Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günüm inşalah hakında hayırlısı olsun
inşalah daha rabim sana hiç bir acı göstermez inşalah canım
hayırlı sağlıklı sıhatli gebelikler evlatlar nasip etsin

kızlar sızın için nikimimi degıstırsem acaba
yazması bıraz zor sız bana kısaca rich diyinkaydirigubbakcemile2

sevalım cnm ben cıkıyorum cnm elektrık geldım gelmısken ben gıdım mum falan alım tekrar gıtmeden
kendıne ıyı bak umarım memleketınde güzel vakıt gecırırsın cnm
kızlar sızde kendınıze ıyı bakın cok öptüm hepınızıa.s.

riçhercim canım tama görüşürüz bacım git mum al canım kolaqy gelsin
allaha emanet ol cannım korkma ha canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay hıc sorma makberım nerdeyse göl tasıcak elektrık gıdıp gelıyo
ya tatlım senın acıköğretım kayıt belgelerın geldımı
canomm kusura bakma o sıra çıkmıştım görmedim evet geldi ayın 24ünde başlıyomuş kayıtlar
kıyamam sana neden üzülüyosun bitanemm yaa doktorların geneli böyle takılma çok parası çok olsada aynı az olsada...herşey kısmet işi canım eğer hayırlısıysa yazıldıysa zaten olur sen stres yapma ve bol bol dua etŞeniz

asilama mi oldun tatlim? dur hemen tup bebege gecme bebegin bu asilamayla ya da asilama sonrasi kendiliginden gelebilir. hayirlisi olsun tatlim, ne zman gunun?

günmü makberim riçhim
hayırlı iftarlar allaha emanet olun öpüyom sizi
loçkam nerde gözüküm yo hhhuuuuuuuuuu derinim

Canim yumurta olayina cok sevindim..Allah'im saglikla tamamina erdirsin insallah..
Anneannecigine gecmis olsun..Allah sifalar versin insallah..onemli birsey yoktur insallah..

Guncugum ne diyeyim canim benim...insallah hissettigin gibidir tatlim...bunun sirasi olmaz..herseyin sirasini zamanini yuce Allah bilir ama ,ben onceligin sizlerin olmasini dilerim Allah'tan...bizler hic yasamadik henuz.. yuce Allah tabiki hepimize tattirsin bu kutsal olayi ama sizlerin oncelikli olmasini cok isterim...Allah senin ve diger arkadaslarimizinda gonlunun muradini versin insallah...hayirlisi olsun...

Sevalcigim,sonuclara cok sukur tatlim..muhim birseyin olmamasi sevindirici..ilacla tedavi olacak bir durum olmasi yani...ilaclarini haftada iki kez dediyse ayni gun arka arkaya oldugunu sanmiyorum araliklarla alacaksindir muhtemelen.. tabiki sen yinede oncelikle doktoruna sor canim..sanada tekrar gecmis olsun..

Gokcecim dilerim hersey yolundadir ve sen iyisindir de hayirli ,saglikli ve mujdeli haberlerle donersin insallah...

Sema785...canim..sakin ol...rahat ol..stres yapma hayirlisiyla gelecek insallah..Rabbim dualarimizi biliyor..bizleri goruyor...hersey vakti sirasi geldiginde oluyor..Allahim hakkinda hayirlisini,gonlunun muradini versin ve insallah bu sefer yuzunu guldursun...insallah bu tecrubende gelir bebisin saglikla..

kızlar mrb annemlerdeyim net yoktu pc çökmüş eşim yen yaptı o yüzde giremedim
gelelim ameliyata tüpler açıkmış saol tüp çok güzl sağ tüp ise azcık darmış rahim de perde varmış dr aldı onu bebeğin tutunmasına engel olurmuş rahimde iltihap yapışıklık felan yokmuş çok şükür perdeyide aldı sorun yok artık yalnız ağrılarım var göbeğim çok ağrıyor ilaç verdi antibiotikle ağrı kesici tansiyonum çok düşük 8 e 5 bide 7.ye 5 ti hep tuzlu ayran içmekten midem bulandı artık bide gaz yapmak için sıvı ve çorbadan neyse merak eden dua eden etmeyen herkesten allah razı olsn bebeğimize bi adım daha attık çok şükür

bugün öğlen çıktık hastaneden dün yattım zaten ay hertaraf sezeryanlı hastalar doluydu uyandığımda ilk dediğim üç cümle şuymuş eşim anlattı ben narkozdan tam hatırlamıyorum :karnım çokk ağrıyooo...dr ne dediii .. veee ben sezeryan yaptırmam demişim:)çünkü ilk kalktığımda karnımda ağrı vardı bide balon takmış dr heryerimde kanlar bide tenditriyot mu neydi o vardı suların içinde kalmışım hep yanımda ağrıo neyseee kimseler yok hepinizi öpüyorum fıstıkklarrrrr

ay canım çok geçmiş olsun inşallah bebişine yaklaşmışsındır çok sevindim sonucunun iyi çıkmasına perdenin alınması da iyi olmuş herşey güzel olacak canım benim inşallah ağrılarında biran önce geçer çok öpüyorum canım yat dinlen sen

saol bersum valla göbeğim suan batıyo biraz sizlere haber vereyim ne var yok diye gireyim dedim saatlerdir ağrım var birazda haiff kanama ama önemli deil bebek için inş herşey güzel olacak demi sen nasılsı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…