icin kusura bakmayin ama acikca yazmassam meraktan catlarim, bu gece idrarimda kanli tortu gordum. hic basina boyle birsey gelen var mi? galiba iltahaplanma belirtisi sanirim o yuzden de cok yorgunum. yarin doktora gidecegim ama basina gelen ya da duyan var mi?

ben iyiyim canım bu aralar kafam çok dolu bebek memek düşünecek hal kalmadı stresliyim biraz yarın yeni okuluma başlıcam yeni bir ortam bakalım alışabilecek miyim bide 5 senilik öğretmenim ilk defa 1 leri okutucam onun telaşı var koşturup duruyorum işte
hım canım yeni yere alışmak zordur yaa hele 1 leri okutmak daha zordur abim okutmuştu da neys e inş yeni yerin yeni güzellikler getirir inş sana canım kib ii geceler
geçmiş olsun canım ameliyatın iyi geçmesine sevindim inşallah allahın izniyle en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın allah hayırlı evlatlar versin canım. bitanede değil yani:içelim:
ay canım saolasın allah raz ı ol sun inş rabbim bir yada fazla artık nasip etsin sağlıklı inş canım cümlemize sen nasılsın
canim ya cok gecmis olsun ama Masallah haberlerin cok guzel, cok cok sevindim rahimde perde oldugu bilinerek mi ameliyata girdin? yaa o cok onemliymis farkedilmesi ve alinmasi Masallah cok sanslisin ozellikle buna ayri bir sevindim, oh bebis gelsin artik:)) :nazar:
agrilarin Insallah en yakin zamanda gecer tatlim. aman olsun agriya da raziyiz haberlerin Masallah iyi geldi ya, cok sukur. :nazar:

saol canım yaa yok rahimde perde olduğunu bilmiyodum tüp e gemiştk lap ile histerskopi yapalım dedik öyle öğrendik vallaa ağrı önemli deil ama işte ilk çıktığında insan birz zorlanıyo ama sonrasında alışıyon ağrıya nede olsa bebek için çok şükür kötü şeler çıkmadı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşşş hep dua ediyorum hepimize inş kabul olur sen nasılsın:1hug:

iyigeceler4.gif

ay gökçem cok sevındım cnm bgn kaçkez gırdım senı merak ettıgım ıcın
gözün aydın cnm umarım gelır melegın bıranönce cnm inşallah

günüm ben hiç yaşamadm öyle birşey canı ama inş kötü bişey deildir
kızlar geçmişe az bakabildim
sevalim kötü biey yokmuş ilaç vermişler sana ii gelir sonrada bebeğin gelir canım benim
esmam canım seninde yumoşun varmış bitane ohh inş bebek olarak geri döner sana anneannenede geçmiş olsun inş kötü bi hastalık olmaz canım rabbim yardımcısı olsun
kızlar hepinize ayrı ayrı yazamadım inanın karnım ağrıyo şidi yarın inş görüşürüzz hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ii geceler...

hım canım yeni yere alışmak zordur yaa hele 1 leri okutmak daha zordur abim okutmuştu da neys e inş yeni yerin yeni güzellikler getirir inş sana canım kib ii geceler

ay canım saolasın allah raz ı ol sun inş rabbim bir yada fazla artık nasip etsin sağlıklı inş canım cümlemize sen nasılsın

saol canım yaa yok rahimde perde olduğunu bilmiyodum tüp e gemiştk lap ile histerskopi yapalım dedik öyle öğrendik vallaa ağrı önemli deil ama işte ilk çıktığında insan birz zorlanıyo ama sonrasında alışıyon ağrıya nede olsa bebek için çok şükür kötü şeler çıkmadı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşşş hep dua ediyorum hepimize inş kabul olur sen nasılsın:1hug:

yaa Allah'im ne buyuk o kadar ortadaki tup bu gelismeler o perde alinsin diye yasanmis, biliyorsun hamile kalsaydin da perdeyle bebegi kaybedecegin ya da erken dogum yapacagin yuzde doksan gb bir ihtimaldi,Allah korusun. canim ya tup falan yapmasan o perde muhtemelen spermin ilerleyisine engeldi de ayrica.
simdi tum agri sizilar perdenin gorulup alinmasina sevinerek untumaya calis, bir de tatlim sen rahim filmi cekilmemis miydin? orda cikmadi mi?

günüm korkma cnm önemlı bısıy degıldır ınsallah
ıdrarda kan tas yada kum belırtısıde olabılır böbrekte
arkadasımda öyle bı durumla karsılasmıstı tekrar görürsen ıhmaletme bence

saolasın richim allah razı olsun inş rabbim gönderir meleğimi banada hayırlısı ile herksede tabiki sen nasılsın canım evini yapmışsın galiba yani temilemişsin güle güle otur canım çok kalamıycam yarın inş görüşürz kib öptmmmm

evet evım bıttı cnm şükür esımde gelcek 2 3 saatı kaldı onu beklıyorum:))
hadı sen gıt cnm benım allaha emanetol

günüm korkma cnm önemlı bısıy degıldır ınsallah
ıdrarda kan tas yada kum belırtısıde olabılır böbrekte
arkadasımda öyle bı durumla karsılasmıstı tekrar görürsen ıhmaletme bence

yaa ee peki baska bir belirtisi olmaz miydi? soyledigin iyi oldu burdaki doktorlari bu bu olabilir mi gbsinden durtmek gerekiyor genelde!

güncüğüm arkadasımın belı agrıyodu bıde arada kasıgına kramp gırıyodu ve en önemlı belırtısı ıdrarda kan vardı önce önemsememıstı sonra coğalınca doktora gıttı ama doktor ılk önce gebelıkten şüphelnmıstı
test falan yaptırdı cnm tas varmıs oda zorlayınca ıdrar yollarında zedelenme oluyomus ve kan gelıyomus
ama ıcını ferah tut sen

tuana sen doktor işini neyaptın cnm ya
pırıltı bacım nasılsın coktandır görüşemıyoruz

X