Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

mizmizim allah hayirlisini versin canim yaaa inss gelir adetin bari adet ol gecikmesin benimkide gecikiyorya gicik oluyom yaaa.....

valla benimde aklim özgülde napti acebaaa allahim yardim etsin allahiimmm özgülüme yardim et yarabbiimmm :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız.bende az önce duamı okudum.sizler içinde çok istedim rabbimden işallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun.hepinizin ksndili mübarek duaları kabul olsun işallah.

kızlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin işallah bu güzel gecenin hatrına meleklerimize biran önce kavuşuruz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ozgul bu gece kalicak mi acaba? yoksa gelirdi haber vermeye, kizlar tansiyonum dusuk benim son gunlerde ustume agirlik cokuyor, uzanma ihtiyaci duyuyorum daha Kuran okuyup dualarimi da etmedim en iyisi cikip dualarimi etmem kendime ve hepimize. opuyorum hepinizi, Kandilimiz tekrardan mubarek olsun.

canım eşim doktora sormuş ilaçla geçer demiş bir şey var ama anlamadım

Sevalcim,tatlim insallah hayirli haber..sen uzme kendini...hem ilacla gececegini soylemisler...muhim bisi yok sanirim..Doktorunla biran once konus canim..bisi varsa tahmini ne kadar bir surede gececegini,ilaclari ne kadar kullanman gerektigini,gebelik planladiginida sor..doktor yonlendirecektir seni..bebek planladigini su anlamda sor ki..yani kullanacagin ilaclar bebek sagligini son derece etkileyecek turden agir ilaclar olabilir belki bu surece kadar doktorunun sana bazi tavsiyeleri olur...Insallah hemencecik gececek ..muhim olmamasina sevindim canim..Allah'a sukur..Gecmis olsun tekrardan

kızlar hepimiz için dua ettim haber edeyim dedim

özgülüm inşallah iyisindir bitanem

mızmızcım hayırlısı olsun canım napalım bi sonraki aya inşallah

kız butter sen burdamıydın cnm nıye kımse görmedı senı bak ben görüm senı kandılın mübarek olsun cnm

73.jpg

X