Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Kadir Gecesi Yüzü Suyu Hürmetine Allahım yüzümüzü güldürsün bizede tatlı yavrular nasip eder inşallah...
aminn canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kandılınız mubarek olsun arkadslar..
rabbım acılan ellerı
bos cevırmesın tum dualaraımızı kabul etsın..

ben derının yazısından anladıgım kadarııyla kotu seyler olmus..
gecmıse dondum ceylanın mesajlarından maalesfkı kotu haberı aldım..
cok uuzldummafoldumbenmafoldumben
rabbım senaya sabır versın.bası sagolsun
sağol rapunzelim seninde kandilin mübarek olsun..
evet kötü şeyler oldu Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine senanın acılarını hafifletsin inşallah tez zamanda da hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar allah hepinizin
kadir gecesini mübarek eylesin dualarımızı kabul eylesin bana dua edin bacılarım yarın aşılama tedavisi başlıycak ne olur dua edin belki birimizin duası cümlemize geçer ilk aşılamam deyil bu arada ikinci çok korkuyorum ya olmasa diye bügün 5 yıl dile kolay gelsede çok zor bir dava bilir siniz bacılarım kimseyede diyemiyorsun aşılama olacagını yarın sesizce kalkıp gidicem doktora bir duyan olursa vay halime buseferde tuttumu tutmadımı derdi alır insanları laf aran eline birazdaha laf gecer az çok anlarsınız halimi canım bacılarım
semacım seninde kadir gecen mübarek olsun..dua etmez olurmuyuz inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın..biz yanındayız korkma senopuyorumnanaktan

Yaprak döken gençliğimin satir aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alinmiş suskunluğumun bas harflerinde hep [bebek] geliyor aklıma be kızlar

hayırlı kandillerr...... cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:

hayırlı geceler tatlı ruyalarr.....opuyorumnanaktan

bereketli sahurlarr ..........cokacimcoook

ve yeni güne günaydınnhihoyyyt

herşey gönlünüzce olsun dostlarr :lepi:

boncuuum ne kaaa reeenklisinn loçkam sen öylekaydirigubbakcemile3

aminnn sağol boncukummmŞeniz
sen nasılsın makbercim bu arada seni göremiyince demin üzüldüm arzuladım
ayy canım sağoll buralardaydım pc de sorun vardı onu hallettim bide duş aldım ancak geldim..iyiyim şükür canım..stres yapmak yok tamam mı hep olumlu düşün..Rabbim bu gecenin hayrına yüzünü güldürür inşallah

kizlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün isteklerini dualarini versin insallah hayirlisiyla bütün dilekleriniz gerceklessin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan isteklerinizin gerceklesmesi icin duaciyim :Saruboceq:

kizlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün isteklerini dualarini versin insallah hayirlisiyla bütün dilekleriniz gerceklessin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan isteklerinizin gerceklesmesi icin duaciyim :Saruboceq:

ablaaaa nerelerdesin sennnŞenizamin çok sagol.hepimizin inşallah.seninde tüm isteklerin gerçekleşsin ablacım opuyorumnanaktannasılsın?

sagolasin iyiyim canimbir kac zamandir rahatsizdim sükür hep aklimdasiniz dualarim hep sizinle sizler nasilsiniz

sagolasin iyiyim canimbir kac zamandir rahatsizdim sükür hep aklimdasiniz dualarim hep sizinle sizler nasilsiniz

yaa neyin vardı abla geçmiş olsun:KK43:((
bide iyiyiz yani senamıza üzüntümüz dılında iyiyiz:KK43:((
bi arkadasımız bebegini erken dogumla kaybetti 25 haftalık:KK43:(ona üzüldük işte:KK43:(

aminn ablacımm inşallah seninde gönlünden geçen isteklerin kabul olur:Saruboceq:
nasılsın ablacım özledik seni

canlarim bu mübarek gecede hep dua ettim rabbim hepiciginize böyle bebisler versin
rabbim dualarimi kabul etsin insallah
bebek-resim12.jpg

pasifigimm gel canım için rahat olsun yapmadım sıcak su..ama günüm zaten çok tutma demişti yapsamda öyle yapacaktım canım.

X