- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
aminn canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kadir Gecesi Yüzü Suyu Hürmetine Allahım yüzümüzü güldürsün bizede tatlı yavrular nasip eder inşallah...
sağol rapunzelim seninde kandilin mübarek olsun..kandılınız mubarek olsun arkadslar..
rabbım acılan ellerı
bos cevırmesın tum dualaraımızı kabul etsın..
ben derının yazısından anladıgım kadarııyla kotu seyler olmus..
gecmıse dondum ceylanın mesajlarından maalesfkı kotu haberı aldım..
cok uuzldummafoldumbenmafoldumben
rabbım senaya sabır versın.bası sagolsun
evet kötü şeyler oldu Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine senanın acılarını hafifletsin inşallah tez zamanda da hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
semacım seninde kadir gecen mübarek olsun..dua etmez olurmuyuz inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın..biz yanındayız korkma senopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar allah hepinizin
kadir gecesini mübarek eylesin dualarımızı kabul eylesin bana dua edin bacılarım yarın aşılama tedavisi başlıycak ne olur dua edin belki birimizin duası cümlemize geçer ilk aşılamam deyil bu arada ikinci çok korkuyorum ya olmasa diye bügün 5 yıl dile kolay gelsede çok zor bir dava bilir siniz bacılarım kimseyede diyemiyorsun aşılama olacagını yarın sesizce kalkıp gidicem doktora bir duyan olursa vay halime buseferde tuttumu tutmadımı derdi alır insanları laf aran eline birazdaha laf gecer az çok anlarsınız halimi canım bacılarım