Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sevalım ankaraya gıttık geldık evımı tasıdım hala evle ugrasıyorum bıttı ama şükür
cok gecmıs olsun cnm canını sıkma önemlı degılmıs şükür allah beterınden korusun
kız elazıya gelıyomussun gökcenınde yanına ugrarsın artık

riçhercim c anım sen hangi şehirdesin sakıncası yoksa
allah emanet olun canım
korkma dua oku

sevalım ankaraya gıttık geldık evımı tasıdım hala evle ugrasıyorum bıttı ama şükür
cok gecmıs olsun cnm canını sıkma önemlı degılmıs şükür allah beterınden korusun
kız elazıya gelıyomussun gökcenınde yanına ugrarsın artık

iyi etin canım inşalah yeni evin sana uğur ve beişini bol şqanslar getirir
evet canım allah razı olsun çok şükür mühim bir şey değilmiş
evet elazığa gidyiom anem gülün yazlığı var oraya gidiyom gökçem
elazığa uzak elazığda olursa mutlaka görmeye giderim

oy kıyamam sana canım ben varım bak konuşuyok
madeni biliyonmu canım elazığa yakın derke
yok benim koçiş izin vermi

kız gökce elazıgda degılmı
ben elazıyı gördüm cok tatlı bı yer
ne tuhaf dımı bız batıya gıdıyoz tatıle sız doğuya gelıyosunuz tatıle

tabi görürrşürüz ben madene yakın bir köy var oraya gidiyyom
gökçemide tabi görmeye giderim

kız gökce elazıgda degılmı
ben elazıyı gördüm cok tatlı bı yer
ne tuhaf dımı bız batıya gıdıyoz tatıle sız doğuya gelıyosunuz tatıle

bir kere sordum uzak bir yerde çok güzel hele şalvarlarıı yemekleri burnumda tütüyosen köylerini gör daha güzel
evet memleket başka kokusunu hisedince bir tuaf oluy insan

sağol cnm cok ıyısın
madeni bılmıyorum cnm sadece ankaraya gıdeken elazıgnın ıcınden gectık

hayirli iftarlar güzeller
rabbim oruclarinizi
dualarinizi kabul etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

günüm evet canım makberime katılıyom belki de bayrama girmeden güzel haberini alırız

inşalah bacım

walla kizlar ne yalan soyleyeyim benim de aklima gelmedi degil naniknanik cunku o zaman da boyle olmustum akannehir ama bir yanimda aklima gelince yok artik daha neler diyor :eek:lmaz: hayirlisi diyecegiz ama egerki gercekten olabilcegini dusundugum an odum patliyor korkudan bu bana ders oldu oyle ya da boyle ben cidden sarsilmisim ve hic hazir degilim :umursamaz:
neyse haftaya anlariz 6 gunum var daha, tansiyonum normal cikti bugun gecen gun olcturdugumde dusuk cikmisti simdi nasil normal anlamadim bayilcak gbyim. ben daha cok yasadigim zor gunlerde kendime bakamadigimdan boyleyim diye dusunuyorum.
richh oh tasindin huzurla yasa yeni evinde canim, karninda bir bebis sonra da kollarinda bir bebisle Insallah. korkma canim yagmurdan hepimiz etkilendik tabii ama Allah gostermesin bir daha.
ben de yemek yapayim kizlar guzel dusunceleriniz icin sagolun, hakli cikarsaniz literature gecerim artik:)) kaydirigubbakcemile3

selam kızlar gökçeden haber yok merak ettim valla umarım herşey yolundadır güzel haberlerle döner gökçedoşumuz.....

oy günüm insallah cnm hamişsindır cok sevınırız cnm insallah
evet yenı evım ugur getırır umarım bana cnm cok sagol cok ıyısın

aminnn sağol boncukummmŞeniz

ayy canım sağoll buralardaydım pc de sorun vardı onu hallettim bide duş aldım ancak geldim..iyiyim şükür canım..stres yapmak yok tamam mı hep olumlu düşün..Rabbim bu gecenin hayrına yüzünü güldürür inşallah

sağol bitanem şimdi bende doktordan geldim ya pek öyle aman aman ilgi yok kafam karışıyor :uhm: parayı dol dolu dökmeyince galiba bakmıycaklar bunlar tüp bebek merkezine gidicem onada pek durum el vermiyor :çok üzgünüm: karma karış kafam be kızlar bu ikinci aşılama :Saruboceq: rabbi acısı bu reziligime

X